שאלה...

GlitterKitten

New member
לא נכוןןןןןןןןןןןן

חחחחחחח הלואהה מה מצבנו אם אנחנו לא מדברות באיי סי קיו אז אולי פה? חי חי

AndreaCorr ©

New member
מצבנו אחלה... ../images/Emo168.gif

יו איזה קטע סתם נכנסתי לפורום כדי לראות מי אלה בכלל VOXS ולמה כולם מדברים עלייהם, וראיתי דיון על הקורס
בכולופן, מה קורה ירדן?

GlitterKitten

New member
חחחחחחחחח

ווקסס להקהההה ענקית!!! כוסונים אחד אחד.....חחחחחח הכל נהדר איתי שרון....מה מעשייך בזמן האחרון?
ושרון....עוד משהו....את לא רואה ששירי רוצה שתשאלי דברים על ווקסס? נוו יאללה לשאול....היא מתה לענות על שאלותתת אטומיק ווסט ווקסס רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חחחחחחחחחחחחחחחח נב-ג´ני שלי בתמונההההההההה ........שלי!!!!

AndreaCorr ©

New member
חחח אוקיי בשמחה.. ../images/Emo168.gif

אהמ אהמ: מה הסגנון מוזיקה של הלהקה? פופ?
(אני כל כך הולכת לחטוף על הפרצוף הזה..אז סליחה מראש לכל חובבי/חובבות הבריטני-ווסטלייף) מאיפה הם? והשאלה שהכי הכי הכי מסקרנת אותי... אחרי ששוטטתי קצת בפורום, לא ממש הבנתי איך בנות אומרות שהן דיברו עם חברים מהלהקה?!? הסברים יתקבלו בברכה
וירדן...חשבתי שאת אוהבת את ליז?! חחחח מה קרה פתאום?

GlitterKitten

New member
כן....בערך../images/Emo4.gif

הם שרים פופ....אבל דווקא מוסיקה נחמדה...מהשניות שאני שמעתי.... הם.....מ....אמממ....צ´ילה\ארצות הברית (אני צריכה לחדד את ידיעותי עליהם דחוף!!! וכן יש פה כמה שמדברות איתם....טוב.....כל הקטע של הדיבורים זה בגלל שירי
וכן אהבתי את ליז.....עד ש...לא חשוב.... אני אוהבת עכשיו את כולן....אבל טיפ טיפ טיפ טיפ טיפה! יותר את ג´ני....חיחיי נב- זה מצד שמאל זה טום......מי שאני אוהבת! (אני לא אגיד אהובי כי יעל ויפעת ירצחו אותי)

Too Bad Baby

New member
זה שמרים את היד זה רודי

זה שעומד לפניו זה טום. אמממ כן אני מדברת עם רודי במסנג´ר ובטלפון...

למעלה