למדתי עם שגית מאקרו א
מועד א' לא היה קשה, אבל היה קצת טריקי ובלי מחשבון אז נלחצנו ואני פישלתי בגדול. 12- נקודות בגלל טעות חישוב, ועוד 5 נקודות שהם טעו לי, ועוד הרבה שטויות שעשיתי, אבל אם הייתי מערערת הייתי מאבדת את הפקטור אז ויתרתי. אפילו רבתי עם בר אילן (ראש החוג) באמצע המבחן. הבוחנות לא ידעו לענות לנו אם מותר או אסור מחשבון. אז ברגע שהוא נכנס ישר שאלתי אותו, אז הוא אמר לי שאסור, אז זרקתי כזה שזה לא בסדר שלא אמרו לנו כלום, ומה כבר המחשבון הזה עוזר לנו, אז הוא אמר לי בשיא העצבים: "אם את לא יודעת את לוח הכפל מקומך לא בחוג לכלכלה", ואז עוד סטודנטים יצאו להגנתי בקטע של המבחן, היה נורא חח. היה פקטור של 6 נקודות. כולם יצאו מזועזעים בטירוף. ניגשתי גם למועד ב' אבל משם ברחתי ממש מהר, פשוט כל הכיתה התרוקנה, זה היה מחזה מדהים. הרי יש את זכות הויתור, הגיעו למבחן 3 כיתות מלאות, ישבנו כסא כן כסא לא. אחרי חצי שעה נשארו אנשים שיכלו להעביר לכיתה אחת במרווחים הרבה יותר גדולים. יש את הדף של הויתור אצל הבוחנות, נגמר בו המקום. ואז כשיכולנו לצאת, יצאו ישר כמה עשרות סטודנטים החוצה ובדיוק שגית ובר אילן עברו, אז שגית עושה לנו כזה, "וואי למה יצאתם, היה כזה קל"...חברה שלי עברה מועד א' ונכשלה בב', כל כך לא נעים והיו הרבה כמוה. חשוב לציין שאחרי הקטע של המחשבון, במועד ב' היה מותר מחשבון והמבחן היה הרבה יותר קשה. מאקרו ב' עשיתי עם בן גד (גרוע), לא היה פקטור אבל במבחן היו 110 נקודות. היה מבחן די פייר, שוב פישלתי כי אני פשוט שונאת מאקרו. למועד ב' לא ניגשתי, אבל הבנתי שהיה יותר קשה. הממוצעים אכן מאוד נמוכים.במאקרו ב' היו יותר מ 50% נכשלים. קורסי הקיץ היו מפוצצים כרגיל.