גם אני אהבתי את התשובה...
אבל גם לדעתי היא לא עונה על השאלה (וקראתי בעיון...
). חוץ מזה יש שם סתירה. מצד אחד את טוענת שלכולנו יש "רצון עצמי אמיתי" זהה, ושמי שמתרכז בו לא תהיה לו בעיה לגשר ולפשר על כל פער בטעם אישי. שתי שורות אח"כ את כותבת, למשל, שאדם שדוחה אותנו חיצונית ממילא לא נתקרב אליו, כלומר לא ניתן יהיה לגשר על הפער שבין הטעם האישי שלנו בחיצוניות לבין החיצוניות של בן/בת הזוג הפוטנציאלית שלא מתאימה לטעם הזה, גם כאשר אנחנו מרוכזים ברצון העצמי האמיתי שלנו. אל תהיי בטוחה שכל הדברים שרשמת ברשימה כ"כ נכונים לגבי כולם, או נכונים לגבי כולם באותה מידה. למשל, אני אמנם מאוד רגיש לגבי הפרטיות שלי, אבל יש לזה יוצא מן הכלל - כשתהיה לי בת זוג קבועה, אני רוצה לשתף אותה בהכל ושהיא תשתף אותי בהכל, אני לא רוצה שום פרטיות כשאני איתה, אני רוצה שהכל הכל ה-כ-ל יהיה פתוח. מצד שני, אני מכיר גם אנשים שאין להם שום בעיה כשחודרים לפרטיות שלהם (טוב, עד רמה מסויימת) גם אנשים זרים. הם פשוט גדלו על עקרונות של שיתוף של הכל עם כולם... אז הנה דוגמה אחת נגד מה שרשמת. יש גם אנשים, למשל, שלא ממש לוקחים צעקות וכעסים ללב וזה לא ממש מפריע להם (אני לא אחד מהם, אבל אני בהחלט מכיר כאלה). יש אנשים מתחשבים יותר ומתחשבים פחות (וממש לא מבינים מה הבעיה עם זה), יש רגישים יותר ורגישים פחות, ולרוב הם לא יתאימו אחד לשני בתור זוג. כל אלה הם חלק ממה שקראת לו "הרצון העצמי האמיתי", ולדעתי כל מה שרשמת מתאר בדיוק את הרצון העצמי האמיתי שלך ושלך בלבד, ובהחלט רצוי שכל אדם יברר עם עצמו את הרצון העצמי האמיתי שלו, אבל זה עדיין משהו אישי ולא זהה אצל כולם/ן. אז אמנם גם אני אוהב מאוד לחפש פתרונות פשוטים לבעיות מסובכות, אבל לרוב הם לא כ"כ עובדים... ואמנם אני מזדהה עם הרבה ממה שכתבת, אבז זה פשוט בגלל שאנחנו כנראה אנשים דומים בהרבה מובנים ואולי מחפשים דברים מאוד דומים, ועדיין, זה בהחלט לא אומר שכל בני האדם מחפשים אותו דבר, גם אם אי שם שנינו מאוד רוצים שכך זה יהיה (כלומר שנינו רוצים שכולם יחפשו את מה שאנחנו מחפשים...
)...