שאלה שמאד חשובה לי

• פותח הנושא dy24
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

dy24

New member
שאלה שמאד חשובה לי

שאלה שמאד חשובה לי
שלום אנשים, אני עובד בעבודה שנמשכת כ 5 שעות ביום(16:30 עד 21:30) ומקבל 21 ש"ח לשעה. ב12-9 הגעתי לעבודה ואחרי שעתיים הלכתי כי לא הרגשתי טוב. הבוסית ביקשה שהביא לה אישור מחלה. למחרת הלכתי לרופאה והיא נתנה לי אישור מחלה מה12-9 ועד ה15-9. התקשרתי לבוסית ואמרתי לה לגבי אישור המחלה. היא שאלה אם אוכל להגיע לעבודה ה14-9 ואמרתי לה שאשתדל תלוי איך ארגיש. הגעתי היום לעבודה והגשתי לה את אישור המחלה. דבר ראשון שהיא אמרה לי זה שלא אקבל כסף על היום שנשארתי בבית. וכן שינתה לי את התאריך של האישור מה15-9 ל 14-9. שאלותיי הן: 1. האם זה חוקי שלא אקבל כסף על היום שנשארתי בבית? 2. האם אני צריך לקבל כסף על השעות שנשארו לי כשהלכתי היתה? 3. האם זה חוקי שהיא שינתה לי את התאריכים? 4. מהם זכויותיי לגבי ימי המחלה? 5. אם יש לכם חוות דעת אשמח לקרוא? והכי חשוב שנה טובה לכם ולבני משפחתכם.

אבל ענינו לך אתמול ../images/Emo12.gif

שאלה שמאד חשובה לי
שלום אנשים, אני עובד בעבודה שנמשכת כ 5 שעות ביום(16:30 עד 21:30) ומקבל 21 ש"ח לשעה. ב12-9 הגעתי לעבודה ואחרי שעתיים הלכתי כי לא הרגשתי טוב. הבוסית ביקשה שהביא לה אישור מחלה. למחרת הלכתי לרופאה והיא נתנה לי אישור מחלה מה12-9 ועד ה15-9. התקשרתי לבוסית ואמרתי לה לגבי אישור המחלה. היא שאלה אם אוכל להגיע לעבודה ה14-9 ואמרתי לה שאשתדל תלוי איך ארגיש. הגעתי היום לעבודה והגשתי לה את אישור המחלה. דבר ראשון שהיא אמרה לי זה שלא אקבל כסף על היום שנשארתי בבית. וכן שינתה לי את התאריך של האישור מה15-9 ל 14-9. שאלותיי הן: 1. האם זה חוקי שלא אקבל כסף על היום שנשארתי בבית? 2. האם אני צריך לקבל כסף על השעות שנשארו לי כשהלכתי היתה? 3. האם זה חוקי שהיא שינתה לי את התאריכים? 4. מהם זכויותיי לגבי ימי המחלה? 5. אם יש לכם חוות דעת אשמח לקרוא? והכי חשוב שנה טובה לכם ולבני משפחתכם.
אבל ענינו לך אתמול

הנה הקישור לתשובה. וקצת יותר בפירוט: על היום הראשון אתה לא זכאי לתשלום אלא על השעות שעבדת. על היום השני והשלישי - % 37.5 משכר העבודה. אני לא חושבת שהיא רשאית בעצמה לשנות אישור רופא. מה שהיא היתה יכולה לעשות זה לצרף את דוח השעות שלך או מכתב שלה שמסביר שחזרת לעבודה בטרם הסתימו ימי המחלה. אלה הזכויות שלך והם לא השתנו מאז אתמול. שנה נפלאה גם לך.

שיר ורד

New member
בפעם הבאה שמבקשים ממך לבוא בזמן

שאלה שמאד חשובה לי
בפעם הבאה שמבקשים ממך לבוא בזמן
מחלה ,תבקש שישלמו לך את מלוא השכר בשאר ימי המחלה. ישנם הרבה מעסיקים שיסכימו לדיל כזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה