שאלה שמציקה לי כבר הרבייי זמן...

keren201

New member
איזה בולשיט בן אדם!!!

אנחנו לא גרמנו לכלום!!! גבר צריך להיות גבר!! גבר הוא אחד שלא עושה מה שכולם עושים אלא הולך לפי הראש שלו.... אז חלאס להגיד שאחנו אוהבת קוקסינלים כי ממש לא!!!

יאוווו

למה בת שתלבשת כמו טום בוי זה פסדר?! וחלאס כבר קוקסינלים קוקסינלים... לדעתי זה עיניין של אופנה... עם לא היו מוכרים לכם בחנות ת'בדגים האלה והיו מוכרים לכם בגדים שהם יותר "גבריים" אז האופנה הייתה שונה...

מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אין בחנויות בגדים "קטנים" לבנים!!! כל החולצות האלה שהם לובשים!? זה של בנות גאדדדד
האקס (אקס!!!) שלי היה לוקח בגדים מהארון של אחותו! בעעעעעע זה מגעיללללללל!! מכנסיים, מילא. זה יפה מתרחב לבנים אבל יש גבול! למה הם הולכים עם ג'ינסים שמתרחבים מההתחלה!? ארררררר
כשאני רואה בן (גם אם הוא לא יפה) הולך עם ג'ינס קצת מתרחב וטי שירט... אני מחורמנת (חחח
) מגעיל אותי כל ההומואים האלה!! בעעעעע

לדעתי זה יפה

שבנים הולכים עם מכנסיים מתרחבות ובדרך כלל לרזים שבניהם בנות שקצת מלאות והולכות עם כל המתרחב הזה נראות יותר "פרות" ממה שהן להפך מבנים שלדעתי זה מאוד מחמיא להם ואגב זה לא נסיון להיות דומים לנשים זה אופנה של שנות ה60 וה70 שחוזרת ככה היו מתלבשים

אני לא חושבת שזה חלק מהשיווין

זה סתם קטע שאנשים מתלבשים איך שהם רוצים ואיך שהם אוהבים. אני אוהבת את זה אישית-בנים עם שיער ארוך עושים לי את זה, והאמת שיש מישהו עם חצאית שאני ממש מחבבת (לא, הוא לא הומו) זה ליברליות, הגיע הזמן...

אתם לא מבינים כלום

סטייליסטים הם הזייניםםםםםםם ועובדה שלכל הסטייליסטים יש את החברות הכיייייייי כוסיות יא סאחים מסריחיםםםםם

Mr dawrf

New member
הם פשוט אוהבים לדבר

הם ראו יותר מדי סרטים כחולים ועכשיו כל אחד משחק אותה יותר מהשני... הם כלום,פשוט כלום זייני שכל במקרה הטוב... לפחות אלה שאני מכיר... רובם סתם ייצורים

למעלה