שאלה של יסום צו בית משפט

guinan

New member
שאלה של יסום צו בית משפט

יש לי צו בית משפט שאני צריך להיות מטופל במרפאה המקומית יבנה של בריאות הנפש . הם אמרו לי שאסור לי להיות שם ועלי ללכת למרפאה בנס ציונה . השבוע קיבלתי הפנייה מנס ציונה להיות מטופל אצלם . הבעיה שהם מאיימים עלי בתלונה במשטרה על הפרת צו הרחקה . מה עלי לעשות ?

תשובה

מי הוציא כנגדך צו הרחקה ובאיזה הליך? מי קבע שאתה צריך להיות מטופל במרפאה ביבנה דווקא ובאיזה הליך האמור נקבע?

guinan

New member
תוספת

לפני שנתיים הייתי מטופל במרפאה ביבנה הוצאתי 'אולר' מטיילים מהכיס כזה שיש בו מברג פותחן שימורים וכו' ושמתי בתיק . הם רצו להפחיד אותי ואמרו שיזמינו אבטחה . וזה התגלגל לתיק פלילי . תוך שבוע פתאום ניסתי ל'התאבד והייתי בנס ציונה . התיק נסגר שבוע שעבר על אי שפיות זמנית . קיבלתי את הפרוטוקול שבו אני צריך להיות מטופל במרפאה המקומית . הלכתי אליהם והם אמרו שהלך לנס ציונה עם זה . גם בנס ציונה קיבלתי הפניה שאני צריך להיות מטופל במרפאה המקומית . אבל הם מתעקשים לא לטפל בי ללא סיבה נראת לעין .

תשובה

אז אין נגדך צו הרחקה. אולי כדי לפנות לעו"ד אשר ייצג אותך בהליך הפלילי שהסתיים ולבקש ממנו לסייע לך לפנות לפסיכיאטר המחוזי בעניין הזה? לא ברור על יסוד "מה" מסרבים להעניק לך טיפול? מאידך, לא בטוח שהייתי "רוצה" להיות מטופל במקום שלא רוצה לטפל בי, לשיקולך. בהצלחה.

guinan

New member
בעיה קטנה

המל"ל אישור כשירות ללימודים מבריאות הנפש . דבר שבריאות הנפש לא מכיר . בגלל זה התחלתי ללמוד ללא אישור מהם . העורכת דין , 'חסר לה ברגים' במילים יפות (היא הייתה מאושרת להיפטר ממני ) , לא נראה שהיא רוצה לטפל בזה . דיברתי איתה היום היא נשמעה עושה משהו והיא בחופשה . כך זה מחוסר בררה אם אני רוצה כסף אני צריך אישור . גם מאלה שלא רוצים לטפל בי . אבל יש לי זמן עם קצת מזל אני לא הסתבך עד אחרי סיום האוניברסיטה.

guinan

New member
תוספת

קיבלתי היום מכתב שנשלח לפני שבוע . על טיפול מרפאתי כפוי בנס ציונה . התאריך ביקור הוא של אתמול . מה יקרה עכשיו ?

תשובה

תפנה לעו"ד שטיפל בך ותבקש סיוע מול הפסיכיאטר המחוזי ואם לא אז תיגש לסניגוריה הציבורית בתל-אביב והמרכז ותבקש מהם לסייע לך.

למעלה