שאלה מי אתם מעדיפים? בו או קונסטנטין? אני כמובן בו
נ נועה167 New member 31/5/05 #1 שאלה../images/Emo26.gif מי אתם מעדיפים? בו או קונסטנטין? אני כמובן בו
S shalehet New member 31/5/05 #2 קונסטנטין ללא עוררין למרות ששוב אני מציינת בתוכנית גמר (התוצאות) בו הפתיע אותי מאוד לטובה בביצועים שלו.
קונסטנטין ללא עוררין למרות ששוב אני מציינת בתוכנית גמר (התוצאות) בו הפתיע אותי מאוד לטובה בביצועים שלו.
S sweet like candy New member 31/5/05 #3 קונסטנטין!!!! צריך לשאול בכלל? בו סבבה ואני חולה עליו אבל קונס פשוט מושלם ובו רחוק מליהיות מושלם אז באמת ברור שקונס!
קונסטנטין!!!! צריך לשאול בכלל? בו סבבה ואני חולה עליו אבל קונס פשוט מושלם ובו רחוק מליהיות מושלם אז באמת ברור שקונס!
ל לוי רעות New member 31/5/05 #5 בו הוא שר מעולה קונסטנטין שר רק בסדר היו לו ביצועים טובים אבל גם היו לא ממש גרועים, אבל לבו תמיד יש ביצועים טובים!
בו הוא שר מעולה קונסטנטין שר רק בסדר היו לו ביצועים טובים אבל גם היו לא ממש גרועים, אבל לבו תמיד יש ביצועים טובים!
ה השם הוא מיר New member 31/5/05 #10 אני עם בו../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif אני חושבת שבגלל שבו הרבה פחות פוזר{קונסטנטין שווה, אבל תודו שפוזר }, הוא נורא אמיתי וגם נורא טוב... פרפורמר ענק עם קול ענק... תמיד אהבתי את הצניעות שבו....
אני עם בו../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif אני חושבת שבגלל שבו הרבה פחות פוזר{קונסטנטין שווה, אבל תודו שפוזר }, הוא נורא אמיתי וגם נורא טוב... פרפורמר ענק עם קול ענק... תמיד אהבתי את הצניעות שבו....
ש שניש New member 31/5/05 #15 בו ^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif הרבה יותר בשל,מקצועי,שר מדהים ואה,כן-גם סקסי בטירוף [-: