שאלה- תאונת עבודה

a d i d u s

New member
שאלה- תאונת עבודה

היי, רציתי להתייעץ בנוגע לתאונת עבודה. מה עליי לעשות? ישבתי במשרדי והתמוטט עליי החלון. טופלתי במיון ועברתי סדרת בדיקות וצילומים. כרגע אני מחלימה בביתי ממכות יבשות בראש, בצוואר ובגב. האם עליי להתייעץ עם עורך דין לפני הגשת הטפסים לביטוח לאומי? תודה ויום נעים :) עדי

eilat20

New member
גם לי היית תאונת עבודה.

לפני חודשיים וחצי, גשי לביטוח לאומי תמלי טפסים, מקום העבודה ימלא, מסמכים המעידים על טיפול, אז ביטוח לאומי יקיר בתאונת עבודה וישלם, במידה לאחר שלושה חודשים תהי מוגבלת תיצתרכי למלות טופס נכות, בשלב זה תיפני לשרות של עורך דין אם יה לך נכות תיצתרכי סיוע מול ביטוח לאומי, ביטוח לאומי יטרטר ולא תמיד יקיר בנכות וישלם.

a d i d u s

New member
שאלה נוספת

קודם כל אני מקווה שאת מרגישה טוב מהתאונה שקרתה לך. דבר נוסף- מקום העבודה שלי מילא את הפרטים (ב"ל 250) ויש לי את כל המסמכים שהייתי במיון, אורטופד וכו'. עליי לגשת לביטוח לאומי עם כל הניירת בכדי שביטוח לאומי ישלם את ימי המחלה. אם כך, אין לי צורך כרגע בעורך דין?? שבת שלום

eilat20

New member
להגיש את הטפסים.

כרגע אין צורך בעורך דין, תגישי את הטפסים לביטוח לאומי, במידה ויה חסר פרטים מסוימים או שלא מדויקים, ביטוח לאומי יבקש ממך למלות את הפרטים הנחוצים כדי שתקבלי עבור ימי מחלה.

ועוד משהו קטן-

אני מציע לך גם לפנות לעו"ד שמתמחה בתחום טרם הגשת התביעה לביטוח לאומי בדבר אופציות פעולה נוספות שעומדות לרשותך.

a d i d u s

New member
הצורך בתביעה

במידה של תביעה אני תובעת את הביטוח או את מקום עבודתי?

את לא צריכה עו"ד בשלב זה. את ממלאה טופס

מחלה מהמעסיקים שלך מרופאת המשפחה ומצילומי רנטגן ו מגישה סיכום של הפגימות שנוצרו לך וגרמו לנכות בגלל התאונה יזמנו אותך לוועדה מגיע לך דמי נכה נזקק על ימי העבודה שלא השתכרת בעטיים בשל הנכות קודם כל תקבלי את הסכום הזה אחר כך תקבלי מענק חד פעמי על הפציעה במקרה שבו יכירו לך יותר מ20 אחוזי נכות לא תקבלי מענק חד פעמי לאחר הוועדה תגישי לנכות כללית ותוזמני לוועשה אחרת אם ימצאו שנותרה לך נכות כללית בעקבות התאונה תקבלי גימלה חודשית באם יש שאלות אני במסר ביי

למעלה