שאלה שמטרידה אותי...

שאלה שמטרידה אותי...

טוב, יש לי שאלה קצת מוזרה, אבל היא מטרידה אותי כבר די הרבה זמן - מישהו מוכן להגדיר לי את הז'אנר של הלהקה האהובה מקפליי? כי אני לא ממש מצליחה למצוא, וזה פשוט מעניין אותי לדעת

אלה בלה

New member
יש לי חברה שאומרת שעל פי המקצבים של

מקפליי הם פאנק... לשיפוטכם..

Hip Hop star

New member
הסגנון של מקפליי הוא:

הם פופ. אמ..באלבום ה-1 שלהם יש המון מקצבי רוק אנ רול של שנות ה-60 וה-70. וזה בערך הסגנון שלהם.

פופ...

יש בהם משהו של פופ, אבל מיוחד. לא פופ רגיל כמו בריטני ספירס או משהו כזה, יש בהם משהו לא רגיל. נכון? זו דעתי. ובאמת יש להם את הקטע הזה של הרוקנרול, שזה גם מיוחד. זה פופ עם נטייה לפאנק, אבל לא ממש פאנק-פופ. מיוחדים. טוב, העיקר שהם שרים ממש יפה, ויש להם שירים ממש יפים. אני מאוהבת בהם

Hip Hop star

New member
הם קוראים לזה פופ בריטי..../images/Emo12.gif

אבל הפופ של בריטני הוא ממסוחר כי היא לא נגנת או כותבת..והוא פופ אלקטרוני יותר.. ואצלם הם כותבים ומנגנים בעצמם...ואין תוספות אלקטרוניים של סינטיזייזר או משהו כזה...

הממ... יש להם איכות.

הדמיון בינם לבין ברינטי הוא רחוק מאוד. פופ בריטי? על זה עוד לא שמעתי, מעניין

Hip Hop star

New member
באמתרחוק../images/Emo6.gif

וכן,פופ בריטי..לא יודעת למה מתכוונים,נראהל י לרעיון שלא משתמשים בשום דבר אלקטרוני ומנגנים חי. שאלה,מתנצלת אם לא שמתי לב..האם הצגת את עצמך פה בעבר?

לא, לא הצגתי את עצמי../images/Emo13.gif

איילת, בת 16. הלהקה האהובה עלי היא son of dork, אבל מקפליי בהחלט תופסים מקום גדול מאוד בחיי המוסיקה שלי. לא הצגתי את עצמי כי חשבתי שגם ככה בזמן האחרון כמעט אין לי זמן להיות על המחשב ובפורומים, אז מה הטעם להצטרף לפורום רשמית והכל אם אני כמעט ולא אהיה פה?! בכל מקרה, אחלה פורום

Hip Hop star

New member
שלום איילת../images/Emo9.gif

אל תדאגי,לא חסרים אנשים שהציגו את עצמם רשמית,כתבו כמה זמן ופשוט נעלמו וחזרו ונעלמו. אבל את תמיד רצויה כאן מבחינתי לפחות
את יכולה להרגיש חופשי לפתוח הודעה חדשה

DesertRose7

New member
יש הרבה "זרמים" בפופ

כמו בכל סגנון מוזיקה אחר בגלל זה יהיה קשה להשוות בין בריטני למקפליי אבל פופ זה פופ

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif פופ.

לא כל דבר שיש בו גיטרות הוא בהכרח רוק/פאנק. יש גם אמני פופ שמנגנים וכותבים בעצמם. ויש סוגים שונים של פופ. הם יותר פופ קלאסי, סטייל שנות ה60-70 [נורא מזכירים את הביטלס. וכן, אני יודעת שהביטלס נחשבים לרוק [נ' רול], אבל לא לפי ההגדרות של אז].

למעלה