שאלה

zapa123456

New member
שאלה

מי מופיע עם אביב גפן במוצ'ש בהופעה בפארק הירקון?

מעיין51

New member
זה מה שהבנתי:

שלומי שבן, מלכת הפלקט, אלכס, ארקדי דוכין, יהונתן, ודניאל סלומון...

barsi1

New member
כתוב בעיתון

במודעה שיש להופעה שאלכס תיהיה סעמק

T h e B o Y1

New member
למה יש מקומות ישיבה בכלל?

ההופעה לא אמורה להיות בעמידה? בכול זאת רוצים שנעשה "רעש" לא ? איפה יהיה מקום בשורה הראשונה לעמוד לכול האולם ....? מוזרר....

awa3

New member
מישהו יודע עם נשארו כרטסים ?!

ומה המספר של המשרד כרטסים ? תודה

T h e B o Y1

New member
למי שיודע...

מתי בערך תסתיים ההופעה? כי אני רוצה לדעת אם אני יספיק לאוטבוס האחרון של ת''א , לירושלים ... ואם נישארו עדיין כרטיסים ...?

T h e B o Y1

New member
כי אני לא יודע על זה שום פרטים ...

זה גם הלוך וגם חזור ? ואם כן כמה זה עולה ?

galush29

New member
כן זה הלוך חזור

ואמרו לי שזה בין 40-50 שח זה יוצא ב7 מבנייני האומה ואממ זהו:]

T h e B o Y1

New member
ועוד שאלה קטנה

שאני מגיע לשם ב 7 אני משלם ? או שאתם משלמים לפני? ומתי ההסעה חזרה ? בסיום ההופעה?

galush29

New member
הממ את זה אין לי מושג

נראה לי שנשלם כבר על ההסעה וחוזרים מתי שהופעה מסתיימת,מן הסתם

אגיד לך מה שאני יודע

כמו שגל אמרה ההסעה תצא ב19:00 מבנייני האומה,תעבור במחלף הראל ותגיע לאמפי וואהל בסביבות 20:15:-20:30. בהנחה שההופעה תסתיים בסביבות 23:30-00:00 ההסעות יחזרו בסביבות 00:00-00:30. ההסעות יעלו 40-50 ש"ח הלוך וחזור. אם נהיה 10 אנשים זה כנראה יעלה 50. אם נצליח לעלות ל14-15 אז זה ירד ל40. את הכסף אתה משלם בהלוך כי עם כל הכבוד קשה לסמוך על נאמנות של ישראלים,וקרה לא מעט שאנשים נסעו בהלוך ואמרו שישלמו בחזור ולא הגיעו להסעה חזור. מה שכן אולי משה יסכים שתשלם 20-30 בהלוך ואם תרצה לחזור אז תגיע בחזור ותשלם עוד 20-30. בכל מקרה כך או כך זה לא ישתלם לך. והסיכוי שלך לתפוס אוטובוס אחרון כשההופעה מסתיימת בסביבות 00:00 הוא קלוש כי לוקח המון זמן להגיע מהאמפי וואהל לתחנה מרכזית\ארלוזרוב באוטובוס. הייתי מציע לך להצטרף אלינו לטובת הכיס שלך. תמיר- 0525386699

תמיר אמר לי שיש 7 בטוחים

זה בטח את ו2 חברות שלך,רון וידידה שלו,תמיר ואני. זאת בעיה כי הטרנזיט הכי קטנה יש בה 10 מקומות. הבעיה היא שיותר מדי אנשים מתנדנדים ועם אנשים מתנדנדים אי אפשר להוציא הסעה. עדיין לא קיבלתי תשובה מthe boy,מליאור(לילה טוב לך ליאור) ומהרים של פחד שאמרה שאולי היא וחברה שלה יבואו. אם לא תיהיה ברירה נוציא הסעה של 7 אנשים אבל זה יעלה יותר :\

../images/Emo203.gifמה? אני וחברה שלי באות!

אה ואני נועה נעים מאד... תמיר אמר שהוא יחזור אלי אבל אנחנו בטוח באות!

T h e B o Y1

New member
לתמיר

קודם כול תודה רבה על ההסבר אני מעריך את זה... אממ... תאמת שעוד לא הזמנתי כרטיסים , מחר אני אבדוק ואם אני מזמין אני ישתתף בהסעה הזאת בכיף ... אז ככה שמחר בצוהריים תהיה תשובה ממני כאן בפורום. רשמתי את מספר הפלאפון שלך , ודרך אגב אני לא יודע אם אתה זוכר אותי אבל שהייתה לאביב הופעה במעבדה בירושלים הכרתי אותך .... דרך שלי (אם אתה זוכר).... אז מחר תהיה תשובה ממני כאן בפורום ואם אני ישתתף בהסעה אז מדובר בי ובעוד חבר שבא איתי .... חח חתיכת הוצאה להופעה הזאת .... אה??

T h e B o Y1

New member
סליחה ההודעה הזאת מיועדת ללאונרדו

חשבתי שאתה תמיר.... בטעות ...

T h e B o Y1

New member
סליחה ההודעה הזאת מיועדת ללאונרדו

חשבתי שאתה תמיר.... בטעות ...

למעלה