שאלה של מוסר...

pain is MY love

New member
בואי נודה בזה

אני לא מגלה שום סודות זה בדיוק כמו לשאול חבר שלו או חברה שלי שמכירה אותו או לא יודעת מה אין שם יותר מדיי פרטים אישיים שאסור לגלות... בואו ל-א ניסחף!

lb22

New member
אז כנראה שאת לא מכירה

את המערכות הללו טוב כמו שאת חושבת. או לחילופין אין לך (וטוב שכך) את ההרשאות שצריך כדי לגלות כל מיני פרטים עסיסים. אני יתן לך המון דוגמאות ממה שאני עשיתי עם המערכות האלו מתוקף התפקיד שלי ובואי נגיד לגלות על אדם שיש לו סעיף ליקוי רפואי על מחלות מיניות זה לא הדבר שהיית רוצה לגלות (אבל בטח אין לך את הדף שמסביר מה אומרים כל הפרופילים). בכל מקרה יש שם פרטים אישיים המסווגים כסודי אישי והשורה התחתונה שזה עבירה (אם זכור לי נכון אפילו עבירת בטחון שדה/מידע שזה קצת יותר חמור מסתם עבירה רגילה) ויש עליה אפילו עונש שיכול להגיע לקנס גדול ריתוק ומי יודע אולי אפילו איזה שבוע קליל במעצר/כלא (את יודעת הרי שלפעמים נוטים להחמיר למען יראו ויראו)

L y c a n

New member
למה לא?

תמיד טוב לאסוף "מודיעין לפני מבצע"

pardoi

New member
גם לי בסדיר

הייתה את האפשרות הזו ועשיתי את זה..וגם בעבודה יצא שמישהי הסתכלה על פרטים של מישהו שהיא התחילה לצאת איתו. זה היה ממש בקטנה והפרטים הם לא ביג דיל ככה שאני לא רואה את הדוגמאות האלה כבלתי מוסריות מה גם שלא היה שם מידע מסווג וכאלה טוב נו במקרה השני כן... בכל מקרה הייתי מעדיפה לשמוע מבן הזוג

orenbarkai

New member
הכל מותר באהבה ומלחמה

קודם כל - זה שאת מודה שאת קצינת שלישות זה ההתחלה לטפל בבעיה (בצחוק) מותר ואפילו רצוי, אין כמו להיות במצב של ה Upper Hand. הייתי הולך על זה (וגם עשיתי את זה בעבר) וזה לא סותר ששואלים גם את השאלות הרלוונטיות פנים-אל-פנים

למעלה