שאלה שאלתית

שאלה שאלתית ../images/Emo8.gif

שאלות לגברים, איך אתם רוצים, שבת-הזוג שלכם תהייה? (כישורים, כישרונות, אופי, יכולת שכלית וכו') מה אתם לא רוצים למצוא בבת-הזוג שלכם? - מה בעיניכם יהיה מגרעת בלתי נסלחת? שאלות לנשים, מה לדעתכן, גברים רוצים למצוא בנשים שלהם? מה לדעתכן, בעיני הגברים יהיה מגרעת בלתי נסלחת אצל הנשים שלהם?

אוווווווה

אין על זה תשובה [חד משמעית ולא חד משמעית]. יש גבר שאם בחורה תספר לו שהיא טיפוס בוגדני, כף רגלה לא תדרוך אפילו על השטיח בכניסה לבניין שלו, ולעומת זאת, עד שעת בוקר מוקדמת דיברתי עם בחור שאמר לי שזה 'עושה לו את זה' שנשים בוגדות. יש גבר שאם אני אתקע לו גרעפס בפרצוף, הוא ישתדל לא להקיא עליי, ויש גבר שיחייך ויגיד 'אחלה, בחורה פתוחה'.

לדעתי...

מה לדעתכן, גברים רוצים למצוא בנשים שלהם? לדעתי זה עניין של טעם כל אחד והטעם שלו, אבל בכללליות כולם רוצים את החום, את הקרבה... התמיכה... שלוה, מישי שיוכל לצחוק איתה, לדבר איתה, להשתעשע איתה, להתפרק איתה, להתפנק איתה... להבין אותה, שהיא תבין אותו, שיוכל לסמוך עליה, לבטוח בה, להאמין בה... להגשים חלומות יחד, להצמיח תקוות יחד, שתדע איפה הגבולות, שתהיה עם טקט.. מה לדעתכן, בעיני הגברים יהיה מגרעת בלתי נסלחת אצל הנשים שלהם? גם זה דיי תלוי באישיות, אבל אני חושבת שיש כמה שאי אפשר לסלוח.. חדירה לפרטיות, חוסר אמון (שזה מתבטה בלעקוב וכאלה), קנאה וזלזול......

tokit

New member
ואוו, איזו שאלה על הבוקר..

זה משתנה מגבר לגבר. התשובות שאני אתן הן ביחס לגבר שאני ארצה כבן זוג.. גבר רוצה למצוא תמיכה, חום, אהבה, אמון, תקשורת טובה, נאמנות, שתסתדר טוב עם אמא שלו (סתם..) מה יהיה בלתי נסלח?? בגידה, שקר. אם כי לדעתי, על הכל אפשר לדבר. במערכת זוגית אוהבת ותומכת ניתן לסלוח על הרבה מאוד דברים, הכל עניין של סדרי עדיפות..

Vdrums

New member
בוקר טוב ../images/Emo45.gif

וואוו לפי התגובות אתן יודעות מה גברים רוצים (לפחות אצלי זה ככה). אז מה הבעיה?

טוב, אז עוד אתגר קטן... ../images/Emo3.gif

לפני שאני מגלה את הסודות, שאני נושאת איתי, שאלה אחת קטנה נוספת... בתכלס כל בני-האדם בעולם מחפשים בדיוק את אותם הדברים!!! - מוכח מדעית ופסיכולוגית! מה לדעתכם גברים באמת מחפשים למצוא בזוגיות? תחשבו קצת, זה לא קשהֱ!

Vdrums

New member
אז איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא.

סתם. בזוגיות צריך שיהיה כנות, אמון, היכולת להקשיב לדברים הכי רציניים וחשובים ועד לדברים הכי מטופשים. תקשורת זו מילת המפתח. היכולת לקבל את הבן זוג שלך עם כל הדברים הרעים ואח"כ עם הטובים.

Vdrums

New member
עם כל הרצון שלי לענות לך אני לא

יכול לומר מה כל אחד מחפש, כי זה אינדוודואלי ומשתנה מאדם לאדם.

AlteX

New member
האמנם? כולנו מתחתנים?

לא ממש... ולא ממש מספר 2... חוץ מזה, חתונה לא מבטיחה בטחון, אם כבר זאת אשליה של בטחון - אי אפשר באמת להבטיח את העתיד (בגלל זה קוראים לו "עתיד"). מה היה הטעם לחכות לו אם היינו יודעים בדיוק מה יקרה?

לכל כלל יש יוצא מן הכלל../images/Emo3.gif

חתונה לא חייבת להיות בהכרח דתית - דוגמא 1. דוגמה 2 - עיינתי ברפרוף ואם אינני טועה היא כבר היתה נשואה. אין הרבה אנשים שלא רוצים להתחתן. אני באופן אישי מכירה רק אחת, אחת ויחידה!!! מבחינתי נישואין זו שותפות, ואין קשר לאיך זה נעשה (טקס דתי או חילוני או הסכם אצל עו"ד), או מין הזוג.

AlteX

New member
אני לשמחתי מכיר יותר מאחת... ../images/Emo3.gif

אפילו בפורום הזה יש יותר מאחת. וזה נכון שאין הרבה שלא רוצים... אבל מצד שני, יש מספיק... ואלה שכן רוצים, אני לא בטוח עד כמה הם באמת רוצים ועד כמה הם פשוט מפחדים אפילו לחשוב על האפשרות השניה... והאפשרות השניה היא לא דתית ולא עו"ד - היא האפשרות של אהבה וקשר ללא כל רשמיות, ללא שום רישום אצל כל גורם רשמי...

AlteX

New member
אהמ אהמ...

"כל בני-האדם בעולם מחפשים בדיוק את אותם הדברים!!! - מוכח מדעית ופסיכולוגית!"
...ואני קיוויתי שאני לא רובוט שיצא מפס ייצור, שמתנהג בדיוק כמו כולם ומחפש את מה שכולם מחפשים...

AlteX

New member
אין בעיה... ../images/Emo13.gif

איזו גרסת שדרוג אתה מעדיף? בראד פיט, ג'וג' קלוני או שון קונרי?

למעלה