שאלה שנושא דמי חגים

מצב
הנושא נעול.

asaf732

New member
שאלה שנושא דמי חגים

שאלה שנושא דמי חגים
התחלתי לעבוד באבטחה ב1 לספטמבר השנה ,(עובד לפי שעות) כיום אני מעוניין לפדות את 5 ימי החגים שהיו (2 ראש השנה,כיפור,2 סוכות) שאלה: תוך כמה זמן אני זכאי לפדות את ימי החג הללו ? (אם בכלל) אסף

שיר ורד

New member
בחוק לא מוגדר פדיון לימי חגים

שאלה שנושא דמי חגים
התחלתי לעבוד באבטחה ב1 לספטמבר השנה ,(עובד לפי שעות) כיום אני מעוניין לפדות את 5 ימי החגים שהיו (2 ראש השנה,כיפור,2 סוכות) שאלה: תוך כמה זמן אני זכאי לפדות את ימי החג הללו ? (אם בכלל) אסף
בצו הרחבה נקבע שעובד בשכר שעבד לפחות 3 חודשי עבודה זכאי לדמי חגים אם עבד סמוך ליום החג (לפני ואחרי החג). מאחר ובמועד חגי תשרי, לא צברת ותק עבודה של 3 חודשים אינך זכאי לכך.

אני חולק עלייך.

בצו הרחבה נקבע שעובד בשכר שעבד לפחות 3 חודשי עבודה זכאי לדמי חגים אם עבד סמוך ליום החג (לפני ואחרי החג). מאחר ובמועד חגי תשרי, לא צברת ותק עבודה של 3 חודשים אינך זכאי לכך.
אני חולק עלייך.
צו ההרחבה קובע במפורש שאחרי 3 חודשי הנסיון יהיה העובד זכאי לתשלום רטרואקטיבי עבור ימי החגים.

שיר ורד

New member
לא נכון

אני חולק עלייך.
צו ההרחבה קובע במפורש שאחרי 3 חודשי הנסיון יהיה העובד זכאי לתשלום רטרואקטיבי עבור ימי החגים.
לא נכון
מה שכתוב בצו ההרחבה הוא: עובד לאחר 3 חודשי עבודה במקום העבודה שלא נעדר מהעבודה סמוך ליום החג (יום לפני החג ויום אחרי החג), אלא בהסכמת המעביד, יהיה זכאי לתשלום מלא בעבור 9 ימי חג . לא כתוב כלום על זכות רטרואקטיבית. המינוח יהיה זכאי הוא עתידי - אילו היה כתוב רק זכאי, אפשר היה לפרש לכאורה את הצו שהוא חל רטרוארטיבית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה