שאלה שאלתית

Alasse

New member
שאלה שאלתית

למישהו יש מושג אם תהיה תקופת שינויים נוספת כמו שאמרו בזמנו? יש קורס שאני מאוד רוצה לוותר עליו, וזה נראה לי מאוד הגיוני לתת תקופת שינויים נוספת לקורסים שלא נלמדו...

flutter girl

New member
שבוע של שלושה ימים

המצאה חדשה?

flutter girl

New member
אני מדברת על התאריכים שהוא רשם

לא על התאריכים שרשומים באתר. סליחה אם בלבלתי אותך.

אני כנראה לא רואה טוב...

הוא רשם 10.2-15.2 10.2- יום ראשון 11.2- שני 12.2- שלישי 13.2- רביעי 14.2- חמישי 15.2- שישי

אליהו ד

New member
תגידי את למדת עם שגית מאקרו שנה שעברה?

אם אני זוכר נכון את שנה ג בכל אופן אם כן האם נכון מה שהיא אומרת שהממוצע היה מאוד נמוך ? ואם כן היה פאקטור? תודה

למדתי עם שגית מאקרו א

מועד א' לא היה קשה, אבל היה קצת טריקי ובלי מחשבון אז נלחצנו ואני פישלתי בגדול. 12- נקודות בגלל טעות חישוב, ועוד 5 נקודות שהם טעו לי, ועוד הרבה שטויות שעשיתי, אבל אם הייתי מערערת הייתי מאבדת את הפקטור אז ויתרתי. אפילו רבתי עם בר אילן (ראש החוג) באמצע המבחן. הבוחנות לא ידעו לענות לנו אם מותר או אסור מחשבון. אז ברגע שהוא נכנס ישר שאלתי אותו, אז הוא אמר לי שאסור, אז זרקתי כזה שזה לא בסדר שלא אמרו לנו כלום, ומה כבר המחשבון הזה עוזר לנו, אז הוא אמר לי בשיא העצבים: "אם את לא יודעת את לוח הכפל מקומך לא בחוג לכלכלה", ואז עוד סטודנטים יצאו להגנתי בקטע של המבחן, היה נורא חח. היה פקטור של 6 נקודות. כולם יצאו מזועזעים בטירוף. ניגשתי גם למועד ב' אבל משם ברחתי ממש מהר, פשוט כל הכיתה התרוקנה, זה היה מחזה מדהים. הרי יש את זכות הויתור, הגיעו למבחן 3 כיתות מלאות, ישבנו כסא כן כסא לא. אחרי חצי שעה נשארו אנשים שיכלו להעביר לכיתה אחת במרווחים הרבה יותר גדולים. יש את הדף של הויתור אצל הבוחנות, נגמר בו המקום. ואז כשיכולנו לצאת, יצאו ישר כמה עשרות סטודנטים החוצה ובדיוק שגית ובר אילן עברו, אז שגית עושה לנו כזה, "וואי למה יצאתם, היה כזה קל"...חברה שלי עברה מועד א' ונכשלה בב', כל כך לא נעים והיו הרבה כמוה. חשוב לציין שאחרי הקטע של המחשבון, במועד ב' היה מותר מחשבון והמבחן היה הרבה יותר קשה. מאקרו ב' עשיתי עם בן גד (גרוע), לא היה פקטור אבל במבחן היו 110 נקודות. היה מבחן די פייר, שוב פישלתי כי אני פשוט שונאת מאקרו. למועד ב' לא ניגשתי, אבל הבנתי שהיה יותר קשה. הממוצעים אכן מאוד נמוכים.במאקרו ב' היו יותר מ 50% נכשלים. קורסי הקיץ היו מפוצצים כרגיל.

אליהו ד

New member
ובוקר טוב גם לך..(?)

מה שאותי מפחיד זה פחות החומר ויותר הקטע ההזוי הזה שכאילו שגית והשני לא ייגשו אישית אלא השאלות נשאלות בפומבי זה כל כך מרגיז ברמות טוב נמשיך ללמוד במרץ ונקווה שלא יהיה פישול רציני

אליהו ד

New member
אה ועוד שתי שאלות אם אפשר..

גם כאן יש תעניין של פרסום מהיר של התוצאות כמו במבוא? ובנוסף המבחנים נראים לי נורא ארוכים.או שאני לא בכושר או שאני לא יודע את החומר כמו שאני מתיימר לחשוב , אבל זה ממש לעשות בלחץ את המבחן , לעומת מבוא א וב שיש איזה חצי שעה של זולה בהנחה שהחומר יושב טוב בראש. איך היה לך הקטע הזה? הספקת לעשות או שגמרת עם הלשון בחוץ?

אז ככה...

אותי זה מאוד מעצבן שפתאום החליטו שלא ניגשים אישית. אני ועוד הרבה סטודנטים שאני מכירה פשוט מתביישים לשאול מול כל הכיתה. ויש גם סטודנטים שכל השאלות ממש מפריעות לריכוז, אם אני יודעת איך לפתור, למה אני צריכה לבזבז כמה דקות לשמוע על הצרות של אחרים, עם כל הכבוד יש לי מספיק לחץ משל עצמי במבחן. במיקמאק כבר לא מפרסמים מהר כמו במבואות.וגם בשביל מה? עדיף באמת לא לדעת את הציון, חבל להרוס את המצב רוח
. מילא מיקרו שאני אוהבת אבל מאקרו? איכססס. אם אתה יודע את החומר המבחן לא אמור להיות נורא לחוץ, אני אישית נתקעתי על איזו שאלה גדולה במאקרו ב', ישבתי עליה שעה שלמה ואז התעצבנתי שאני לא מצליחה לפתור, וזאת עוד הייתה שאלה מהתרגילים, ויצאתי הרבה לפני סוף המבחן להוציא עצבים בחדר כושר. אנשים שידעו את החומר גם יצאו די מהר. אצלי בעיקרון זה או שאני יודעת את הפתרון ואז פותרת ממש מהר, או שאני נתקעת ולא תעזור לי גם עוד שעה שלמה אני לא אצליח לפתור. היה לנו מבחן בחקר ביצועים שממש שלטתי בחומר, לא עצרתי אפילו שניה לחשוב פשוט כתבתי וכתבתי, וקלטתי שהשעתיים שנתנו לא מספיקות לי, ואם יש בן אדם שעוצר לחשוב, אז הוא בכלל רק באמצע המבחן. המרצים שמו לב שאף אחד לא סיים את המבחן ונתנו חצי שעה הארכה, גם אחרי חצי שעה לא סיימתי (המבחן היה קל אבל יש ממש הרבה לכתוב), אז נתנו עוד חצי שעה הארכה, עם ההארכה הזאת סיימתי ויצאתי לחכות לכמה חברים, והם קיבלו עוד חצי שעה הארכה. למה מלכתחילה לא לתת 3 שעות ואז להוסיף אם כבר חייבים? במיקמאק לא נתקלתי בזה, או שיודעים או שלא. מיקמאק= מיקרו ומאקרו

אליהו ד

New member
DOOMDAY ביום שני

כן אני מתרגל כמו עבד של ניגר שזה יותר מניגר אצלי הבעיות מתחילות כשאני מתחיל להסתבך עם טעויות חישוב של ילד מפגר ככה שבאמת התרגול משמעותי הקטע הוא ששגית אחראית על חיבור המבחן כי הקבוצה של הקפיטן בר אילן לא לומדת , אז מעניין אם היא תלך על הרכח מנצח לא מחליפים או סתם מבחן סטנדרטי הכי טוב ללמוד טוב וזהו המון המון תודה על הסבלנות!

תמשיך לתרגל...

רק שגית כותבת? זה אומר שאין לכם מאמרים? כששואלים שאלות לגיטימיות סבלנות יש לי בשפע.

למעלה