שאלה של עניין

שאלה של עניין ../images/Emo24.gif

אומנם אני זמנית, אבל כשמוטלת עליי משימה אני משתדלת לקחת אותה מאוד ברצינות ולכן התחלתי לקרוא קצת על אבולוציה ומהותה וכל מיני מאמרים שנכתבו בנושא ועברתי על הפורום, ונראה לי מעניין יהיה לדון בנושא הבא: מה באבולוציה מרתק/מעניין אותכם באופן אישי
איך נוהגת הסביבה הקרובה להגיב על ההתענינות בנושא זה

ותשובה לעניין

מאוד מרתק אותי באבולוציה בחורות ערומות. כלומר, אני מניח שהיו באבולוציה בחורות ערומות, ובאופן כללי זה נושא שמאוד מרתק אותי. יש לי תחושה כי הסביבה הקרובה (כלומר אשתי) תגיב באלימות על תחום עניין זה אם הוא יתפתח יתר על המידה.

niv1990

New member
מעניין אותי בעיקר "מרוצי חימוש" למינהם

והסברים של תכונות אנושיות לפי האבולוציה. ואני חושב שלסביבה אין בעיה עם זה.

ואני חשבתי שכולם נכנסו לתחום

בגלל הקטע של הבחורות הערומות. טוב, אולי חוץ מאלפקה. שהבטיחה לי לפני חודשיים להסביר לי מה זה פיטנס ועדיין לא קיימה.

niv1990

New member
זו דוגמא מצוינת להסברים של תכונות אנושיות לפי

האבולוציה

פיטנס זה מה שיש לכאלה

שלא אומרים שהם לומדים אבולוציה בגלל "בחורות עירומות"
סתם נו. בחורות עירומות זה סבבה, אבל נתקלתי במעט מאוד בחורות עירומות (לפחות כאלה מה. ספיינס) תוך כדי לימודי אבולוציה.

התשובה הראשונית שכתבתי לשאלה שלה

כללה אונס קטינות ורצח חתולים, אז אחרי זה חשבתי לעדן את זה קצת ועברתי לבחורות ערומות. הסיבה האמיתית שאני מתעניין בתחום היא כדי להתחיל איתך, קולי. מה אתה אומר? יש סיכוי למשהו בינינו?

amphioxus

New member
אגב אונס קטינות ורצח

שמעתם על ההשערה שאומרת שפסיכופטיה זו תכונה שמעלה את הפיטנס? פסיכופטים מתרבים עם יותר נשים והאנסים שהם פסיכופטים מעדיפים לאנוס נשים בגיל פוריות.

פסיכופתיה אולי מעלה את הפיטנס

לטווח הקצר. אבל כראיה לכך שאין לאללים הפסיכופתיים (אצל הפסיכופתיים שהם כך מטעמים גנטיים ולא מטעמים סביבתיים כלשהם) נפוצים (הם, למעשה, מאוד נדירים) אני חושב שיש לחץ ברירה שלילי גדול על אנשים שרוב האוכלוסיה הייתה מעדיפה לכלוא אותם (או להמיתם) לכל חייהם, גם אם הם מסוגלים לאנוס כמה נשים בדרך (שילדיהם לאו דווקא יהיו פסיכופטים, ונשאלת השאלה , , מה המשמעות של הפיטנס הגבוה של הפסיכופתים במקרה זה)

amphioxus

New member
יש המון פסיכופטים שלמדו להתמודד....

יש המון פסיכופטים שלמדו להתמודד עם המגבלות של החברה (לא להרוג כשזה נוח) והגיעו להשיגים גדולים. http://www.boingboing.net/2006/10/11/is_autism_a_disorder.html הראיון נמצא בהקלטת רדיו ואני לא מוצא טראנסקריפט. :-\ הגעתי לזה מהבלוג של פיטר וואטס, סופר מד"ב וביולוג ימי לשעבר עם אובססיה מסויימת לפסיכופטים. http://www.rifters.com/real/crawl.htm

מישהו צריך להגיד לו

שקשה להתייחס ברצינות למשהו בנמצא תחת פורטל בשם "בוינג בוינג"

אה. אוקיי, מקובל

אבל כאן אנחנו נכנסים למדרון התלול של כיצד תגדיר "פסיכופת" אני בתמימותי הגדרתי פסיכופת כ: "אחד שרוצח חתולים להנאתו וחונק ילדים קטנים למוות" שאולי זה מעלה טיפה את הפיטנס כי אתה חסר פחד לחלוטין ואם ינסו להרוג אותך אתה תנצח כי אינך מוגבל מבחינת הפחד כמו הרבה פרטים מהאוכלוסיה. מצד שני, זה לא משהו שמקסים נשים במיוחד. בואו לא ניכנס יותר מדי לויכוח עד שנסכים שנינו על אותה הגדרה לפסיכופת.. אני לא כל כך בטוח. אני מגדיר אינטואיטיבית פסיכופת כאדם שאינו מרוסן ע"י אותם בלמים קוגנטביים ו\או רגשיים ברמה קיצונית כמו שאר האוכלוסיה - ובד"כ אינו בוחל ברצח , אונס ,גניבה ושקר על-מנת להשיג את מטרותיו (והוא נטול כל אמפטיה, ליתר דיוק)

מה ש-amph הראה גם מתאר פסיכופת

לעניות דעתי. וההגדרה שלך לפסיכופת כחסר אמפתיה היא בעקרון נכונה, פשוט אין פירוש הדבר שהוא רוצח חתולות צמריריות וילדות קטנות (או ילדות צמריריות וחתולות קטנות) ללא הבחנה. מחסור באמפתיה יכול להיות מועיל בנסיבות מסוימות.

אני לא מוכן להתחייב. אתה עושה קוניוגציה?

אני מוכן להעביר לך את האופרון לקטוז שלי. אבל רק אם תהיה ילד טוב. (וואו, אז זה מסוג הדיאלוגים שיש בפיק-אפ ברז בשביל חיידקים)

למעלה