שאלה

whatever4

New member
סקסי אינדיד......./images/Emo98.gif

מה שאני אוהבת בו זה שהוא סקסי בלי לנסות בכלל להיות סקסי... אני גם בטוחה שאם היו אומרים לו שהוא כזה הוא היה בכלל מתפקע מצחוק...

darklighter

New member
קונסטנטין../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

למרות שגם בו חמוד ומאוד מוכשר קונסטנטין עושה לי צמרמורות בכל הופעה והוא כזה הורס שזה משהו הוא ממכר...
הו העיניים
השיער
השפתיים
הלשון
הגוף
החבילה
הקול
וה-כ-ללללללללללללללל

moran500

New member
שאלה מיותרת ל"פורום קונסטנטין"../images/Emo3.gif

אישית, אני מעדיפה את בו

הוא מגה סטאר!!!!

אוי... פתאום אני נזכרתי בחור של אנתוני..... לוידעת למה.... הוא אחלה בחור, אבל החור לא....

Juliann

New member
משהו קצת משעשע....

שבTRL כל מיני רוקרים ירדו על בו... לא שאני רוצה שירדו עליו אבל מצחיק אותי שבאיידול תמיד עשו עיניין מזה שהוא רוקר אמיתי וכל הבולשיט הזה והאמת היא שרוקרים אמיתיים באמת לא יקחו אותו ברצינות בחיים. לקונס לפחות יש תמיד אפשרות ללכת על פופ-רוק. נחמד שאתה יכול לגוון הא?..

MEYTALUG

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif../images/Emo98.gif BOoooooooooo

לקח לי הרבה זמן להחליט אני אוהבת את קונס אבל אני ממש אוהבת גם את בו אני חושבת שבו יותר בקטע של רוק סול ולא הרד רוק שזה שונה יותר ספרינגסטין , בראין אדמס מחוספס ורך ולא האבי מטאל גאנס אנד רו , או משהו בסיגנון אני בעדו אני מתינה בסבלנות שיוציא דיסק ואז נדע בדיוק לאן נושבת הרוח המיסחרית או האמיתית מה שבטוח שיהיה לו

yinnon2

New member
זה לא נכון שהם צוחקים עליו...

כי גם משינה זה "רוק ישראלי" והם רוקרים כמו שחושבים על "רוקר"?לא,כי יש פווול סוגים של רוק,והוא באמת קצת יותר רוק סול,והוא לקח את זה בצורה הטובה ביותר שהוא יכל לעשות באיידול. הוא גם הכי ריסקר בתכנית..וזה די איפיון של "רוקר 'פרוע'"

MoGanC

New member
מה הקשר בין רוקרים אמיתיים

ובין הלהקות שהופיעו שם ב TRL? פו פייטרס? ברצינות.שהם יקשיבו קודם כל ליצירות העלובות שהם מוציאים בתחפושת של רוק.ניו מטאל במקרה הטוב,שזה הסגנון רוק שאולי הכי קרוב לפופ.לא לקחת אותו ברצינות? הם פאקינג עשו פרסומת למנטוס ומאז אולי חצי מהמעריצים שלהם עזבו אותם,אף אחד לא לוקח אותם ברצינות והם בוכים על זה ע"י ירידות על אחרים. איזה עוד להקות "רוקרים אמיתיים" היו שם? ג'ימי איט וורלד.פחחח,תנו לי שנייה לקום מהרצפה,הם אפילו לא רוקרים,מוציאים פאנק רוק כזה קל,שגם משקולת 100 קילו לא יגרמו לזה להשמע טוב. חוץ מזה איזה להקות רוק שמכבדות את עצמם בכלל מגיעות ל TRL? אבל נעזוב את זה בצד. בו הופיע עם אנטרקס ו Lynyrd Skynyrd ,להקות ארוכות שנים שיש להם כבוד בתעשייה,מתי פעם אחרונה שמעתם מישהו שההשראה שלו היתה ג'ימי איט וורלד? i rest my case

אני ממש ממש מסכימה איתך!

כל מילה שאמרת נכונה! הלהקות האלה הם להקות מסוג ג והסיבה היחידה שהם ירדו על בו זה בגלל שהם חשבו שזה קול לרדת על איידול כי הם להקת רוק!הם סתם חראות הם לא מתקרבים לכישרון ולכריזמה של בו ואגב זה ממש נכון שצריך לתת לבו המון פרופס על זה שהוא הופיע עם לינרד סקינרד הם ממש אגדות! בקיצור בו רוקס!

whatever4

New member
../images/Emo70.gifI HEAR YOU BROTHER

ושאני לא יתחיל לדבר בכלל על מוזיקת הרוק שמשודרת היום באמ.טי.וי
. כל להקות הניו מטאל המפגרות שמתיימרות להיות רוק אבל בעצם הם צוציקים קטנים שבכלל לא מבינים במוזיקה. ע"ע- סאם41
, בלינק182
, אבריל לאבין
, גוד שארלוט
והרשימה לצערי רק הולכת ומתארכת. אני מציעה לכל הלהקות האלו לחזור למקום שממנו הם באו, לשמוע למוזיקת רוק אמיתית- (just to name a few: רולינג סטונס, פרל ג'אם, לד זפלין, מטאליקה...) ולחזור בעוד 10 שנים ואז אולי, רק אולי, הם יגיעו לרמה שלהם ושל בו (למרות שאני בספק
).

Gays On Cock

New member
אם אנטרקס? מתי? איפה?

אוי לא ידעתי את זה נ.ב כי בא לי לאנרד סקינרד רולזזזזז יש לי פאץ' מגניש לתיק שלהם בקרוב

MoGanC

New member
זה היה מאולתר כזה

הוא פגש אותם מאחורי הקלעים והם הופיעו מול קהל מצומצם שם.יש תמונות בפורום שלו בIDF.

למעלה