שאלה של עניין

השרשור הזה ממש מתחיל להיות מטריד :-|

חפש את הפלסמידים שלך במקום אחר, אדוני.

אני כאן בגלל אישתי

מה נסגר עם השרשור הזה? גן אנוכי מתחיל איתי. את מתחילה עם אלפקה . אני מתחיל לחשוב שזה הפורום הלא נכון.

Wolverchenus

New member
גם אני קצת מופתע

הפורום הזה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי!!!!11 "אבולוציה - It's all about sex"

אני חושב שעלית על משהו

אני בכלל חושב להביא לפה יותר קהל עכשיו שאתה ואני will be calling the shots I'm talking royalties, baby. ROYALTIES בכל מקרה, אני לחלוטין לא מסכים איתך, זה אמור להיות : Evolution - It's all about sex!!!!!* (except in most of the biosphere, where the biota is asexual or in an exotic phase where the transfer of genes is done by means other than sexual reproduction) אבל איכשהו אני חושב שהסלוגן שלך יותר קליט.

אותי מעניין בעיקר התנהגות בע"ח

וההיסטוריה של המינים. גם יצא לי להכיר על המון תופעות מאוד אקזוטיות בעיקר בראי אבולוציוני (או אגב למידה על אבולוציה) כמו מינים עתיקים (מאובנים. כמו למשל המאובן המרתק של הלוויתן עם הרגליים Ambulocetidus Natos ומאובנים של אבותיהם הקדמונים של בני האדם - Australopithecus למיניהם) ומינים קיימים בעלי תכונות ביזאריות (הברווזן עם המקור בעל הרדאר, הלמור שמסוגל לעוף עם הידיים, וכו') למעשה, אני חושב שכמעט כל נושא בתחום עניין אותי, אז עדיף שאגיד זאת ואציין שהנ"ל היו רק מספר דוגמות.

הכי מעניין אותי?

הסבר של התנהגויות אנושיות לפי נקודת מבט אבולוציונית. איך הסביבה מגיבה? בן זוגי מגיב בחבטת נבוט על ראשי ובמשיכתי (בשיער, הוא מהאסכולה הישנה) למערה.

אחר

New member
לא ברור לי בדיוק איך היגעתי להתעניין בתחום

אני מתעסק בתחום אחר לגמרי (משפטים), אבל משום מה אני מוצא את האבולוציה והברירה הטבעית נושאים מרתקים. הידיעה שלי בתחום אינה חוצה את רף הספרות הפופולרית שנכתבה על הנושא, ועדיין - אני מוצא את עצמי לפעמים נפעם תוך קריאה או צפייה בדברים על התחום. מה שהכי מעניין בעיניי, ואפילו מדהים, זה ההסבר האינטלגנטי, המבריק בפשטותו, שנותנת תורת הברירה הטבעית לשאלת היווצרותם של חיים מורכבים. האינטואיציה האנושית מסרבת לעכל את ההיתכנות של התופעה הזו - מהחיידק לאדם - אולם כשמקרבים את המבט ומנסים להתנתק מהטיות קוגנטיביות ודתיות מבינים עד כמה זה הגיוני ומשכנע. בכלל - ההישג הכי גדול, לדעתי, של תורת הברירה הטבעית היא שהצלחנו לדחוק את אלוהים גם מהפינה הזאת.

טוב, נו, אני אהיה רציני...

לא יפה... הפרפרית תחשוב בסוף שכולם כאן מופרעים נפשית. מה שנכון, אבל לא כדאי שהנהלת תפוז ידעו את זה בשלב כל כך מוקדם. מה שמעניין אותי זה חוסר הרציונליות של אנשים, המקורות האבולוציונים שלו, ואיך הסתכלות אבולוציונית על הפסיכולוגיה האנושית יכולה להסביר (כמעט) את כל מה שרע בעולם. כנימה – תמיד ידעתי.

למעלה