שאלה שמציקה לי כבר הרבייי זמן...

Mr dawrf

New member
שאלה שמציקה לי כבר הרבייי זמן...

למה בנים מתלבשים כמו בנות?זה יפה?אתם אוהבים את זה? זה חלק מהשיוויון זכויות בין גברים לנשים? תודה לכל העונים הרציניים..

O Boy

New member
למה נראה לך?

אני לא יודע איך אתה מתלבש אבל בנים בהחלט לא מתלבשים כמו בנות (לפחות כאלה שאני מכיר)!

Mr dawrf

New member
תראה,אתמול הייתי בעזריאלי..

לא ידעתי מה זה בן ומה זה בת... כולם(בנים ובנות)לובשים ג'ינסים מתרחבים צמודים כאלה וחולצות בטן או סתם חולצות צמודות... והשיער של הבנים שיש להם שיער ארוך הוא חלק כזה (אחרי פן)וחימצונים מוזרים כאלה שזה נראה כמו כדורגל... למה?

Midnight Lady

New member
אין לי ממש תשובה בשבילך...

אני רק יודעת שאצלנו, זה נחשב ל"סטייל"
להתלבש כמו בת אני מדברת בעיקר על בנים שלובשים חולצות בטן וגופיות של בנות, ובכלל קונים את סמרטוטיהם בחנויות של בנות. זה ל-א יפה!!!!!!
הם נראים סופר הומואים וNOT IN THE GOOD WAY! בנות לא אוהבות את זה, לפחות לא הבנות שאני מכירה...
לא ממש נראה לי שזה חלק מהשיוויון זכויות בין גברים לנשים או משהו כזה, יותר נראה לי שזה בנים שמחפשים קצת צומי
. בקשר לשער, תלוי למי, דווקא יש בנים שיפה להם שער ארוך, כל עוד הוא לא שרוף מפנים וכאלה... מקווה שעזרתי

O Boy

New member
בקשר לבגדים, אצלנו...

זה לא אין ולא נפוץ... זה באמת לא יפה. אבל שיער ארוך זה יפה לחלק מאיתנו, מה יש?

Mr dawrf

New member
תראי...

תראי גם לי יש שיער ארוך ,אבל תלתלים וג'יפי כזה..(פאדיחות להגיד איך אני מסדר אותו בבוקר(אני לא)) אבל למה אנשים מלבשים כולם באותו "סטייל"ואף אחד לא חושב שזה יפה? היכן ההגיון?

keren201

New member
loo k...

תראה הג'ינסים והכל סבבה... אבל חולצות בטן זאת כבר הגזמה.... וזה לא יפה.... ושער יפה וגם תלוי למי...... אני מעדיפה את הבנים שיש להם שער נורמלי,לא לובשים חולצות בטן, ולא ג'ינסים שצמודים כמו לא יודעת מה....

Midnight Lady

New member
תשמע....

זה לא שכלללללללללללל הבנים מתלבשים ככה, פשוט יש די הרבה בעיקר "מקובלים" למינם, שבטוחים שזה שהם מראים בדיוק כמה שערות אין להם בכל פינה ופינה בגוף הופכת אותם למושכים יותר או משהו כזה. יש גם מלא כאלו שעושים שעווה וכו'... בקשר ל"למה", הם מתלבשים ככה כי הם חושבים שזה יפה והם חושבים שזה "סטייל", למרות שפשוט, איך לאמר, צוחקים עליהם. זה הכל קטע של צומי, והם מקבלים את המנה היומית שלהם. נ.ב. תלתלים זה יפה, ומי אמר שצריך לסדר אותם

Mr dawrf

New member
חחחח אהבתי...

אהבתי את התשובות שכן...מה בנים לא ענו לי?זתומרת שכל מי שבפורום מתלבש כמו בת? וי זמיר זוועות לגבות... יאללה ביי בנתיים...

לפי דעתי זה ממש מגעיל וקוקסינלי../images/Emo70.gif

כאילו האאלווווו מה הקטע
זה ממש דוחההה אצלנו יש כאלו.. אבל הם סתם מנסים לשחק אותה סטייליסטים אבל הם לא

../images/Emo6.gif לא ..

במקרה הזה - תגידי לי את ההגדרה לבנים שמתלבשים כמו בנות
ולאחרונה אמרתי על עוד משהו אחד שזה מגעיל וקוקסינלי, על העגיל בתבור שבנים עושים שלפי דעתי זה נקבתי אבל זו רק דעתי

../images/Emo46.gif שובינסט!

עגיל בתבור נקבתי?! ותראה ת'הודעה שלי למטה... הם לא מתלבשים כמו בנות הם מתלבשים כמו שהיו מתלבשים בשנות השישים והשבעים שזה אופנה שדיי חוזרת... קפיש?!

מאמי.. זה התירוץ שכולם נותנים../images/Emo3.gif

פעם, בנים לא היו הולכים עם חולצות בטן
הגזמת
הבנים הלכו עם פדלפונים ועם כל מיני כאלו אבל עם חולצות בטן הם לא הלכו

Mr dawrf

New member
או בוי למה אתה מתעצבן?

זה נשמע לי כאילו אתה מתלבש כמו בת ובניגוד לחתיך מהסרטים פשוט מתבייש בזה אם אתה כל כך מתעצבן?מה קרה? את החתיך אני כבר יותר מעריך!(על החרוז הזה שקדתי רבות למשל...) וכן,אם אפשר ארבעה שקלים...

Adam GTI

New member
הנה תשובה רצינית

אתן גרמתן לנו להתלבש ככה (אני לא משתלבש ככה אני מדבר על אלו שכן) ע"י זה שאתן נמשכות לקוקסינלים האלה מאז ומתמיד אני וחברים שלי אמרנו שהומואים מזיינים הכי הרבה החורות, וזה נכון!!! אז כדאי לכל הבחורות שנגעלות מזה לעשות בדק בית. אתם אשמות בכל המתרוממים האלה שאעלק מזיינים אבל מתלבשים כמו נקבות, ואשכרה כמו נקבות ...מילא להתלבש לא כמו איזה מאצ'ו ולהיות רגיש וכו'...אבל יש אנשים שהגזימו. אומרים שהיום המראה הגברי נהיה יותר אין, כלומר אף ארוך, שרירים, ומתלבש "כמו גבר" (אני עדיין לא מדבר על איזה קאובוי מאצ'ו) ועדיין רגיש והכל...

למעלה