שאלה שאלתית חשובה

Drorrrrrr

New member
יש לכם זמן לגמור את הריב בצ'אט../images/Emo35.gif

אני מחכה שם אם בא לכם

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עם מה אפשר לשאול? (אני צריכה עצות...) אז..... שירי... השגנו משהו בצ'אט??????????

aYaLoLy

New member
סיכום ה"ריב" לדעתי ../images/Emo85.gif

טוף עם כל הכבוד לכל מי שחושב שהפורום הזה משעמם.... NOT!!!!!!!!!! שירי: זה שלא מדברים כל היום על דה קולינג זה בסדר כי זה לא כל החיים שלנו הלהקה (רק אלכס
) אז לא צריך להתלונן! איתמר לא נטש ואתם לא יכולים להאשים אותו בכך שהוא לא נכנס לפורום כי זו זכותו (איתמרר תחזור....) ואם אתם מתלוננים שהפורום משעמם תעשו משהו!!! אל תגידו שהוא משעמם אלא תנסו להפיח בו חיים למרות שלדעתי הפורום הזה שולטטטט go פורום go פורום!!!

ט ל i i ש

New member
סיכום המפגש שלי....

לא הצלחנו להשיג כלום!! שירי תקועה בדעות שללהההה אני דרור יולי ולאה בשלנו!!!!!!!!!! מה שאני אומרתזה שהפורום שלנו לא משעמם ואם לא טוב לכם פה אז לכו!

crazy4tc

New member
אין מה לעשות... אם משעמם

תביאי טופיקים! לנו לא משעמם! אז למה שנשבור את הראש לכל מיני טופיקים שכבר דיברנו עליהם אלף פעם? את יודעת מה? אני אנסה לחשוב על משהו אבל זה לא אומר שאוף טופיק זה רע...

Charmed 4ever.

New member
זה לא הולך ככה טל ../images/Emo54.gif

אני לא אומרת אם הפורום משעמם או לא, לא נכנסת לריב הזה. אני אומרת שאת לא יכולה להגיד לה לעזוב את הפורום כי היא מתלוננת עליו שמשעמם לה, היא מתלוננת בשם עצמה ומעירה את הערותיה, מותר לה ואני חושבת שזה אמור להיות לכם חשוב. והיא צודקת באומרה שהיא לא רוצה להשקיע בפורום שלא שמים על טופיקים בו כמעט שום תשומת לב וישר הופכים אותו לאוף. אנחנו קהילה קטנה? סבבה. יש אוף? סבבה. אבל בגבול ההגיון... וכשלמישהו משעמם ומישהו מתלונן על ריבוי אוף בפורום, לא להגיד לו שהוא יכול לעזוב, כי אני בטוחה שזה לא מה שהיא או את, או כל אדם אחר בפורום ובקהילונת שלנו, רוצה.

crazy4tc

New member
בגלל זה יש את...

המושג הזה: בהז"ש!!! (בלי הרבה זיבולי שכל) תשתמשו בו!!! המושג המסכן הזה פותר כמעט את כל הריב העצום הזה!!!!!!!!!!! פשוט תשימו אותו בתחילת ההודעה!!!!!! חוץ מזה לפי דעתי אנחנו אחלה קהילה!!! אנחנו לא רבים בדרך כלל וכולם חברים של כוווווווווווולם!!! :)

crazy4tc

New member
כולם= כל חברי הפורום!!!!!!!

ושלא תעזי להגיד שזה לא נכון...

ט ל i i ש

New member
את,דרור,אני ,לאה ,יולי,איתמר,ניצן

כווווווווווולםםםם ניצנוצ אני לא רוצה ששאפחד ילך...

Queeny

New member
מה עם איתן???../images/Emo15.gif

אייייתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אוהבים אותך!

crazy4tc

New member
מה עם גל? מה עם מישל? מה עם...

עוד הרבה הרבה אנשים אחרים שהיא לא ציינה בגלל שזאת היתה רק דוגמה לאנשי הפורום...

למעלה