שאלה no1: איזה דברים לדוגמא אתם

nivinivini

New member
בקשה, רק אל תגיד לי שלא מדובר פה

על ענייני כבוד וחבריהם. שלא לדבר על סמנטיקה ושות'.

nivinivini

New member
וזה לא נסיון לעקיצה או משהו...

אבל זה מהצד ממש נראה כאילו אתם מגינים על הגורו שלכם. זה לא בריא (ככה נראה לי).

מעולם לא פגשתי את עמנואל.

(מעבר לפגישה וירטואלית בפורום, כמובן) אני חושב שראיתי אותו פעם מרחוק, ואמרו לי שהוא שם, אבל אף פעם לא נפגשנו. הוא בטוח לא ראה אותי. גם, כפי ששמת לב מן הסתם, אני אישית לא ממש מאמין בדרך שבה עמנואל נוקט בתקשורת הוירטואלית שלו. פשוט שמתי לב שאנשים נוטים להבין אותה בצורה לא נכונה, וניסיתי לעזור להביא מעט אור לנושא.

אני אפילו לא מכיר אותם

אז בטח אני לא משלם להם... אז ככל הנראה הם כותבים מה שהם כותבים מ"רצונם החופשי"... שאלה (ואשמח לקבל תשובה כנה): מה כל כך הקפיץ אותך בהודעה שלי?

אפילו שזה "לא רלוונטי" אענה לך

למרות שהתקשורת היא יותר מידי חד צדדית, ה"שיחה" הזאת התחילה מהודעה שלך (האם ההודעה ההיא "לא רלוונטית"?) ההערות שלי לא רלוונטיות? איזה? החלק שאמרתי שאני מסכים איתך או החלק שבו אמרתי שה"ציטוט" הוא לא באמת ציטוט ואז נקודת ההנחה הראשונית היא לא נכונה? אני לא "חותר" אני כאן ועכשיו.... חתירה היא על מנת להגיע לשם אחר כך.... או שאולי את מתכוונת לשאול משהו אחר.... אולי... ואולי גם זה "לא רלוונטי" ואני מבזבז את זמני ואת המקלדת... את מתבלבלת (ככל הנראה, ככה נראה לי וזו הנחתי) בין התנהלות על פי 4 ההסכמות לבין סמנטיקה (מילה "טובה" בפני עצמה אך בפיך היא נשמעת יותר כמו "קללה")..... אם את כותבת הודעות בציפיה שאף אחד לא יתייחס עליהם אולי עדיף מלכתחילה לא לכתוב אותם... או שאולי את כותבת על מנת שכל מי שיקרא יגיב ב- "מדהים!!!!" "כל הכבוד!!!!!" "אוהבים אותך!" וכו' וכו' וכו' וכו' .......... ואם לא כך מגיבים אז ההודעות "לא רלוונטיות".

אי אי אי

עמנואל, אכן כתבתי את ההודעה הראשונה. היא היתה המשך ישיר לשיחה שניהלתי עם עופרי. באותה שיחה שאותה המשכתי עופרי ואני תיאמנו ביננו את השפה שלנו. אם אתה הבנת או לא הבנת את מה שכתבתי, הנחת בצדק או הנחת במאדים, אני לא ממש מבינה מה אתה רוצה ממני. אולי כדאי שתשאל את עופרי אם היא הבינה את הדברים שלי או לא. כל הברברת הזו פשוט משעשעת.

את צודקת בהחלט

והשירשור הזה תם (אך לא נשלם) מבחינתי עד שתחיליטי להתייחס ב"כבוד" לדברים שאת ואני כותבים כאן. ועל מנת שהדברים יהיו ברורים: 1- לא נראה לי אפקטיבי לשאול אדם שלישי לגבי מה את כותבת. 2- את ההודעה כתבת בפורום ולא במסר אישי וככזו אני מתייחס עליה. 3- אני לא רוצה ממך כלום, או אולי עדיף לכתוב: שום דבר. 4- ברברת תמיד משעשת להבדיל מהחלפת דעות ורצון ללמוד.

שאני אעמוד בפינה?

קיבלתי עונש? על מה? על זה שאתה התפרצת לשירשור שלא שלך, סחפת אחריך ערב רב של פטפטנים, כולכם הנחתם הנחות כרצונכם ומילאתם שרשור קשקשת שכולו התווכחות על קוצו של יוד? באמת לא בסדר מצידי. אתה יודע מה, אולי אני באמת אתבייש לי. נראה לי שעוד שבוע מחוץ לפורום הזה יעשה לי רק טוב. תודה על תשומת לבך אחת בדרך

שוב את "כועסת"... למה?

מי נתן לך עונש? נעמיד דברים על דיוקם: 1- לא "התפרצתי" לשום שירשור "לא שלי", אלא הגבתי להודעה בפורום. 2- לא סחבתי אחרי אפילו לא אדם אחד. 3- אמרתי איזה הנחות הנחתי, ולא התווכחתי כלל. 4- תשומת לב אתן לך (יש להניח) רק במקרה שאת מוכנה להקשיב ולהסביר את עצמך, ... למרות מה שנראה לך (כך נדמה) לא כתבתי לך אישית אפילו לא אות אחת.

o fri

New member
לבוא לסיטואציות בהם אני מרגישה

לחץ פנימי להתנהג בצורה מסוימת ולא להתנהג ע"פי הלחץ הפנימי הזה. אני עושה את זה כרגע עדין בגרסאות "מתחילים" עדינות.

o fri

New member
להחליט מראש על

אופן התנהגות מסויים במהלך זמן או פעילות עתידית מוגדרים

למעלה