שאלה...

Buzzit

New member
שאלה...../images/Emo4.gif

עכשיו ששניים מחברי הלהקה עזבו - מה יהיה?!?!?! זה כבר לא יהיה the calling של פעם!
ומה עם אלכס יפרוש או שימאס להם והם יתפרקו? (חס וחלילה טפו טפו טפו, חמסה חמסה....) לללאאאאאאא!!!! זה לא בסדר!!!!!!!

Adrienne

New member
אלכס לא יפרוש, זה החלום שלו

והוא בעצמו אמר את זה כשהוא הודיע על עזיבתם של נייט ובילי. עכשיו יש את אהרון דינו ואלכס בהלהקה וכנראה הם ילהקו עוד שני אנשים ללהקה... אולי אני אלמד לתופף???(המבין יבין...)

WickeDevil

New member
ואני ויפעת החלטנו שאנחנו ../images/Emo60.gif

הולכים לאודישנים, והרי בגלל שאלכס מכיר את יפעת (
) אז הוא יקבל את שנינו, ואל תשכחו מאיפה שמעתם את זה לראשונה... עכשיו בקשר לשאלה הראשונה: אם אלכס יפרוש 99% הוא ייצא בקריירת סולו...

Buzzit

New member
אבל מה יצא מזה?

אם אלכס יצא בקריירת סולו מה כבר יצא מזה? עדיף את כל הלהקה!!! כי זה כבר לא יהיה אותו דבר... חוץ מזה זאת ל-ה-ק-ה! ואתם רק מדברים על אלכס! הבנו שהוא הסולן המדהים שלהם אבל יש בלהקה עוד אנשים.... ואני רואה שזה לא כל כך איכפת לכם שהם עזבו כי אתם בטוחים שאלכס יצא לקריירת סולו.. יענו "העיקר שאלכס בסדר..." לא יפה מצדכם!

WickeDevil

New member
what´s the fucking KESHER ../images/Emo60.gif

מה קשור??? אני חושב שהבסיס של הלהקה היא אהרון ואלכס ואם אלכס ייצא בקריירת סולו אהרון יהיה איתו ואם אהרון יהיה איתו יכול להיות שהם יהיו יותר טובים מהלהקה? מי יודע אל תבלבלי ת´שכל דרור

Buzzit

New member
that´s the fucking KESHER!

לא מעניין אותכם שאר חברי הלהקה! מעניינים אותכם רק אלכס ואהרון! אתם לא אוהבים את דה קולינג - אתם אוהבים את אלכס ואהרון! זה לא מעניין אותכם אם הם יתפרקו או לא העיקר שאלכס ואהרון יהיו בסדר ויפתחו ביחד קריירת סולו או משהו כזה... פשוט תחשבו על זה

Charmed 4ever.

New member
וול... ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

לגביי זה לא נכון לדעתי.. כלומר, עד כמה שאני חולה על אלכס ומתה על הקול שלו, אני מאוד אוהבת את המוסיקה שהלהקה עושה.. ואני גם מודעת לזה שבלי בילי ונייט (שאני מאוד מאוד אוהבת אותם... וגם יש לי שירים של הלהקה הקודמת שהם ניגנו בה...) המוסיקה לא תהיה אותו דבר.. והייתי מאוד עצובה כששמעתי שהם עזבו.

Buzzit

New member
נכון אבל...../images/Emo15.gif

אולי אתם אוהבים את בילי ונייט, אבל אתם לא שמים
שקצת הגזמתם בצומת ה
שלכם כלפי אלכס. ברור שאלכס מהים ומוכשר וגם אני מתה עליו. אבל בלהקה יש עוד אנשים מוכשרים שאולי אתם שמים
אליהם אבל לא ממש מתייחסים אליהם ברצינות...
אתם יודעים טוב מאוד שאם הלהקה הייתה מתפרקת ואלכס ואהרון היו יוצאים בקריירת סולו זה לא היה מזיז לכם. אולי הייתם אפילו שמחים...

WickeDevil

New member
דווקא הייתי יומיים בדכאון ../images/Emo60.gif

בגלל שהם עזבו, אבל אחר כך החלטתי שיהיו עוד אנשים ואפילו יותר טובים מהם...

MolsBolsRules

New member
אני בטוחה שלא תשימו לב להבדל

אחרי שאני ודרור ניתפוס פיקוד LOL מי יודע אולי אני אפילו יהפך להיות הסולנית אם אלכס LOLOL אהההההההה אתם לא מאמינים הציעו לי להיות דוגמנית אההההההההההה אני כזה WHAT THE FUCK? LOL

WickeDevil

New member
יאלללה יפעת! לארצות הברית! ../images/Emo60.gif

גם ככה עוד מעט מלחמה פה!

WickeDevil

New member
אההההה יש בעיה ../images/Emo60.gif

חשבתי שאת משלמת על הכרטיסים....את הרי חברה של אלכס המליאן....

Buzzit

New member
לזה בדיוק התכוונתי...

זה לא משנה לכם כל כך שהם עזבו ואתם אפילו אומרים שיבואו במקומם יותר טובים.... זה מראה שלא ממש איכפת לכם מהם......... ותענו לי בבקשה - את מי אתם מעריצים ? את אלכס ואהרון או את דה קולינג?

WickeDevil

New member
תגידי לי, מה את רוצה? ../images/Emo60.gif

את רוצה שאני אשב שבעה? את רוצה שאני אהיה באבל שנתיים? מה את רוצה? ככה אני משכנע את עצמי שזה לא נורא ויבואו יותר טובים כי שינויים באים רק לטובה, תעשי טובה אל תעצבני אותי נודניקית דרור

Buzzit

New member
קודם כל..

ת-י-ר-ג-ע! מה הבעיות שלך? אה? ודבר שני... אתה לא ענית לשאלה שלי....

WickeDevil

New member
אני רגוע... ../images/Emo60.gif

יש לי המון בעיות אני לא חושב שזה המקום לפרט בכל מקרה: אני לא עונה לשאלה שלך כי השאלה מטומטמת והתשובה ידועה מראש...

Buzzit

New member
מה שתגיד.. רק ש...

אני לא ראיתי אותכם עושים שירשור פעם על מישהו חוץ מאלכס או אהרון או בכללי על הלהקה... אני לא מצפה ממכם שתאהבו את שאר הזמרים או משהו כזה... אני פשוט אומרת שלדעתי אתם לא אוהבים את דה קולינג אלה רק את אלכס ואהרון.... זהו! רק אל תהרגו אותי...

TCgirl

New member
היי! (HAY!) ../images/Emo187.gif

את בכלל קראת את ההודעה שלי? זאת אומרת את התגובה שלי?!?!?!?

WickeDevil

New member
אם תמשיכי ככה לבלבל את השכל ../images/Emo60.gif

אל תצפי למשהו אחר... (זה בהקשר למשפט האחרון שלך)

למעלה