שאלה שמטרידה אותי מאוד,

spectacular

New member
להיות מעז

תלוי בצורת החשיבה, אם חושבים על כל צעד הרבה, שוקלים בעד ונגד, ושוב בודקים, ומתייעצים, וחושבים שוב, ומנסים לפרט בראש את כל ההשלכות, קשה כך להעיז, תעוזה באה מהבטן,סומכת מאוד על החושים, היא מהירה יותר ולא מתלבטת, משהו מעין "על החיים ועל המוות" שהיינו צועקים כשהיינו ילדים, וקופצים מהגדר הגבוהה, לא חשבנו יותר מידי על המוות, זאת היתה קריאת תגר , בעצם צעקנו,אני חיי,אני יכול, באמונה שלמה ותמימה, והאמונה הזאת היא כבר חצי הצלחה. אני לא בעד לקחת סיכונים על החיים, וגם לא נגד שיקול דעת, סתם נתתי דוגמה, שמנסה לשחזר את התחושה הזאת של אמונה בעצמי, בלי שההגיון יכנס ויפריע, לפעמים ההגיון מפריע לאמונה בעצמי. טוב להיות קצת כמו ילד,עם חושים בריאים.

א ס י ת

New member
spectacular מכיוון שאני מעיזה גם

היום, אז כנראה שנשארתי ילדה.

אני לא בטוחה שזה הגיל אלה ניסיון

חיים התבגרות ישנם אנשים שניסיון החיים שלהם וההתבגרות בגיל צעיר יכול להיות שווה לאדם בעל גיל מופלג הכל תלוי מה עבר בחיים אצלי למשל כל הזמן מי שאני קטנה נידמה לי שנולדתי מבוגרת עם קו מחשבה של אדם בוגר אך זה תהליך שקרה בגלל ילדות לא קלה בגלל התפקחות מוקדמת לחיים בתור ילדה היום אני בגיל 34 נימעס לי להיות הבוגרת רוצה לפעמים להיות קצת ילדה עם פחות אחריות על הגב כי זה תפקיד שאני משחקת כבר מגיל 9 בערך

א ס י ת

New member
owolf10 את צודקת שהגיל הוא פקטור

חשוב. אבל התנאי הוא שעשית כבר משהו בחייך, שיש לך חוויות של הצלחות וכישלונות שידעתן להתמודד איתן. החוסן הנפשי מאפשר להמשיך להתמודד עם דברים שמגיעים אליך, או על כאלה שאת מחליטה לעשות.

למעלה