שאלה- תאונה

liron3111

New member
שאלה- תאונה

לפני 3 חודשים בערך עברתי תאונת דרכים. הרקע לתאונה: נסעתי בכביש במהירות שאינה גבוהה מהמותר, מאחורי נסעה ניידת משטרתית, השוטר בניידת טוען שהפעיל סירנות ואמר לי לעצור את הרכב. אני לא שמעתי את הסירנות ולא שהוא קרא לי (ולא שמעתי בכלל מוזיקה באוטו ולא כלום) מבחינתי הוא בכלל לא קרא לי ולא סימן לי לעצור. אני לא איזה עבריינית ואני נוהגת 8 שנים ואין לי אפילו עבירת תנועה אחת. לאחר כמה רגעים שהוא נוסע אחריי הוא חתך אותי מצד ימין, חסם לי את הרכב ונכנס בי מקדימה. פניתי לחברת ביטוח שלי, שילמתי למוסך על התיקון ולשמאי שיעריך את הנזק. לאחר 3 חודשים קיבלתי תשובה מהביטוח שאומרת שחברת הביטוח של המשטרה אינה מודה באשמה ואני צריכה לשלם על הנזק. מכיוון שבחיים לא קרה לי דבר כזה (ולא תאונה בכלל) אנני יודעת מה אני אמורה לעשות עכשיו, הרי ברור שאני לא אשמה בתאונה. כאמור מרדף משטרתי אסור ומסכן חיים ועוד במיוחד שלא עשיתי שום דבר. ועוד לא הזכרתי את ההתייחסות של השוטר באירוע, שהיה בלי מדים ולא הסכים להזדהות בכלל, אלא אם כן אני אבוא איתו לבית קפה והוא יתן לי את הפרטים שלו. אני פשוט מזועזעת מאיך שדברים מתנהלים ולא יודעת מה עלי לעשות... מבקשת את עזרתכם..

תשובה

האפשרויות העומדות בפנייך הן לשלם על הנזק ולהגיש תביעה נגד המשטרה וחברת "ענבל". ממליץ להיוועץ בעו"ד המתמחה בנזיקין על מנת לעמוד על הדרך הטובה ביותר להגיש התביעה בנסיבות העניין (תביעה קטנה, תביעה רגילה).

למעלה