שאלה שנוגע להזמנה מטרנסדיזיין...

bashmorsh

New member
שאלה שנוגע להזמנה מטרנסדיזיין...

איך זה הולך מבחינת גודל החבילות? לא בדיוק הבנתי מההסבר באתר... ואם מישהי יודעת כמה עולה המשלוח עצמו לארץ בערך בכל גודל של חבילה?

Ultra marine

New member
העניין הוא לא באמת גודל החבילה

כמו ערך הטובין.. עד 50$ לא משלמים מכס ומעל כן.. אז גם ככה אפשר להזמין עד 9 לקים. יש חבילה בגודל נגיד pocket book גדול שבה אפשר להכניס עד 9 לקים. החבילה הזאת עולה 18$ כלומר, את יכולה להזמין עד 9 לקים ועלות המשלוח תהיה זהה. הגודל של הקופסה נקרא flat rate box. מקווה שעזרתי.

Ultra marine

New member
סורי, אין לי שמץ

אפשר לשלוח מייל ולשאול. יש עוד משהו שאני לא יודעת לגביו את התשובה ואשמח אם יעזרו לי
: איך זה הולך עם הלקים המוקטנים..

צונית

New member
באתר כתוב

MALL FLAT RATE BOX ($18 USD): . (maximum: 9 bottles of 0.5oz. (15 ml)) OR (maximum: 16 mini bottles only of 0.18oz. (5.4 ml) למיטב הבנתי, אם את לוקחת באותה הזמנה גם בקבוקים בגודל רגיל אז כל מוקטן נחשב כבקבוק רגיל. אם את לוקחת רק מוקטנים אז את יכולה לקחת 16 עבור אותם דמי משלוח של 9 רגילים.

Harlot

New member
אני דווקא לא חושבת שזה ככה

המשקל הוא זה שקובע, לכן בקבוק קטן לא אמור להיספר כמו בקבוק רגיל. לדעתי שווה לשלוח מייל ולשאול, או לחלופין - וזה מה שאני הייתי עושה - להכניס לעגלה עוד כמה בקבוקים קטנים או פצירה, ולשלם את ה- 18 דולר דמי משלוח. אם זה יחרוג הם כבר יודיעו על זה ואז אפשר לדלל קצת את החבילה.

Harlot

New member
כנראה שטעיתי

בעניין המשקל כי ראיתי את מה שאפי כתבה וזה נשמע לי הגיוני - הנפח הוא שקובע. אם זה ככה אז זה אפילו יותר טוב - ברור שאפשר לדחוס עוד פצירות או בקבוקי מיני לחבילה.

רחלי ג

New member
רגע, קצת סדר בעניין הטראנס...

ברור לי ש: 9 גדולים(15מל')=16 קטנים(5.4 מל')-על זה משלמים 18$משלוח,זה נכון? אפשר להוסיף פצירה בלי קשר ללקים. על זה אין מענה. האם מישהי מבינה? הזמינה?

Harlot

New member
אפשר להכניס פצירה

פשוט תוסיפי לעגלת הקניות פצירה בנוסף ללקים, תשלמי 18 דולר, ומקסימום יגידו לך שזה חורג(ולא סביר שזה יקרה). וזה נכון ש 18 דולר זה בעבור 9 גדולים או 16 קטנים.

Harlot

New member
לא. יש כאן בלבול

בעניין הסכום אין הגבלה בכלל מבחינת טראנסדיזיין! כשמדברים על מגבלה של חמישים דולר זה מבחינת המע"מ בארץ. החל מחמישים דולר (כולל משלוח) את מחויבת בתשלום מע"מ. מה שצריך לעשות - וזה מה שאני עושה - הוא להזמין בלי להתחשב בסכום, ואם הסכום הכולל יוצא גבוה מחמישים דולר, צריך לשלוח להם מייל (אפשר גם בהערות בדף התשלום בפייפאל) ולבקש שיכתבו סכום נמוך יותר. הם תמיד נענים, ואני אפילו שמעתי פה מכמה בחורות שהם ממילא רושמים סכום נמוך גם אם לא מבקשים מהם. אבל אם את רוצה להיות בטוחה פשוט תשלחי להם הודעה ויהיה בסדר.

Harlot

New member
לא טעיתי. התכוונתי למע"מ ולא למכס

אני לא יודעת אם מוצרים כמו לק חייבים במכס, ועל כל פנים לא במחיר בסביבות 50 דולר. מה שבטוח - החל מחמישים דולר את מחויבת במע"מ.

Harlot

New member
דואר ישראל גובה גם מכס. זה נכון

אבל לא כל מוצר חייב במכס, ולעומת זאת כל מוצר שעבר את ה 50 דולר חייב במע"מ, שגם אותו הדואר גובה. הלינק שנתת מתייחס למכס, לא למע"מ. באתר הדואר - שהוא מעורפל גם ככה - אין התייחסות למע"מ בכלל. זה כמובן לא אומר שהדואר לא גובה מע"מ. כמישהי שמקבלת חבילות מחו"ל לא מהיום (שנים רבות של קניות באינטרנט ועשרות פריטים) יש לי קצת מושג בנושא.

סקרמנטה

New member
וואלה צדקת :) רק שזה לא דואר ישראל

אלא המכס, של רשות המסים בישראל, שפועל בסניף דואר חבילות (שלא שייך לדואר ישראל, אבל פיזית מסופח אליו). הם אלה שמחייבים במסים (מכס/ מע"מ/ מס קניה) שמשולמים להם דרך דואר ישראל. הקישור הכי מתאים שמצאתי באתר המכס: http://www.finance.gov.il/customs/doar1.htm בטוח שיש באתר עוד מידע שיכול לתרום לנו, אבל לא ב-1 בלילה
לילה טוב!

Ultra marine

New member
המכס מתייחס לטובין של עד 50$

ההזמנה מטרנסדיז'יין לרוב היא עד 50$ (ולפעמים קצת יותר) כולל עלות המשלוח. ע"ג החבילה טרנסדיזיין *תמיד* כותבים את ערך הטובין (לא כולל המשלוח) לכן בכל מקרה אין בעיה.

Harlot

New member
עד 50 דולר אין שום בעיה

מעל 50 דולר יש מע"מ לכל מוצר באשר הוא. המכס הוא רק לחלק מהמוצרים ואני בכלל לא בטוחה שלקים חייבים במכס. וזה נכון שבכל הנוגע לחבילות מטראנסדיזיין אין מה לדאוג כי הם כותבי0ם את ערך המוצר לא כולל המשלוח.

למעלה