שאלה...

Buzzit

New member
אז ככה..

כן אני כן קראתי את ההודעה שלך ואני מצטערת שלא עניתי... ובקשר לבן אדם השני - אני כתבתי את מה שאני חושבת בדיוק כמוך אז תרגיע את עצמך תודה

WickeDevil

New member
אבל הדברים שאת חושבת ../images/Emo60.gif

מסתמכים על עובדות לא נכונות!! ואני רגוע שאנטטטטטטטטטטטטי שאנטטטטטטטטטיייייייייי שאנטיייייייי

TCgirl

New member
טוב, אני חייבת לומר ../images/Emo187.gif

שהוא באמת צודק. מה הטעם לפתוח פורום דה קולינג (אני שונאת לכתוב את זה ככה - אבל ככה נקרא הפורום...) שמוקדש לכל הלהקה אם אוהבים רק את אלכס ואהרון? זה אבסורד לחשוב שהאנשים פה אוהבים רק את אלכס ואהרון ולא את כל הלהקה. אני יודעת שאלכס מקבל יחס מועדף, אבל תראי, הוא הסולן = בלעדיו אין The Calling, הוא אחד מכותבי השירים = בלעדיו אין The Calling. ואהרון הוא אחד ממקימי הלהקה, אם אהרון לא היה יוצא עם אחותו של אלכס, אז הם לא היו נפגשים = אין The Calling, והוא אחד מכותבי השירים. אם זה לא ממש מובן אז זה בסדר, גם אני בקריאה שניה התבלבלתי... :) TCgirl (אירנה)

Buzzit

New member
../images/Emo29.gifנו זה מה שאמרתי...

אלכס מדהים ואני באופן אישי מאוד אוהבת אותו! אבל מה הקטע ...? כאילו.. הם להקה..

TCgirl

New member
אבל זה לא מה שאני אמרתי...

אני אמרתי שאם אוהבים רק את אלכס ואהרון אז למה הקימו פורום לכל הלהקה ולא לאלכס ואהרון = אוהבים פה את כל הלהקה...

Buzzit

New member
נכון... אבל...

אתם אוהבים את כל הלהקה כמו שאמרתם... ו-2 מהם עזבו לא מזמן... אתם לא חושבים שהולך לקרות משהו ללהקה? עכשיו הם רק 3! וזה לא יהיה אותו דבר...

Adrienne

New member
אוקיי, עכשיו תורי...../images/Emo168.gif

הנה מה שאני חושב. תראו, כשאני וכרמית החלטנו שאנחנו רוצים לפתוח את הפורום פתחנו פורום ללהקה עצמה ולא לאלכס לכן הפורום ישאר פורום של דה קולינג, למי שחושב שזה צריך להשתנות. עכשיו, כמו שאירנה אמרה והיא צדקה בגדול בלעדי אלכס ואהרון אין שום להקה, הם הקימו אותה מאפס, הם השיגו חוזה, הם כותבים את השירים, לאלכס יש את התפקיד החשוב ביותר בלהקה ובניגוד לאחרים הוא לא ניתן להחלפה. הלהקה הכילה בהתחלה 5 חברים, אחר כך שון עזב ועבר ללייף האוס והם הביאו את דינו שלא פחות טוב ממנו, עכשיו כשבילי ונייט עזבו כנראה שגם יביאו אנשים יותר טובים אפילו, שלא ישנו אפילו בקצת את אהבתנו כלפי הלהקה ואת איכות השירים. אני יודע שעלתה אצלכם השאלה "למה אלכס? מה יש בו שאין באחרים?" אז הנה התשובה: כשאתה שומע שיר של הלהקה את מי אתה בעצם שומע? את אלכס. כשאתה רואה ראיונות בקשר ללהקה את מי אתה רואה עונה על כל התשובות? את אלכס(ואהרון). כשאני נכנס לאתר הרשמי של הלהקה וקורא את יומן ההופעות, מי רושם אותו? אלכס. כשנודע לנו על עזיבתם של שון, בילי ונייט, מי הודיע לנו? אלכס. עכשיו אתם מבינים למה אלכס? אני אישית חושב שאלכס הוא בן אדם ענק, לא בגלל הקול שלו, לא בגלל שפרצוף שלו אלא בגלל ההתנהגות שלו כלפי מעריצים ובכלל, בגלל ההשקעה שלו בלהקה ובגלל העובדה שהוא הצליח להגיע למה שהוא היום למרות שזה היה קשה. זאת היא לא הלהקה היחידה שקורה שהמעריצים מעריצים את הסולן בגלל 21000 סיבות שונות שאני לא הולך לפרט עכשיו, אני יודע שחלק ממכם באו מפורום ווסטלייף וכאלו ושם באמת אתם מעריצים את הבן אדם שהכי "כוסון", אבל בלהקה הזאת זה לא ככה, לא כולם שווים כמו בווסט לייף או בסב, אלכס ואהרון הקימו את הלהקה לכן שברור שניתן להם את מלוא הערכה ואהבה, מה גם שאני בטוח שאם הסולן היה מתחלף לפחות חצי מהמעריצים היו נוטשים, למה? לא בגלל שהם אוהבים את אלכס יותר משהם אוהבים אחרים אלא בגלל שזה ישנה את סגנון המוזיקה כי אני עוד לא שמעתי בן אדם עם קול כמו של אלכס אבל כשעוזבים גיטריסטים או מתופפים אז זה שונה בגלל שלא הספקת "להקשר" אליהם ובגלל שהם לעולם לא נתנו לך דרך להקשר אליהם. אני לעולם לא ראיתי הודעה או משהו של חבר להקה חוץ מאלכס, לכן אי אפשר להאשים אותי שאני מעריץ את אלכס יותר מאחרים. מקווה שעזרתי ותגידו מה אתם חושבים...

TCgirl

New member
אתה ממש צודק... ../images/Emo187.gif

אלכס באמת משקיע בלהקה ובמעריצים. הוא מקדיש חלקים מזמנו הפנוי (אני בטוחה שאין לו הרבה) כדי לכתוב מגילות למעריצים, ואם שמתם לב זה בכתב קטן אז תארו לעצמכם כמה זמן לוקח לו לכתוב את כל זה... קראתי איפהשהו, שכשיש לו זמן אחרי הופעה, והלהקה לא ממהרת להופעות נוספות הוא נשאר עם המעריצים, עד שהמעריץ האחרון קיבל את מה שהוא רצה, בין אם זאת תמונה שלו/איתו, חתימה או סתם שיחה. אם שמתם לב בהרבה מהיומנים שלו הוא מודה למעריצים על תשומת הלב, על היחס, על העובדה שהם מצביעים ללהקה בטקסים/TRL/כל אירוע אחר, ועל פי מה שקראתי - הוא תמיד נחמד למעריצים. TCgirl (אירנה - מתה על The Calling - לא שזה חדש...)

TCgirl

New member
../images/Emo6.gif מה יש לי מ"דיי! באמת?" ../images/Emo187.gif

באמת מה יש לי מהמשפט הזה... הייתי בטוחה שהפסקתי לומר אותו לפני 3 שנים...

TCgirl

New member
אני הייתי ../images/Emo187.gif

ממש בשוק כשראיתי שהם עזבו את הלהקה... עד אתמול אפשר לומר שהייתי מה-זה עצובה... זה היה כזה לא פייר! כל פעם מישהו עוזב את הלהקה! קודם שון, ועכשיו נייט ובילי! אה, וכתשובה לשאלה שלך, אני אישית אוהבת את הלהקה עצמה, אם הם יתפרקו אני אהיה נורא נורא עצובה, ודרך אגב - אם אלכס ואהרון יצאו לקריירת סולו, זה לא יהיה סולו כי הם כבר שניים, אבל עדיין יהיה חבל אם דינו לא יהיה איתם. ובקשר לזה שהם ימצאו יותר טובים - אולי לא יותר טובים, אבל אני בטוחה שהם ימצאו מוזיקאים מוכשרים, שינגנו בצורה לא פחות טובה את השירים שנייט ובילי ניגנו...
TCgirl (אירנה)

למעלה