ברוטו. מה לעשות?!שאלה - שכר מינימום
האם ע"פ החוק שכר המינימום (3,335 ש"ח) אמור להיות השכר נטו או ברוטו? לאחר ניכוי של ביטוח לאומי ודמי חבר נותרתי עם סכום קטן מזה.
ברוטושאלה - שכר מינימום
האם ע"פ החוק שכר המינימום (3,335 ש"ח) אמור להיות השכר נטו או ברוטו? לאחר ניכוי של ביטוח לאומי ודמי חבר נותרתי עם סכום קטן מזה.
תודה על התשובה... האם הבנתיברוטו
אך לא כולל זכויות נוספות המגיעות לעובד על פי חוק או צוי הרחבה, כגון: נסיעות, פדיון חופשה, דמי הבראה, הפרשה לפיצויים, שעות נוספות.
נכון. גם על סכום הנסיעות יש נכוייתודה על התשובה... האם הבנתי
נכון? אני מקבלת נסיעות 160 ש"ח אך זה נכלל בברוטו. ההורדות שציינתי קודם יורדות מהסכום של השכר + הנסיעות. אשמח להבהרה נוספת תודה
תודהנכון. גם על סכום הנסיעות יש נכויי
בטוח לאומי, מס בריאות ומס הכנסה.
אנסה להבהיר שובתודה על התשובה... האם הבנתי
נכון? אני מקבלת נסיעות 160 ש"ח אך זה נכלל בברוטו. ההורדות שציינתי קודם יורדות מהסכום של השכר + הנסיעות. אשמח להבהרה נוספת תודה
תודה גם לךאנסה להבהיר שוב
בתלוש המשכורת מופיעות מספר שורות בצד הזכות (תשלומים לעובד) ומספר שורות בצד החובה (ניכויים). שכר המינימום חל על חלק מהשורות של צד הזכות וכולל שורות מהסוגים הבאים: שכר יסוד/בסיס תוספת ותק השלמה לשכר מינימום עמלות וכדומה. הוא איננו כולל סעיפים מהסוגים הבאים: נסיעות שעות נוספות החזרי הוצאות למיניהם (כולל תוספת ביגוד) פדיון חופשה דמי הבראה הכנסות זקופות (למשל בגין שי לחג או טלפון סלולארי). כמו כן הוא איננו כולל את השורות הרגילות המופיעות בצד החובה מס הכנסה ביטוח לאומי דמי בריאות קרן השתלמות קרן פנסיה / קופת גמל. אני מקווה שתשובה זו יותר ברורה. חג שמח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.