שאלה שבטח אף פעם לא נשאלה, מעניין!!!

שאלה שבטח אף פעם לא נשאלה, מעניין!!!

לפני מספר ימים נסעתי ברחוב זבוטינסקי מכוון ת"א אל פ"ת השעה הייתה 1 בלילה התנועה דיי דלילה רק ששני זקנים ממרים על 2 הנתיבים גרמו לי לחתוך אותם באגרסיביות מעטה כך במשך 2 דקות אני חותך מצד לצד "מיצובישי עצור בצד", עצרתי, רשיונות ביטוחים וכו, השוטר התחשב בי נורא עקב היותי חייל ונתן לי רק 250 שקל קנס בלי בית משפט וללא נקודות. ידוע כי נהג ה"נקי" מעבירות שנתיים הנקודות נמחקות. אני נקי שנה וחצי והדו"ח הזה מחזיר אותי אחורה לספירה של עוד שנתיים, תקשיבו מה חשבתי לעשות: לא לשלם את הדו"ח לאחד חודשיים וחצי לשלוח מכתב ולטעון כי אני רוצה שחזור של הדו"ח עקב אובדן הדו"ח, כמובן שבמשטרה לוקח זמן כל דבר בנתיים הפז"ם דופק נמשוך את העניין יעברו שנתיים הנקודות ימחקו, נשלם את הדו"ח ויצאתי גדול!!! ולשאלה העיקרית:::מתי נזקפות "לטובתך" הנקודות האם כאשר מזינים את הדו"ח במערכת או כמו שאני יודע, משלמים(אסמכתא להודאה בעבירה) ורק אז רושמים לך תהרשעה ואז נקודות כי אם כך אז השיטה שלי אמורה לעבוד!!! תודה רבה ולילה טוב, ישר כח.

guya72

New member
וואלה, פתרון גאוני

רק קח בחשבון 2 בעיות קטנות : 1) הנקודות נחשבות /נספרות מיום ביצוע העבירה (אלא אם הגשת בקשה להשפט). 2) אם עברו 90 יום מיום רישום הדוח, ולא הגשת בקשה להשפט - הדוח נחשב חלוט + הסכום לתשלום עולה (המונה דופק חמודי). מעבר לכך - השיטה שלך עובדת פרפקט.

be_roo

New member
השיטה הנוכחית סגרה את הקומבינה הזו

המערכת סוכמת נקודות לפי תאריך ביצוע העבירה, ולא משנה מתי הורשעת.

SSPB

New member
נהג וותיק.

קודם כל השיטה הזאת עובדת ברמה העקרונית. רק שבמקרה שלך נראה לי שהניקוד נמחק רק אחרי שלוש שנים נקיות. ולא שנתיים. אבל דבר אחר אם אתה מעקב אותם אם הדוח ולא משלם באיזו שהיא צורה כך שעובר שנתיים מיום כתיבת הדוח אז הניקוד של הדוח הספציפי הזה נמחקות. בהצלחה

be_roo

New member
???

למה שנקודות ימחקו אחרי 3 שנים? מועד תשלום הקנס לא משנה יותר לעניין ספירת הנקודות.

כן, אבל שאלתי היא האם...

יכול להיות שהנקודות נחשבות מיום ביצוע העבירה אבל כל עוד אני לא שילמתי את הזמן שיקר לי ולגבי איחור תשלום זה לא בעה אם אני שולח דואררשום ויש לי את הפתק ביד זה מהווה אסמכתא משפטית לזה שהצהרתי על כך שהדו"ח אבד ומה שנותר להם זה רק לשלוח לי דו"ח חדש, ובמשטרה זה לוקח המון זמן.

be_roo

New member
אתה לא מבין

אין זה משנה מתי תשלם את הדו"ח. גם אם תשלם אותו אחרי 5 שנים והנקודות כבר מזמן לא רלוונטיות. ברגע שתשלם, משרד התחבורה ירשום את הנקודות בתיקך, ואם באותה תקופה שבה הנקודות כן היו תקפות, אספת נקודות אחרות הרי שתקבל בדיוק את אותן סנקציות כאילו שילמת את הדו"ח בזמן.

למעלה