שאלה..

bariska

New member
שאלה..../images/Emo13.gif

אתם מכירים תאלה שתמיד לא מרוצים מהמקום שבוא הם גרים.. מה אתם?הייתם מעדיפים לחזור לרוסיה או שטוב לכם כאן? לי טוב פה..אבל אני מכיר הרבה אנשים שמתבכיינים שפה זה חרא של מדינה ובלע בלע בלע..

YuLi825

New member
מכירה...

אני ממש לא מבינה אותם....אם רע להם פה אז למה הם בכלל לפה? כשהם מדברים זה נשמע כאילו הם עושים לנו טובה בכלל שהם באו... הרי אתה צריך לאהוב את המקום שאתה חי בו... לי טוב פה, כן כמובן שיש את הבעיות היומיומיות אבל בכל מדינה יש בעיות... אם כבר אז לא הייתי מעדיפה לחזור לרוסיה חוץ מלבקר, כי גם שם המצב לא בדיוק "גן שושנים" מבחינה כלכלית ובכלל מכל מיני בחינות.. וגם בגלל שכל החברים שלי ואהובי
נמצאים פה...

SupermanZW

Well-known member
תשובה

כאן גרוע אבל ברוסיה עוד יותר גרוע, לחזור לרוסיה אין מצב.

skopy

New member
אם ניתנה לי ההדמנות לעבור

לאנגליה עכשיו הייתי עובר,רוצים לדעת למה? כי אני חושב שמערכת החינוך בישראל הולך ומתדרדרת להרס מוחלט. אין זה סוד שמערכת החינוך היא נוראית בישראל לפי הממצאים הבינלאומיים. בברכה, סהר

SupermanZW

Well-known member
למה דווקא אנגליה?

המחיה שם יקרה בטירוף ויש גם מקומות עם חינוך טוב יותר מאנגליה, אם כבר אז קנדה, נורבגיה, או אוסטרליה. אגב, הכיוון שלי זה קנדה.

skopy

New member
הרבה סיבות

כשהייתי שם התאהבתי במקום. אומנם יקר אבל אל חינוך לא מתפשרים
בקנדה יש לאמא שלי משפחה ואין לי בעיה ליסוע לשם אני פשוט לא רוצה. אוסטרליה זה משעמם. בואי לא נשכח שהבקנדה היה את הסארס(במקרה קוראים לי סהר)והמון יהודים חזרו,אפילו יש מנהלת פורום שחזרה לישראל בגלל זה.

SupermanZW

Well-known member
סארס?

מוקד הסארס היה בסין, ובקנדה אם אני לא טועה היו רק 2 מקרים, לעשות מזה היסטריה נראה לי מוגזם, כמו כן כאשר היתה מגפת הפרה המשוגעת, המוקד היה באנגליה, אבל בשר נגוע הגיע לכל העולם, אם ניצור היסטריה מכל מגפה (שיכולה לפרוץ למעשה בכל מקום) לא ישאר לנו מקום לחיות, אין בעולם מקום בטוח לגמרי ושלא יכולות לפרוץ בו מגפות. אגב, אם אתה מחפש דווקא את החינוך הטוב ביותר תוכל למצוא אותו בגרמניה או בסינגפור, החינוך באנגליה הוא טוב, אך לא הכי טוב שיש, גם החינוך בנורבגיה ובהולנד עדיף על החינוך באנגליה.

ymz

New member
דווקא לפי נתוני סטטיסיטקה האחרונים

נורווגיה זו מדינה הכי יקרה.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

לפי אותה סטטיסטיקה נורבגיה היא המדינה עם איכות החיים הגבוהה בעולם, אז אם כבר יקרה, לפחות יש סיבה מוצדקת.

ymz

New member
לא אמרתי שרע שם

רק קור כלבים
. אבל אני אישית הייתי הולכת על אנגליה למרות שלונדון לא מחכה לי

BritGirl

New member
ברור שפה.

כל כך כל כך טוב, מבחינת הכל. מי שאומר אחרת לא יודע על מה הוא מדבר... כולנו פה יהודים... ומה היה לנו שם? Dulia...

SupermanZW

Well-known member
הכל?

יש דברים טובים, אבל את לא חושבת שאת מגזימה שאת אומרת שהכל טוב? אז אתן לך דוגמאות למה שרע: החינוך, התחבורה, הביטחון, הכלכלה, כוח הקניה, הצפיפות, הדמוקרטיה קורסת בהשפעת הדמוגרפיה, האלימות, הפשע, השחיתות, וכו'. כולנו פה יהודים? גם הלא יהודים? ומה עם העולים היהודים שקוראים להם "רוסים מסריחים" וטוענים שהם לא יהודים רק משום שעלו מחבר העמים? ואם מישהו לא יהודי לא מגיע לו שיכבדו אותו ויקבלו אותו כפי שהוא? מה עם הגזענות בישראל? כדאי שתהיי יותר מציאותית.

BritGirl

New member
תשמעי...

בואי ניטפל לכל דבר בארץ הזאת... ונתן דוגמאות לכל מה שלא טוב... העובדה היא ששם, אם את יהודיה היו מתייחסים אליך כמו לחרא... לאיזה בית ספר היו נותנים לך להיכנס שם? אני לא מוותרת על הארץ הזאת ולא משנה מה. אם ככה את מרגישה אולי תסעי לשם לחפש מה שאת מחפשת... מה את עושה פה?

SupermanZW

Well-known member
תגובה

לא אמרתי שברוסיה היה יותר טוב, אמרתי שבישראל גרוע וברוסיה יותר גרוע, הדוגמאות שנתת אכן קיימות. אני לא מתכוון לעבור לגור ברוסיה, אין לי מה לחפש שם, אבל מדינות יותר טובות מישראל בהחלט יש. לגבי השאלה מה אני עושה פה, התשובה היא אני לומד כי אין לי כסף ללמוד בקנדה, שם אני מתכוון לחיות.

BritGirl

New member
אז זהו,

אם אין למדינה הזאת ערך רגשי או ערך כלשהו בשבילך... אין לך מה להגיב להודעות כאלו... אתה לא קשור,אתה לא הולך לשנות פה כלום, לא לגדל את הילדים שלך, מה אתה מגיב? מה הקשר שלך למדינה? בזה שאתה יהודי? (אם אתה יהודי...) יאללה, תלמד, בהצלחה בהמשך.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

כל עוד אני בישראל אני עושה ככל יכולתי לשנות ולשפר, אך איני מתכוון להקריב את עצמי לשם כך, גם אני הייתי שמח אם הכל היה כאן טוב ולא הייתי צריך (ע"פ רוב הסיכויים) לעבור למדינה אחרת ע"מ שיהיה לי עתיד טוב יותר, הייתי שמח מאוד אם המצב במדינת היהודים היה הרבה יותר טוב. חישבי היטב לפני שאת מבקרת אותי, הרי רק בזכות אנשים בעלי מודעות יכול המצב להשתפר, את שמתעלמת בכוח מהמצב בוודאי לא עוזרת לשפרו.

BritGirl

New member
תראה,

אני לא מתעלמת מהמצב, אבל מה הקטע להיות כל-כך שלילי??? ברור שהארץ צריכה לקום על הרגליים שלה, אבל יש לה כל-כך הרבה דברים חיוביים שאין אפילו ממה להתחיל....

SupermanZW

Well-known member
אני לא שלילי אלא מציאותי

ולא אמרתי שאין דברים טובים במדינה, פשוט שללתי את טענתך שהכל טוב, אני יכול גם לתת דוגמאות לדברים טובים במדינה.

למעלה