שאלה שנוגע להזמנה מטרנסדיזיין...

נופ ר

New member
היי אני ניסיתי להוסיך מסיר לק

של אורלי עם הקופסת ספוג... והם אמרו לי שזה חורג- שזה גדול מדי... פצירה זה משהו קטן, קשה לי להאמין שיעשו בעיות

dhara

New member
לקים מוקטנים זה פשוט בקבוקים קטנים?

זאת אומרת, אותם צבעים בבקבוק קטן יותר? שווה להזמין כזה דבר או שהם נגמרים מהר מדיי?

רחלי ג

New member
בקבוק גדול=15מל' בקבוק קטן=5.4מל'

לא יודעת בקשר לכמה הכמות מספיקה/האם הבקבוקון נגמר מהר המומחיות כאן יודעות לבטח טוב ממני

Harlot

New member
אני בעקרון מאד בעד בקבוקי מיני

הלוואי שלכל לק היתה גרסת מיני. למישהי עם הרבה לקים (10 ומעלה) זה דבר מצוין. וזה מספיק להמון פעמים. זו גם הזדמנות מצוינת להתנסות בלק שאת לא בטוחה לגביו.

dhara

New member
כן זה נשמע אדיר..

אז איך יודעים אם לצבע מסוים שרוצים יש בקבוק קטן??

Harlot

New member
לרוב הצבעים אין מיני אז את יכולה פשוט לצאת

מנקודת הנחה שלצבע שאת מחפשת אין מיני :) אם את קונה באיביי את יכולה לחפש לפי Mini nail polish או Miniature nail polish . או לפי שם הלק+המותג ואז את יכולה לראות אם בתוצאות מופיע בקבוק מיני - האפשרות הזאת פחות יעילה כי לרוב בקבוקי המיני מופיעים במארזים ולא כלקים בודדים. אם את קונה בטראנסדיזיין - יש להם שם כמה מארזי מיני. את פשוט נכנסת למותג שמעניין אותך ובודקת מה יש להם במיני. בגדול, המותגים שיוצאים אחת לאיזה זמן עם בקבוקי מיני הם: OPI ORLY COLOR CLUB אצל ESSIE, CHINA GLAZE ו ZOYA לא יצא לי לראות מיני (ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה - כי אשמח לדעת)

פנרה

New member
תיקון קטן-

גם ל- essie יש מיני. את המיני שלהם ראיתי בעיקר בחנויות פה, אבל אני חושבת שמידי פעם גם טראנס מביאים אותה באיזה מיני או 2

Harlot

New member
נכון. עכשיו נזכרתי שראיתי מיני של Essie

שכחתי מזה לגמרי

למעלה