עלייך!
I inbal287 New member 26/3/06 #21 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif עלייך../images/Emo99.gif!
B blackberry angel New member 26/3/06 #19 אם כבר שאלתי שאלה... יש לי עוד שאלה מטרידה - עיינתי לי לתומי בגלריית הפורום, ופתאום, ולתדהמתי הרבה, אני רואה את חברי הלהקה מתנשקים! למה?
אם כבר שאלתי שאלה... יש לי עוד שאלה מטרידה - עיינתי לי לתומי בגלריית הפורום, ופתאום, ולתדהמתי הרבה, אני רואה את חברי הלהקה מתנשקים! למה?
I inbal287 New member 26/3/06 #20 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gifלמה לא?../images/Emo99.gif
H Hip Hop star New member 26/3/06 #23 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אם חשבת לרגע שאלו באמת הם........... ט-ע-ו-ת אלו בנים שדומים להם,ובטח את מדברת על תמונה שאמורה להיות כמו דני ודאגי ונראית יותר כמו דאגי דמנשק שיבוט של עצמו אז לא...עד כמה שידוע לנו,לא קיימות תמונות שמעידות על מישהו שמתנשק..כאילו מהלהקה שמתנשק עם חברו ללהקה
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אם חשבת לרגע שאלו באמת הם........... ט-ע-ו-ת אלו בנים שדומים להם,ובטח את מדברת על תמונה שאמורה להיות כמו דני ודאגי ונראית יותר כמו דאגי דמנשק שיבוט של עצמו אז לא...עד כמה שידוע לנו,לא קיימות תמונות שמעידות על מישהו שמתנשק..כאילו מהלהקה שמתנשק עם חברו ללהקה
M m i c k e y 15 New member 27/3/06 #27 אולי גם זה לא אמיתי..את לא יודעת מה אנשים יכולים לעשות..הם יכולים לזייף כמעט כל תמונה..
E Emo Kid New member 27/3/06 #29 |אבוקדו| הוו.. כן.. עכשיו אני שמה לב לזה.. אהה... אח שלי הקטן [12] שואל אותי כל הזמן:"הם הומואים?! למה הם מתנשקים?!"
|אבוקדו| הוו.. כן.. עכשיו אני שמה לב לזה.. אהה... אח שלי הקטן [12] שואל אותי כל הזמן:"הם הומואים?! למה הם מתנשקים?!"
H Hip Hop star New member 27/3/06 #30 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אני מאמינה שדאגי והארי כן,ודני בהכחשה