שאלה

einat162

New member
הכינוי ה"עממי" הוא MP4 - אין מה להתווכח על זה

נראה שכולכם שייכים לזרם סוגדי האפל. אני אנטי אפל... בכלל (לא רק אפל ) אני פשוט לא רואה את הפואנטה לקנות נגן ב 500ש"ח פלוס- כשחצי שנה אחרי יוצא "צעצוע חדש" עם נתונים הרבה יותר טובים (ממש לבכות על חלב שנשפך ולרייר על הדגם החדש ) חוץ מזה, אני מרוצה ממה שיש לי ( IKO ), אם יקרה לו משהו ( יפול , יאבד וכו' ) אני אדע שהלכו ל רק 250 ש"ח לפח ולא 500 או אלף + מי שמחפש כיום נגן כדי לשמוע מוזיקה ( ולראות טיפה סרטים ) אין לו צורך להוציא חמישית משכורת ( ! ) על משהו שיכול לההרס מחר. לא ברמת האלקטרוניקה הסינית כיום.

יאיר B

New member
אני האחרון לחשוד בו בסגידה לאפל

מצד שני, אני לא יכול להמליץ על מוצר שיש סיכוי שיתקלקל אחרי חודש מהקנייה. בעיני זה לא מקצועי. מצד שני, אני חושב שהפורום נועד לאנשים שמחפשים משהו איכותי יותר ו/או לוקחים את המוזיקה שלהם ברצינות. נגני מדבקה יש בכל חור אפשרי וכולם אותו דבר בדיוק (וגם יוצאים מאותם 3 מפעלים בסין). כל הנגנים הטובים שהיו שלי נהרסו בגלל שטויות שאני עשיתי, מצד שני כששמרתי עלהם טוב, הם עבדו ועבדו (הדגם הראשון שקניתי לפני כ-5 שנים עדין עובד, קריאייטיב אגב). הערה נוספת: כינויים עממיים הם דרך לרמות אנשים שלא מבינים בתחום. לכן צריך לקרא לדברים בשם האמיתי שלהם.

einat162

New member
סבבה, אני מרוצה מאוד משלי- כבר שנה וקצת

נראה לי שהרבה אנשים (סביבות ה- 20+, לא בני נועד שמושפעים ממותגים ומבזבזים את הכסף של ההורים) מחפשים משהו לשמוע איתו מוזיקה באוטובוס / טיולים. שלא מצריך השקעה כספית מאסיבית.

or121210

New member
שיקנו סנסה קליפ/פיוז

או אפילו iaudio 7 אם הם מחפשים איכות.

מנגר 4

New member
אני "בן 20 פלוס" ואני בחיים לא אקנה נגן מדבקה

יש לי Iaudio I7 ואני מרוצה ממנו מאוד. לפניו היה לי קריאייטיב ששירת אותי נאמנה 4 שנים (והוא תקין עד היום) מי שיש לו הבנה מינימלית לא יקנה נגן מדבקה...

sivan24k

New member
כן, של sundisk יש להם נגנים טובים

חלקם אפילו עם מסך קטן...

למעלה