שאלה ,

נֵנָה

New member
כסרט, אני יכולה לקבל זאת ולהנות ../images/Emo6.gif

אמנם בחיים אני מציאותית, אבל מאד אוהבת ספרים וסרטים דמיוניים כמו הארי פוטר ו-שר הטבעות (בנוסף לרומנים וסרטי דרמה טובים) וגם סוריאליזם, פנטסיה, ביזאר, אופ-אט ואבסטרקט באמנות (בנוסף לריאליזם ואימפרסיוניזם), זה משלים לי את מה שחסר ... וחוץ מזה אני גם מאד אוהבת אמנות נאיבית... כל זמן שיש לי את כל זה, ונוף יפה, ומשפחה וחברים טובים, ואינטרטנט ... מי צריך יותר
? בכנסת ובבנק, בשום אופן לא הייתי רוצה לגור, כי קרררררר שם

נֵנָה

New member
יעלי בודאי תדע לספר ../images/Emo63.gif ../images/Emo39.gif

יותר טוב, את הסיפור על הסיני הזקן שנשאל למה הוא זקוק, והוא ענה "לפת לחם ופרח". "פת הלחם בשביל הגוף והפרח בשביל הנשמה ..."

מנורה

New member
|בוקר טוב לכולם../images/Emo183.gif|שקדיה||שתיל|

עד שאשבור את הראש מה לעשות לבד בעולם הזה אני נהנתי אתמול מהטיול הנפלא והטבע הנהדר שיש לנו למרות הגשם. לעליזה אני לא צריכה לספר אבל כשחיים במקום מסויים לא מסתכלים מסביב ומעריכים את היופי. תל אנפה (הסיפור ידוע לכם מיעלי) אנחנו נסענו לראות נרקיסים שכבר אינם היה גם כזה בוץ שקשה היה לטייל. הנהרות בניאס ודן הזורמים לחצבני חבל על הזמן איזה יופי הכל ירוק ופורח והאויר נקי מכל הפולושן שאנחנו מכירים ונושמים כאן במרכז. יש לנו ארץ נפלאה הלוואי והיה שקט להנות ממנה בבטחה. יש לי תמונות נהדרות רק עדין לא יודעת להעביר.
במילים למתחילים. ו
לכל החוגגים יום הולדת אתמול היתי על הקרשים מרוב עיפות היה קשה אך מהנה והעיקר שככתי אגמון החולה שמורה נפלאה עם אלפי עגורים אסור להחמיץ

emmy5

New member
מנורה , חיכיתי לך אתמול...

ההסבר של יעל על תל אנפה ,עשה אותי סקרנית לראות מה שאת תספרי לנו ,דאגתי לך רק שאת שם בגשם וקור . מקווה בקרוב לעשות טיול לקוון קבוץ שמיר ...אחרי חורף עם כל כך הרבה גשם ,הצפון והדרום מקסימים בעונה הזו .את גבורה ...כנראה בכל זאת הזמן היה יפה לטיול .

מנורה

New member
אמי ../images/Emo24.gifשדאגת לי

ואני בטיול חשבתי עליך עד כמה את אוהבת לרקוד ולך מוקדש שיר זה
ליד השולחן אותה ראה עם הכוס ביד ישבה
ניגש במבט שואל?? האם איתי תרצי לחולל? נפגש המבט הושיטה יד
ולמרכז הבמה צעדו יד ביד. ברקע נשמעה מנגינה
והוא לחזהו הצמידה. הכל מסביב נדם נשמע רק הולם לבבם.
הצלילים בליבם התנגנו והם כבחלום שהוו..

נֵנָה

New member
ונא לא לשכוח שיש גם חלומות ../images/Emo121.gif

שאצלי הם באים כמעט בכל לילה, משלבים מציאות, סוריאליזם וביזאר, הכל ביחד ... ממש כיף לחלום ולתהות, זה ממש כאילו לחיות חיים כפולים בעולם אחר - מקביל ... ואח"כ להתעורר למציאות ולחייך על החלום הנחמד והמוזר שחלמתי ...

offe

New member
יום צח וחמים ../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

בוקר טוב למקלידים, עכשיו באמת אני מכורה, יוצאת ב-10.00 מהבית - ובכל זאת קמתי ב-9.00 ולפני הכוס קפה - פתחתי את הפורום -נו, מה אתם אומרים על זה? אבל זה באמת כייף, לקרוא מה שאתם כותבים, לראות תמונות, לשמוע שירים, אני עדיין מרגישה שלא השתלבתי במלוא הקיטור, זה יבוא במהרה, צריכה ללמוד איך מדביקים דברים לנושא, יותר תגובות לתוכן הכותבים וכו'. אז בינתיים להתראות אחרי הצהריים
הנה גם זה דבר חדש אצלי, לא שמתי אותו עד שהרגשתי שזה הרגע. offe

למעלה