שאלה

Bassman

New member
כמה שאני יכול בלי לפגוע בכלכלת העול

ם. כי אז לכסף אין ערך, אינפלציה...

Bassman

New member
כמה שאני יכול בלי לפגוע בכלכלת העול

ם. כי אז לכסף אין ערך, אינפלציה...

nights

New member
ואם היו מציעים...../images/Emo29.gif

שכל פעם שתכניסו יד לכיס יהיה שם בדיוק כמה שאתם צריכים, אבל בדיוק. זה יספק אתכם או שתרצו את הסכום האגדי 10000000000000000 וכו´?

דפנה10

New member
סכום מדוייק

כמישהו שאין לה שום שליטה עצמית הייתי מעדיפה לדעת שתמיד יהיה לי כסף אבל לא סכום שאני יכולה לבזבז את כולו בפעם אחת.

IC4

New member
god made me poor

תמיד רציתי להיות עשיר קינאתי בכולם שיש להם מה שלי אין הרגיז אותי שאני נדפקתי אל תוך בית עני ואז אתה שואל את עצמך - אולי יש בזה מטרה כלשהי? אולי אני לא עשיר כדי שאני אוכל ללמוד ולהעריך חיים ללא כסף? החמדנות שלי היא יצר שאני חייב להשתלט עליו ולדכא אותו אם הייתי האדם הכי עשיר בעולם או שהייתי זורק הכל או שלא היה יותר עולם להיות עשיר בו

חח...זה ממש טיפשי...

"עדיף להיות עשיר שמעריך כסף" נו באמת...למישהו בא להפליץ עוד שטויות?? (לי!!! לי!!!) אז ככה...לפי דעתי המוסמכת קלות על ידי רבנות הנמלים בישראל... מי שיודע כבר להעריך את הכסף נכונה יידע שכסף שווה פחות משערת בית שחי קטנטנה שלו..ולכן יעדיף להיות (אממ..למילה "עני" יש קונוטציה שלילית..) חסר (כן..זה הדבר היחידי שמצאתי..) כסף...ומלא באושר אמיתי!! (אווווו....החיים הטובים...רוצים למצוץ?!?! לא תקבלו!!)

(ולא..אני לא מדברת על ...

מטבע של עשר אגורות...מה ששוכב אצלנו שנים בארנק ומעלה אבק!!.. אני מדברת על כל הכסף כולו שבעולם!!) כן כן כן...זה בדיוק מה שאתם חושבים!!

למעלה