שאלה-שיבולת שועל מלאה הכוונה לשיבולת שועל לבנה

ladybug6

New member
אחרי השרשור הזה - גם אני

ולפני זה חשבתי שאני יודעת מה זה מה
 
אני מנחשת

שההסבר הוא שיש כמו באורז וקינואה עוד צבעים גם לשיבולת שועל. אני לא נתקלתי בזה כעדיין אבל ייתכן שזו הסיבה ועדיין הבהירה היא מלאה
 

ella100

New member
הרמתי טלפון,ביקשתי הבהרה,ועשיתי השוואת מושגים

התקשרתי לטל' בצור קשר של הקולה.
ביקשתי לדעת מהו הקוואקר המלא שקניתי בהקולה.
עשיתי גם קצת טיול באינטרנט---למקור השם Quaker קוואקר http://www.quakerinfo.org/index
שזו הדמות עם הכובע וזו היתה התלבושת האופיינית של הקוויקרים .
מעניין גם להציץ באתר הזה https://www.quaker.co.il/אודות
תלמדו כאן מי היבואן של המותג Quaker מ1/2014.
למדתי שפתיתי קוואקר יש לא רק משיבולת שועל.שהיות הפתית מוכתר כקוואקר הנו בעצם תהליך,
הנה,כאן למדתי,במתכון הזה, שיש גם פתיתי אורז.http://theshingimel.wordpress.com/2013/04/06/oats/ 

זוכרים מה שאלה אגסית ירוקה 1?----אז הברור שלי העלה שהקולה מוכר 3 סוגי פתיתי קוואקר :
עבה,דק (שיבולת שועל) ומלא שהנו פתיתים מחיטה מלאה דחוסה,צבעו כהה יותר.
אז באמת קניתי קוואקר מלא,והקוואקר הזה הנו מחיטה מלאה.
את היותו מחיטה מלאה בררו עם היבואן (ביקשתי).
ההבהרה לגבי פתיתי הקוואקר המלא שהנו מחיטה מלאה ,יחודד בסניפים ובאתר.
דרך השאלה של אגסית ירוקה,הקוואקר עבורי זה כבר לא רק שיבולת שועל .אלה פתיתים (דחוסים)
ומעכשיו תמיד אשאל או אבדוק פתיתים של מה.
.אין לי מושג מה קורה אצל משווקים או רשתות אחרות.
 

RSPA

New member
תודה על הבדיקה אך עדין לא ברור לי משהו.

האם מה שאת אומרת שחברת קוואקר מייצרת/משווקת בנוסף לשיבולת שועל על צורותיה, גם חיטה?
האם זה מופיע במקום כלשהו בפרסומיה?

אגב, הלינק לפתיתי האורז לא עובד לי משום מה.
 

ella100

New member
אני חושבת שאת השאלה יש להפנות לצור קשר של יבואן המותג

הנה,כאן:https://www.quaker.co.il/צור_קשר
&nbsp
אינני יודעת מי היבואן של הקולה,לא שאלתי.את הקוואקר שקניתי קניתי בתפזורת,
אז זה לא מחייב שיהיה קשור למותג וזה לא מחייב שזה אותו יבואן.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

ella100

New member
צודק-הלינק הזה חמקמק.יש מתכון שנראה שווה וקלי קלות.

העתקתי עבורך את המתכון.רכיבים שונים מוזכרים כאן,בניהם פתיתי אורז.
זו הסיבה שהבאתי את הקישור.אני אנסה את המתכון.
הנה:
"מתכון גנרי לעוגיות שיבולת שועל טבעוניות
Posted on 04/06/2013
3 Votes
&nbsp
מתכון שאפשר להכין בערך מכל צרוף של החומרים מטה:
&nbsp
כוס וחצי פתיתי שיבולת שועל (המכונה גם קוואקר). יכול להיות מלא, חסר, מהיר הכנה (קשה למצוא בסופר כזה שהוא לא). יש פתיתי שיבולת שועל ללא גלוטן, וגם פתיתי אורז הולך.
חצי כוס דבש, או סילאן, או סירופ מייפל או אגבה או מולסה או מולסת רימונים. אפשר גם סוכר, לבן, חום או דמררה (אבל אז צריך להוסיף טיפה מים לבלילה). אפשר גם להשתמש בריבה כלשהי. אפשר גם לערבב בין הסוגים. ואפשר גם לגמרי בלי המתקה, אני למד מהתגובות מטה.
חצי כוס טחינה גולמית (רגילה, מלאה או אדומה), או חמאת בוטנים, או חמאת שקדים, או חמאת פיסטוקים, או חמאה מכל סוג של אגוז. אפשר גם לערבב.
כוס אגוזים (כל סוג) או שקדים או בוטנים – טחונים או קצוצים גס. אפשר גם לערבב סוגים. גם גרעיני דלעת או חמנייה קלופים מתאימים מאד, ואותם לא צריך לקצוץ – אפשר פשוט להוסיף.
חצי כוס פרות יבשים קצוצים מכל סוג שהוא. צימוקים וחמוציות אין צורך לקצץ. הם בגודל טוב. קליפות הדרים מסוכרות, קצוצות לקוביות קטנות הולכות טוב.
שדרוג: בננה בשלה מעוכה או חצי כוס רסק תפוחי עץ, צריך להוסיף עוד מעט שיבולת שועל, כדי להחזיר את הסמיכות לזו הרצויה. הופך את זה יותר קליל, יותר פרותי.
P1070941
&nbsp
מערבבים היטב את כל החמרים,
מכינים שתי תבניות גדולות ונייר אפיה בתוכן (יש דפי סיליקון רב פעמיים מצויינים)
על נייר האפייה, בעזרת 2 כפיות, מניחים ערמות קטנות, בערך כפית גדושה של עיסה, בגודל של זית גדול. יוצאות כ 35 עוגיות. (עוגיות בגודל זה הן יותר התעסקות, אבל זה יפה יותר)
בידיים רטובות מהדקים כל אחת מהערמות לכדורים דחוסים יותר
אופים כ 10 דקות, בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה. 2 תבניות אפשר לאפות יחד במצב "טורבו".
אחרי שמוציאים מהתנור, כדאי לתת לעוגיות להתקרר ולהתייבש קצת לפני שמפרידים אותן. מפחית את הסיכון שיתפוררו.
זהו. טעים.
אפשר פשוט לשטח בתבנית ולאפות (העירה אחת הקוראות), ולחתוך אחרי כן לריבועים או מעוינים והרי יש לכם "חיתוכיות".
http://theshingimel.wordpress.com/2013/04/06/oats/
&nbsp
 

RSPA

New member
תודה. ועדין יש לי שאלה אחת: מה בדיוק קנית ומה צילמת?

לאחר כל הבירורים שעשית עדין לא ברור לי מה קנית?
האם זו שיבולת שועל או סוג כלשהו של חיטה ומה שמה המדויק (כולל, אם יש לך, באנגלית)?
 

ella100

New member
ציינתי קודם

שקניתי קוואקר מלא,בתפזורת ,את זה צילמתי.לפי הברור הקוואקר המלא הזה
הנו פתיתים מחיטה מלאה דחוסה.
מתברר ש"קוואקר" הנו תהליך הכנת הפתיתים.הפתיתים של הקוואקר
אינם רק משיבולת שועל (כפי שבעצם התרגלנו לחשוב).
&nbsp
הסתפקתי בברור שהקוואקר הזה הוא אכן מחיטה מלאה ולא התעמקתי יותר מזה.
מעונין בטל' של האיש שעשה את הברור מול היבואן(שלהם)?
&nbsp
שאלת סקרנות שלי:איזו השפעה תהיה על השימוש שלך בקוואקר מלא מחיטה מלאה,אם תדע שזה מזן מסוים? בדרך כלל אני רואה שמספרים לנו שהמוצר (קמח,פסטה) הנם מחיטת דורום משובחת.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

RSPA

New member
טוב, תודה.

רק שתביני למה אני שואל : אני מנסה לסנן "רעשים". המילה "קוואקר" היא רעש טקסטואלי.
מה שחשוב היה לי לדעת האם הפתיתים הללו (בלי שיוך לקוואקר או לקאקר וכד') הם חיטה או לא. כעת אני יותר משוכנע שהם חיטה.
(אין לעובדה זו שום משמעות על השימוש שלי במוצר למעט העשרת ידע אישי).
 
זה מסביר מדוע חיפוש של שיבולת שועל לא העלה

תמונות של המוצר שאצלך.
תודה רבה על ההשקעה
 
למעלה