שאלה...

THE CORRS

New member
שאלה...../images/Emo166.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אני לא רוצה לפגוע פה באף אחד אבל מי אלה ווקסס? ואל תקחו את זה לא נכון אני באמת שרק רוצה לדעת...

Too Bad Baby

New member
תשובה ../images/Emo13.gif

ווקסס הם להקה מדרום אמריקה, הם היו ביחד משנת 2000, בהתחלה כלהקה מקומית, ולאחרונה התחילו גם להצליח מסביב לעולם. קוראים להם: רודי, ג´ייק, ג´יי סי, מארק וטום. הם בגילאים 20-23. את מוזמנת לקרוא עליהם בעמוד המאמרים מתחת לכותרת "הסיפור של ווקסס".

the bra1n

New member
ואל תחששי להעליב

אם הכינוי שלך נובע מהטעם שלך במוזיקה, אל תטרחי אפילו לשמוע אותם, את לא תאהבי... רוב האנשים לא מכירים אותם, בשביל זה אני ושירי כאן

p1nky

New member
למה לא לטרוח?

אולי היא תאהב, תני לה צ´אנס. זה כמו שאני אוהבת גם את ווסטלייף וגם את אמינם

shelly egan

New member
הייי הייי הייי הקורס

מי פה הגאון שאוהב את the corrs אני חושבת שצריך לפתוח להם פורום יש מתנדבים??? הייי שירי - באתי לראות מה קורה עם הפורום.... זו ההודעה הראשונה שלי פה (-ונראה לי שגם האחרונה, סתאאאם), אז הנה אני עוזרת לך למלא את הפורום :). להתראות לבינתיים...

the bra1n

New member
תגידי

למה כולן מדברות אל שירי רק? אני גם מנהלת בפורום, רק שאפשרת המעצבנת עוד לא רשמה את זה...

Too Bad Baby

New member
תודה שלי וברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

וכן הפורום גם של יעל זה היה הרעיון מההתחלה שנפתח פורום על ווקסס ביחד ואז היא טסה לארצות הברית אז היא לא יכלה לעזור לי עם הפורום אז עכשיו כשהיא חזרה צריך לבקש מאחראית הפורומים, אפרת, להוסיף אותה בתור מנהלת.

shelly egan

New member
מצטערת יעל

לא ידעתי שגם את מנהלת את הפורום, פשוט כתוב שהפורום הוא בהנהלת too bad baby, כלומר שירי, אזזזזז סורי.

the bra1n

New member
בהחלט סלחתי

חחחחח, לאנשים אחרים אני לא אהיה כל כך נדיבה!

Too Bad Baby

New member
../images/Emo43.gif אז קדימה

שלחו בקשה, אני מוכנה להיות אחת מהממליצות

shelly egan

New member
מירי,

אם את אוהבת את the corrs אז יאללה, תפתחי פורום :), השתתפותי מובטחת!

אני אוהבת

את השירים שלהם אבל לא אותם.. אני לא מכיה אותם.. ובטח ובטח שלא מספיק כדי להיות מנהלת של פורום שלהם!

AndreaCorr ©

New member
טלפתיה מדהימה בנות... ../images/Emo168.gif

|אני חולה חולה חולה מטורפת לגמרי על הקורס
וכבר שלחתי בקשה לניהול פורום עלייהם... אז תאחלו לי בהצלחה!

shelly egan

New member
מגניב!!!!!

יוו איזה יופי! אז למרות הכל, יהיה בסוף פורום של the corrs... אני כמעט בטוחה שיסכימו לפתוח להם פורום, כי אם הסכימו לפתוח פורום לווקסס (שאותם כמעט לא מכירים), אז יסכימו גם ל- the corrs. בכל מקרה - בהצלחה :)

AndreaCorr ©

New member
תודה רבה!מנהלת הפורום כנסי..../images/Emo168.gif

שלחתי טופס אבל כנראה הוא לא התקבל או משהו אז אם תסכימי להיות בממליצים שלי אני מאוד מאוד מאוד אעריך את זה ! (כי זה גם ידוע שתפוז שוקלים ביותר רצינות אנשים שממליצים עלייהם מנהלים
) יש לי כבר עוד מנהלת שמסכימה להמליץ...ואם גם את תסכימי אני אשמח!
ו..זהו The Corrs Rulez

Too Bad Baby

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif

את יכולה להוסיף אותי. קוראים לי שירי, האי שלי זה [email protected] ובתיאור את יכולה לרשום מה שתרצי בשמי
בהצלחה ואם תצטרכי עוד עזרה את יכולה להוסיף אותי ב MSN.

למעלה