שאלה שחבר שלי דרש שאעלה.

נטעש

New member
נכון! בכל תולדות הפורום הזה

(ואני כאן בכל תולדותיו, מהיום השני בערך) אף פעם לא היה דיון כזה הזוי!

JustRain

New member
הזוי?

אני דווקא חשבתי, "וואו, דיון רציני, ועל חומריו לשם שינוי". הנושא ההתחלתי שלו הזוי. ההמשך לא. הדיון ההזוי היה ההוא, נו, שבחרנו דמות אהובה, אבל אודי כל הזמן הצביע ללורד עזריאל וזה היה מעצבן ../images/Emo46.gif

אקס93

New member
נכון, לדעתי היו בישן יותר הזויים

ואני תרמתי את רובם. אבל אני בקושי פה אז צריך מישהו שיביא דיונים כאלה

נטעש

New member
אבל הרוב כאן לא היו בישן... כולל אני

ואני מדברת על הפורום הזה =]

אקס93

New member
זה מה שמבאס

אז תחשבי שחוץ מאודי אני היחידי שיודע איך הפורום התחיל, אם כבר מדברים אז עוד פחות משבוע עברו 3 מהרגע שקיבלתי את המצפן הזהוב ליום הולדת, וקצת אחרי זה אודי מצא אותי באתר של סטימצקי אחרי שהגבתי שהספר הוא אחד הספרים הכי טובים שקראתי

נטעש

New member
אני פשוט לא מבינה את זה!

אני מרגישה כל כך... כל כך... לא יודעת... אתה הצלחת לקרוא את זה בגיל 10? גם אני קיבלתי את זה בגיל 10! ואז נטשתי את זה ל3 שנים... טוב הכל כתוב בדיון ההוא שפתחתי. ארגגג.

אקס93

New member
אני בן 14

כמעט, קיבלתי אותו בגיל 11 ואז הייתי הכי קטן בפורום (למרות שמדי פעם הייתה את אחותו של בן אש) נראה לי שאני עדיין הכי צעיר, שרשור גילאים!!!

JustRain

New member
About this one

|לינק|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1511&msgid=93864478|סלינק|

נטעש

New member
אה! זה היה בתקופה של החודש וחצי שלא הייתי פה

מה אני אעשה, היו לי מבחנים =\

dahoe

New member
אני אראה את זה לחבר שלי!

אולי אחרי שיראה כמה הוא תרם לפורום הוא יצטרף!

מה שקול, מה?

מה פתאום? Lightsaber עובר דרך על חומר - אפילו דרך טנגסטן (שנחשבת אחת המתכות הקשות, וקוואי גון ג'ין עובר דרכה עם לייטסייבר). תחשבו על זה ככה - זו קטאנה שחותכת הכול. ה-כ-ו-ל. היא תעבור דרך יד, דרך רגל, תחצה ראש, תפרק אדם לשתיים, וחשוב לזכור - ללוחם עם הלייטסייבר יש כוחות ג'דיי. הוא יכול לדחוף את הלוחם שנגדו, למשוך אותו אליו או להוציא לו הנשק מהיד בעזרת ה-Force, לעשות מגן בלתי חדיר מ-Force, להוציא ברקים, לשאוב חיים, וכמובן - לעשות Force Speed!

למעלה