לא, רק לא משמורת משותפת!!!!!!!!!!
אצלנו היתה משמורת משותפת. האבא התעקש, העו"ד לא התלהב אבל הסכים, ועד היום הנסיך קרוע בגלל אותם שנים. הפסיכולוגים שוללים מכל וכל את השיטה הזו שממש לא הוכיחה את עצמה. בכל אבחון, בכל שיחה שאליה הלכתי, רק שמעו את המושג "משמורת משותפת" ואמרו אוי ואבוי. ובצדק!!! כשיש לילד שני בתים, בעצם אין לו אף בית. יש הבית של אבא, ויש הבית של אמא, ואיפה הביתה שלי? במצב רגיל ילד הולך לאבא וחוזר הביתה. במשמורת משותפת ילד הולך לבית של אבא ואחר-כך הולך לבית של אמא. הוא לא חוזר הביתה וזו טעות. מעבר לזה שהוא תמיד צריך לסחוב איתו את כל הבית, כי הוא אף פעם לא יודע מה יצטרך מתי. הנסיך שלי היה מסדר ילקוט ביום רביעי בערב ליום חמישי ולוקח את הספרים של יום שישי ויום ראשון. זה מעיק, זה קשה ואי אפשר שיהיה לו מהכל כפול. לא מספרים ומחברות וגם עם בגדים זה בעיה. אם יש לו סט בגדים שהוא אוהב במיוחד והוא נמצא אצל אבא. ביום ראשון בערב הוא מגיע לבית של אמא וביום שני באופן מפתיע מחליטים לצאת לבילוי. עכשיו הבגדים שהוא אוהב ורוצה ללבוש נמצאים אצל אבא! איזה באסה! זה קשה ואני כל כך מצטערת שהסכמתי. ותאמינו לי שגם הנסיך חושב כמוני. כל פעם שקיבל מכתב מבית ספר לגבי אסיפת הורים, מסיבת סיום וכו' הוא היה צריך לקחת שני עותקים ולזכור למסור אחד לאמא ואחד לאבא. זו אחריות גדולה מאוד. אני חושבת שאם לא הסידור הזה לא היו לו היום כאלה בעיות של התארגנות ומשמעת.