שאלה שחבר שלי דרש שאעלה.

dahoe

New member
שאלה שחבר שלי דרש שאעלה.

כפריק סטאר וורס וחובב חומריו הוא דרש שאשאל מה ינצח בקרב. חרב לייזר או הסכין המעודן. אני טענתי שברור שהסכי המעודן ינצח אבל הוא דרש שאעלה זאת. אגב, זו הפעם השנייה מאז שהצטרתי שאני פותח נושא!

נטעש

New member
למה חובב חומריו אינו מצטרף לפורומינו?

ובקשר לשאלה שלך, נראה לי שהסכין, כמו שבן אמר: תמיד אפשר לחתוך חלון ולזרוק את האויב לתוך החלון ולסגור מהר.

dahoe

New member
אני עובד על תהליכי שכנוע.

אבל הוא הבטיח להגיע למיתופיה, שם אקבל תגבורת ונוכל להשתלט עליו.

dahoe

New member
לעזאזל איתו!

הוא עכשיו טוען שיש לו מבחן קבלה לתיכון שלושה ימים אחרי זה! חתיכת מתרץ ../images/Emo46.gif!

נטעש

New member
אני הצלחתי לשכנע את חברה שלי

השאירה כאן תגובה ואחרי יום היא אמרה שהיא לא תגיב יותר XD אל תהרוג אותי אודי! ניסיתי XD

Fairywitch

New member
אני חושבת שהלייזר-

*לא מאמינה שאנחנו אשכרה דנים בזה ברצינות* ולו בגלל שכדי להשתמש בסכין צריך להתקרב ליריב, והוא בינתיים יכול להפעיל את הלייזר מרחוק, אאל"ט.

זה יהיה קרב מאוד שקול...

לפי דעתי, זה מאוד תלוי בנלחם, ולאו דווקא בכלי עצמו. שמו שחנה אמרה, לחרב הלייזר יהיה יותר קל לפגוע ולאוחז הסכין יהיה קשה להגיע לאוחז חרב הליזר, אבל ברגע שהוא יצליח להגיע אליו- פוף! הוא מת. חרב לייזר רק תיתן לאוחז הסכין איזו כוויה, ואז הוא יוכל להמשיך לנסות... השאלה היא, האם הסכין יכולה לחתוך לייזר?

JustRain

New member
הוא יכול לחתוך אטומים, הוא יכול לחתוך רגשות.

למה שהוא לא יחתוך לייזר?

JustRain

New member
למה לא?

אור זה סוג של אטומים, אני חושבת. חלקיקים כלשהם. או שזה חוסר חושך? או שחושך זה חוסר אור? בכל מקרה, אם הסכין חותך פתחים בין העולמות, אני לא רואה שום סיבה שהוא לא יחתוך אור. (אני לא מבינה במיוחד בפיזיקה, תקנו אותי אם אני טועה. מה זה אור, בכלל?)

קצת סדר:

חושך הוא חוסר אור. אור, לפי השערת המדענים היום, בנויי מפוטונים; חלקיקי אור שלפעמים מתנהגים כמו חלקיקים רגילים (אטומים) ולפעמים כמו גלים. מישהו שלמד אופטיקה או קרינה וחומר (רועי, למשל) בטח יידע להרחיב על זה קצת יותר ממני, אבל זה הבסיס העיקרי. עכשיו נשאלת השאלה- האם הסכין יכול לחתוך פוטונים? האם לסכין יש יכולת להפריע בדרך כלשהי לגלים? (כמו גליי רדיו, למשל).

נטעש

New member
דרוש לפורום 'חומריו האפלים' פיזיקאי.

אור זאת קרינה אלקרטרו מגנטית וזה מתפצל במים ועושה קשת. האור בעצם מורכב משבעה צבעים. לא יודעת מעבר לזה =] האם הסכין יכול לחתוך קרינה? נראה לי שהסכין יכול לחתוך רק חומרים שאפשר אשכרה לגעת בהם. (וגם רגשות, וגם חותך חלונות לעולמות מקבילים, אבל אני מדברת כשרגע רק על חומרים) מה זה רפאים בעצם? הרי הרפאים מפחדים מהסכין. הממ... מעניין.

יכול לחתוך אור

אני לא טוב כ"כ בפיזיקה של זה. אבל כשנצפה מהאור להתנהג כמו חומר, הוא יתנהג ככה, והסכין יכול לחתוך כל חומר, לא...?

JustRain

New member
הרפאים הם השוליים של הכלום

אם נאמר שהחלונות בין העולמות הם כלום, רִיק - שהרי הם פתח בין האטומים - ונזכור שהרפאים נוצרים מפתיחת חלון, מהשוליים העדינים (ומה הם, בכלל?) שויל מחפש בכדי לפתוח את המעבר, מן הסתם הרפאים הם תוצר לוואי של ההתערבות הזאת ביסודות של הטבע, בחלקיקים. כל התערבות של האדם בטבע הביאה לנזק, וזה מומחש באופן ציורי ובולט 'בחומריו'. הסכין יכול לחתוך אותם. הוא יכול לחתוך כל דבר, מלבד רִיק, אני מניחה. ומלבד זה - הכל כולל הכל.

אקס93

New member
נראה לי שלייזר

תראו שבסטאר וורס צריך רק להעביר את החרב ליד היד והיא ישר נופלת (ואני יודע את זה תודות למרטונים בהוט לפני חודש בערך) אבל מצד שני לוחם שמיומן ביכולות עם הסכין יכול בקלות לקפוץ מעולם לעולם,

האבק

New member
עכשיו זה רשמי

אני מכריז בזאת, באופן חגיגי, כי זהו הפתיל ההזוי ביותר בפורום! ברכות לכל המשתתפים!

למעלה