שאלה שאלתית על הבוקר...

רק אישה

New member
בלונדה

תודה על הפרח
אכן אני לא מסכימה אני לא מקבלת מוסכמות בכמה וכמה תחומים וזה אחד מהם
אני גם מעבירה את אי ההסכמה שלי לבת שלי. ומאמינה להצליח
העולם משתנה. ואני מקבלת את השינוי ומלמדת אותה לעשות את אותו הדבר. ונכון, יש אנשים שעבורם החתונה זה מה ש"יעשה את זה". דרך אגב, הקצה השני של הסקאלה - זה אלה , שמאמינים שהחתונה עלולה להרוס. אני מאמינה באנשים ולא בטקסים. מי שחשוב לו- בכייף בעקבות ההודעות כאן בפורום בנושא באמת התחלתי לשקול איזה טקס. רק שלנו. פרטי. אישי. ללא מעורבות של המוסדות. אולי נגיע גם לזה פעם. ואכן אנחנו לא חייבים להסכים. אפילו אישי לא ממש מסכים איתי בנושא

הורות ואבהות ../images/Emo99.gif

שלום אני לא מכיר את המערכת שלכם (הזוגית) וכמה זמן היא כבר קיימת, אך אותו גבר שגר בבית, תרומתו עם הזמן גדולה בהרבה מהאב הביולוגי, שאינו חי עם הילדה ורק רואה אותה ע"פ הסדרי הראיה... אם תפקידו של אותו גבר, מעבר לזוגיות שלו, בקבלת הילדה כאילו הייתה שלו, קריא ביחס, בנתינה וכו' - השאלה באם תבוא נשתלה ע"י האקס. אך אם הדברים לא כך, אז הילדה לא מבינה וראוי להסביר לה (וגם לבן זוג). לצערי (כאב גרוש) מקומו של גבר "נכון" בזוגיות החדשה של האם, תופס חלק לא מבוטל באבהות שלנו. בעוד שאנו, בקשר טוב עם בת זוג עם ילדים, מקבלים במתנה ילדים נוספים. דרכו של עולם... הילדה (בת 8) והיא כחומר ביד היוצר. נותר לכם לבחור מה ליצור.

dafgol

New member
ההגדרה שלי למשפחה ../images/Emo26.gif

אנשים שגרים ביחד בתא משפחתי וטוב להם. לעניות דעתי..מבלי להכיר את הזוגיות שלכם...אתם משפחה
הרי לא חתונה לא טבעת על האצבע ולא משכנתא... הם שקובעים את סוג הזוגיות שלכם. אשה וגבר שאוהבים וחיים ביחד באווירה טובה ובהרמוניה..טוב נו...לא הכל מושלם אבל..הבנת ת'כוונה ויש להם ילדים ( ולא משנה של מי כמה למה ואיך...) הם בעיני משפחה.

rolan

New member
בוקר טוב נעומיק וכולם

כבר הרבה שנים איני ילדה, אך כשאני מנסה לחשוב כמוהם, אני מבינה שהם צריכים קצת יותר ממילים, ילדים זקוקים למעשים כדי להבין. אני יוצאת מנקודת הנחה שאם הייתם נשואים כדת וכדין לא היו עולות שאלות כאלו, היא היתה מקבלת שהאיש שלך הוא "בעלך" (מונח נוראי...) ולא היו לה ספקות ותהיות. אולי כדאי שתעשו מן טכס קטן ולא רשמי, של ברית ביניכם, משהו שיסמל עבורה את "הנישואין" שלכם. אז תבין הילדה שהוא האיש שלך, שנכנס למשפחה שלכם.

למעלה