שאלה שאלתית

אין מקום לדיון הזה!

פתחו את העניים! הדיון הזה קלוקל, מתנשא, חסר פרגון, ולא מכבד!!! מה קורה לכם? אני רוצה להבין, למה הכל חייב להיות מקורי? מה רע בשר הטבעות? מה אם רוב השחקנים רוצים דווקא לשחק את שר-הטבעות? להלן, אני פותח עץ חדש- דיון על מקוריות

LeeRoy

New member
תתעלם מנדב

ילד בן 16 שיודע את הכל... אני מניח שאתה מכיר את הטיפוס ודרך-אגב נדב אל תענה על ההודעה הזאת היא לא נועדה לך!

פרץ היצירתיות שלך

ראשית, דע שאני מעריך את היצירתיות, ובעיקר את התעוזה ללכת איתה. זו בהחלט כוונתי. אולם, בא במידה, היה נכון לקבל מצב שכל עמלך לא יתקבל על ידי שאר העולם, ושהוא עלול להיזרק לפח. אם הייתה לי דילמה לגבי היצירתיות בקרב שחקני התפקידים, הייתי מקיים משחק בסגנון מובנה מראש, שיתפור לשחקנים את עולמם. עצם העובדה שפתחתי את העולם לידיהם של השחקנים הרי הוא אקט של מתן אמון. בה במידה, אתגר בקהילתינו הקטנטונת היא העבודה יחד. הקורדינצי, התיאום, תפירת הקצוות, השילוב בין הסיפורים, הכבוד ההדדי הנחלק בין היוצרים. ירון, סיימון, שגיא, אתם עובדים לבד. לבד לא תשיגו הרבה, וחבל. אתם כולכם אנשים יצירתיים מאד, בעלי יכולת יצירה גבוהה ומשובחת, אך החכמה והתבונה שתביא להנאה המרובה ושתתוגמל במסגרת המשחק היא היכולת ליצור קורדינציה ולעבוד יחד. ירון - למה שלא תציג את רעיונותיך על סקיצה לא אינטראקטיבית לפני שתשקיע כל-כך במה שעול בכלל לא להתקבל? למה שנעריך את ההשקעה שלך, אם אתה לא מעריך את דעתינו? אנא, התקשר אלי, ומהר. יש בהצעותיך כמה וכמה כללים שנשברים, כמה וכמה דברים השנויים במחלוקת, וחבל לי שפרץ הדמיון הזה ילך לאיבוד במשהו התלוש מעולמו של הכלל. אנא, הנח לי להנחות אותך על מנת תאפשר לך לתעל את היצירתיות הזו לכיוון פרודוקטיבי ברמת הכלל. בכבוד רב, ...

למעלה