שאלה שאלתית חשובה

Drorrrrrr

New member
שאלה שאלתית חשובה ../images/Emo70.gif

אוקיי, כל מי שחושב שמשעמם פה שיעשה
בכותרת מי שחושב שנחמד פה ולא משעמם שיעשה
בכותרת שאלה מכשילה במיוחד
תבינו אותי אחרי זה אבל תגידו את האמת

crazy4tc

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אני מתה על הפורום הזה!!! דרור מה אתה זומם?

Queeny

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

מישהו שם לב שאני בכלל לא פה? הוא טועה! אני פה! פשוט אין לי מה לרשווווווווום! משעמם פה!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo127.gif

יופי
עכשיו ניתנה לך משימה משעמם לך פה
עכשיו את תוכלי לבדר אותנו
אולי תפתחי טופיקים
אולי תספרי לנו כל מיני דברים
אולי תשאלי שאלות עניינות
אולי תביאי סקופים
אולי תנסי יותר להתחבר לפורום במקום להגיד שמשעמם פה
תחשבי על זה אני מחכה לטופיקים

Queeny

New member
הא! ידעתי שזה יבוא!../images/Emo15.gif

וסתם לידע אישי - מי האחרון שפתח פה טופיק ענייני שלא מתחיל ב"משעמם לי"? אני - זה היה הטופיק על "איזו סלבריטאית מתאימה לכל חבר מהלהקה" אתה מוזמן לסתכל כמה עמודים אחורה (או שאולי רק עמוד אחד?) ומה קרה לטופיק? צחקו, קישקשו וחזרו כמו תמיד לבלבל את השכל בנושאים שלא קשורים. סלח לי, אני לא משקיעה בפורום שלא מחזיר לי את ההשקעה כי מי כמוני יודע שלוקח לי המון זמן להמציא טופיק ואני לא מתכוונת לבזבז על זה זמן אם לא מגיבים לי לזה ומתייחסים לזה. סורי.

Drorrrrrr

New member
יפה שידעת שזה יבוא

שני דברים: 1. זה שה'פורום' לא מחזיר לך השקעה זה לא אני, דברי עם חברי הפורום, תסבירי להם, לא לי. 2. אם את לא עושה כלום כדי שיהיה מעניין פה בפורום, ובמקום לבוא ולכתוב ול'שכלל' אותו את פשוט לא נכנסת, אז אין לך בכלל מה לדבר. כי אם משעמם פה אתם, החברים בו, צריכים לכתוב ולפתוח טופיקים. נכון, גם לי יש בחלק בזה, ונכון גם אחד התפקידים שלי זה לגרום לפורום ל'פרוח ולשגשג' אבל אם לכם אין רצון בכלל אז מה זה יעזור לי? אז כל עוד את לא פותחת טופיקים אין לך אפילו זכות להגיד שמשעמם, כי את לא עושה כלום כדי לשנות את זה. סורי אם הייתי תקיף מידי, אבל פשוט זה דרש את זה. חג שמח

ט ל i i ש

New member
דרור צודק לחלוטין!!!!

את לא יכולה להגיד שהפורום משעמם...!!!! את לא מגיבה ושאתת כן מגיבה זה נשמע שאת אך ורק מתלוננת ולי אישית נמאס!!!!!!! מישל גם את רק הגעת\חזרת לפורום וכבר מתלוננת!? את לא היית פה הרבה זמן אני מבינה שלוקח זמן לקלוט הכל שוב אבל למה להגיד שהפורום יבש!? משעמם?! אם הוא כל כך משעמם למה בכלל חזרת!?1?1. וזה עיצבן אותי היום שאני פותחת טופיק חדש אני יודעת שהוא היה כבר אבל מאז אותו טופיק הצטרפו חדשים וחשבתי שיהיה נחמד לעשות אותו שוב... אז אם אתם לא רוצים לענות אל תענו אבל גם אל תהרסו בהודעות כמו של שרון ודרור... אם לא טוב לכם בפורום אנחנו לא נרזיק אותכם פה בכוח!!!

Queeny

New member
דרורוש, כפרה,../images/Emo15.gif

עמה דברים...
אני לא אמרתי שאני לא נכנסת לפה. אני נכנסת. לפחות עשר פעמים ביום... אבל אין לי על מה להגיב....
אני לא מפתחת טופיקים, כי כפי שהסברתי, זה לא "משתלם" לי. לוקח לי הרבה זמן לחשוב על טופיק, אני לא בנאדם יצירתי במיוחד... ואני לא מתכוונת להשקיע את הזמן שלי בניסיון לעלות על טופיק אם במילא לא יתייחסו אליו ברצינות.
אני לא האשמתי אותך בכלום, לא אמרתי שזו אחריות שלך להחיות את הפורום ולא כלום... ואם שמת לב, כשכתבתי לך בICQ רשמתי פורום 583 ולא פורום דה קולינג כי זה לא פורום דה קולינג. אין פה שום דבר שקשור לדה קולינג מלבד הקישורים,גלריות ושות'-מה שאתה ואיתוש עשיתם. אני לא מוצאת סיבה להשקיע בפורום כשרק אני ואתה עושים את זה... אפילו איתמר כבר לא פה! וכמו ששמתם לב, אני גם לא משתתפת בשיחות הדימיוניות שלכם יותר... איי האד אינאף אוף דיס.. אני פה כדי לדבר על דה קולינג, ואם לא מדברים פה על דה קולינג - אני לא פה.

Drorrrrrr

New member
....

בקשר ל-
הראשון: אז במקום לחפש על מה להגיב, אולי תפתחי טופיקים חדשים? בקשר ל-
השני: את התגובה המלאה קיבלת במסנג'ר אבל ה: "זה לא משתלם לי" אידיוטי לחלוטין, חפשי תירוץ אחר. בקשר ל-
השלישי: אין חדשות על דה קולינג בזמן האחרון, עד שייצא האלבום החדש או סינגל חדש, אין לנו על מה לדבר עליהם נכון
מסכימה איתי
יופי
אני לא חושב שיהיה חכם לפתוח כל יומיים שרשור: "מה השיר האהוב עליכם מקאמינו פאלמרו" נו באמת
יש לי עוד הרבה מה להגיד, אבל אני לא אומר לך את זה, לא פה ולא במקום יותר אישי, כי פשוט, אני לא רוצה לאבד חברי פורום. זו הסיבה היחידה.

Drorrrrrr

New member
וכמובן, בקשר לאיתמר ../images/Emo26.gif

אם איתמר לא נמצא פה הרבה, זה אומר כשכנראה הוא לא יכול, כנראה יש לו בעיות, כנראה אין לו זמן. אז במקום להזכיר את זה כל שניה, אולי תנסו להבין אותו
אני גם לא יודע מה נסגר איתו, וגם אני לא מקבל ממנו כל שעה הודעות, אני בכלל לא מקבל ממנו הודעות אבל זה לא קשור עכשיו. אם איתמר היה יכול להשאר כאן, הוא היה עושה את זה, וכנראה שהוא בזמן האחרון לא יכול. יכול להיות שבגלל זה הוא נתן לי להפוך למנהל שותף בפורום הזה, ויש עוד הרבה דברים מ'אחורי הקלעים' של הפורום שאתם לא יודעים. אז תעזבי אותו בצד, וכשהוא יוכל, הוא יגיע, מבטיח לך.

Queeny

New member
ובקשר לאיתמר...../images/Emo15.gif

מעניין. מעניין באמת. אני לא רוצה להתחיל פה ריבים ולהביא לפה ריבים שהתחילו בפורומים אחרים אבל אין לי ברירה. אם לאיתמר יש את הזמן להגיע לפורום אחר ולהיות שם מגעיל לכל בן-אדם שנקלע לדרכו מן הראוי שהוא יגיע גם לפה וישתתף במצוקה של הפורום - המוות שלו. ואם לאיתמר יש משהו להגיד על זה שיגיד. כי אני במצב רוח קרבי במיוחד ומחוממת עליו גם ככה. ובקשר אליך, דרור. אל תגיד לי מי כן או לא להזכיר כי אם איתמר היה צריך את ההגנה שלך הוא היה אומר, ואם באמת לא היה לו זמן הוא לא היה מבזבז את מה שכן יש לו בפורום ניסוייים מגיב להערות ציניות של אנשים מסויימים.

crazy4tc

New member
תשמעי... אם יש לך איזה בעיה

(רצינית למדי כנראה) עם איתמר כדי שתסיימו את זה במקום יותר פרטי. במקום לשלוח את כולנו לפורום אחר לחפש את הריב שלכם... ועם לאיתמר אין זמן או חשק להכנס לפורום כרגע אז זאת זכותו המלאה ואני מקבלת את זה... מן הראוי שגם את תקבלי את זה

ט ל i i ש

New member
לאוושייייית

לאיתמר פשוט אין זמן זה לא שהוא לא רוצה..!!! הוא הסביר לי הכל באייסיקיו!!!!!!!!!! תפסיקו לדבר עליו כי זה לא הוגן הוא לא פהההה כדיי להגן על עצמו!!!!!! ובשביל דרור: איתמר תעשהההההה לי יללדדדדדדדדדדדד

Queeny

New member
אז ככה.../images/Emo15.gif

אין לי שום בעיה עקרונית נגד איתמר חוץ מהעובדה שכמו שהוא מוצא זמן להכנס לפורומים אחרים - שימצא זמן להגיע גם לכאן.

Queeny

New member
לאבד חברי פורום../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

פור קריינג אווט לאוד וואט דה האק אר יו טוקינג אבואווט?! מה יש לאבד!? וחוץ מזה, נכון, אין צורך לפתוח כל יומיים שירשור של "מה השיר האהוב עליכם מקאמינו פאלמרו".. וזה בדיוק העניין. צריך להמציא טופיקים חדשים וזה לוקח זמן - זמן שאני אישית לא מוכנה להשקיע אם במילא לא ילקחו ברצינות. תודה וערב נעים.

ט ל i i ש

New member
בקשר לאיתמררר

תעזבי אותו בשקט~~~~~ יש לו השלמות עכשיו ובמקום להיות בחופש הוא לומד והוא עסוק ובכל הזדמנות שיש לו הוא נכנס לפורום להגיב ולהעדכן אותנו!!!! ואם הוא נכנס לפורומים אחרים ומגעיךל שם לאנשים בטח יש לו סיבה וזו זכותו~~~~~!!!!!!!!! אז תעזבי את איתמרררררר איתמררררררר אוהבים אותך!!!

crazy4tc

New member
אממ... שרוני...

קודם כל לפני כמה זמן דרור המציא איזה מושג חדש משהו כזה (אני לא זוכרת במדויק, סורי) בהז"ש שזה: בלי הרבה זיבולי שכל... אז פעם הבאה כשאת פותחת טופיק תשימי את זה כדי שאנחנו נבין את כוונתך... ו... כמו שאת אומרת קשה כבר להמציא טופיקים חדשים על דה קולינג... אז לא חייבים לדבר עליהם כל הזמן... ברגע שיהיה פיסת מידע עליהם שלא דיברנו עליה כבר עשרות פעמים אני מבטיחה להעלות את זה לדיון... ורק לידיעתך: לשאול איזה סלבריטאית מתאימה לחברי דה קולינג ולריב על אלכס זה פחות או יותר אותו דבר... ומה יש? לא לרמתך לדבר איתנו על שום דבר חוץ מעל דה קולינג? חוץ מזה שאני עובדת על ניתוח לשיר וואן איט אול פולס דאון אז בקרוב תוכלי להגיב ולהגיד שזה ניתוח מושלם, ומדהים, וכישרוני... מצטערת שהוספתי צחוק להודעה אבל כזאת אני וכדאי שתתרגלו, כי אני לא יכולה להגיד שום דבר בלי קצת ציניות או צחוק. אז מה לעשות ככה אני...

למעלה