שאלה

חחח תמיר לא רושם כאן,טוב עידכון קצר

תמיר אמר שיש לו 7 אנשים עם נועה וחברה שלה. מסתבר שרון וידידה שלו עוד לא התקשרו וכרגע הם לא באים בהסעות. אם אתה וחבר שלך באים אנחנו 9 וזה מצוין,זה אומר בטוח שנוציא הסעה. אני מקווה שגם ליאור תבוא בסוף ונסגור על 10. בכל מקרה גם לי אין כרטיס,אני סומך על משה בעניין הזה. אגב ברור שאני זוכר אותך. נפגשנו עם ההיא מקרית שמונה(שלי נראה לי קראו לה) אתה גר בגילו נדמה לי. אז אולי נפגש גם מחר

T h e B o Y1

New member
אוקיי אני מעוניין בהסעה

אני יגיע להופעה.... אני ועוד חבר אני רק רוצה לדעת ב 100 אחוז שתהיה לי הסעה הלוך וחזור שלא יקרה מצב שאני יגיע לבנייני האומה, ולא יהיה שם אף אחד .... תודיעו לי בהקדם האפשרי אם זה סגור כדי שאם לא ,שאני יספיק למצוא לעצמי דרך אחרת להגיע ולחזור... תודה ... =)

galush29

New member
רגע

אז זה הסעה+כרטיס[למי שרוצה כרטיס..]?? וזה בטוח נכוןן??שבסוף לא יגידו שאין הסעה!

T h e B o Y1

New member
זה בדיוק מה שאני מפחד ממנו

שלא תהיה הסעה בסוף ולדעתי לצאת בשבע זה קצת מאוחר צריך להיות במקום כבר בשמונה..... ולא להגיע לשם בשמונה ורבע או וחצי ועכשיו שמתי לב שבטעות כתבתי פעמיים אותה הודעה, לא בכוונה.... ודרך אגב הבנתי שההסעה תיצא מבנייני האומה... אבל איפה אני ימצא אותה שמה... על הכביש, בחנייה ?

galush29

New member
אני ממש ממש מקווה שיהיה בסוף

זהו גמאני חושבת שכדאי לצאת באיזה 6 וחצי,במיוחד שאמרת שברוקצ איחרו לכם... ונראה לי שזה יצא המתחנה שם של האוטובוס לא?

../images/Emo203.gifברוקע"צ ההסעה יצאה בזמן,

רק החזור היה זוועתי + + +. אבל אני מקווה שיהיה בסדר עכשיו... :) ובאמת צריך להגיע קצת יותר מוקדם אבל לפחות בהתחלה זה ישיבה עד השיר השני ככה (זה מה שאמרו לי) אז לא צריך לתפוס מקום כי גם ככה כולם קמים רק אחרי שיר אחד או שניים. בכל מקרה עדיף לבוא קצת לפני ולא לאחר.

galush29

New member
אה אוקיי,עם החזור זה פחות בעייתי

כי לא נפסיד משהוP: חוץ מזה שאני לא אקום בבוקר לעבודה,אבל נחיה:] אז אולי באמת בכל זאת כדאי להקדים את זה טיפה שלא נתקע מבחינת ההסעות,או האנשים שיבואו,או פקקים אנערף.. יהיה כיף לפגוש אותך בהסעהD:

T h e B o Y1

New member
איפה ההסעה תחכה?

תשמעו אני לא בוטח בדבר הזה זה נישמע לי קצת הזוי ... אבל אם תמסרו פרטים מדוייקים על ההלוך ועל החזור זה יהיה מעולה...

אם וכאשר תיהיה הסעה

היא תצא או ממול בנייני האומה(איפה שיש הרבה תחנות אוטובוס,בין התחנה המרכזית לבנייני האומה) או בחנייה של בנייני האומה(קצת אחרי הקיוסקים) תיהיה בקשר טלפוני עם תמיר והוא יגיד לך איפה צריך לחכות.

../images/Emo203.gifגם אותך! ../images/Emo23.gif

ואני מצטערת על הטלפון הקטוע חחח היה בלאגן עם היציאה מההופעה וזה. אז פעם אחרת. :)

לגבי ההסעות מירושלים

לצערי אני עדיין לא יכול להגיד שהעסק סגור. גם אני וגם תמיר מתקשרים למשה יומם ולילה והבחור פשוט לא עונה. אם יש משהו ממש רע במשה זה החוסר זמינות שלו. מיום רביעי אנחנו לא מצליחים לתפוס אותו. הבעיה היא שבשביל משה זה כל כך פשוט להוציא טרנזיט מחר,מצידו שנודיע לו שעתיים לפני,אבל בכל זאת צריך את המילה שלו. מה שככל הנראה יקרה זה ככה. מחר שוב ננסה לתפוס את משה ללא הפסקה. כשנתפוס איתו נסגור על הסעה ל10 אנשים ונודיע לכם שזה סגור. בכל מקרה יש לכם את הפלאפון של תמיר,תיהיו איתו בקשר. ובחיית אם יש הסעה ואתם אומרים שאתם באים אל תבריזו פתאום,אחרי זה אנשים אחרים צריכים לשלם יותר וזה סתם מעצבן. אם אתם לא מתכוונים לבוא בהסעות תודיעו לתמיר עד 15:00-16:00. ראינו שאתם רוצים לצאת יותר מוקדם,אם נתפוס את משה והכל יהיה בסדר נבקש ממנו לצאת אפילו ב18:30. יותר מוקדם מזה יהיה סתם זמן מיותר כי אין עצירות בדרך ובגלל שזה עדיין שבת הכבישים יהיו ריקים. אני מאמין שההסעה תגיע לפני שמלכת הפלקט יעלו לבמה. במידה ולא נתפוס את משה וההסעה לא תצא לפועל לא צריך להבהל. יש מוניות שירות מהעיר 24 שעות ביממה שמגיעות לתחנה המרכזית ב25 ש"ח בלבד. אם תיהיו חכמים תקחו את המספרים אחד של השני ואז תוכלו לקחת מוניות ביחד לאמפי וואהל ויצא לכם הרבה יותר זול. ואם לא נצליח לארגן הלוך אבל נתפוס את משה אחר כך נבקש ממנו רק הסעה חזור שתעלה 20-30 ש"ח ותחסוך הרבה כאבי ראש וכסף מיותר. דבר אחרון לגבי כרטיסים. בעיקרון תמיר אמר שמשה דיבר איתו על כרטיסים ואמר שיהיה בסדר. אני מאוד מקווה שכך יהיה. גם לי עדיין אין כרטיס אני ממש מתפתה להזמין אם כי אני יודע שמשה יוכל להשיג ביותר זול מ140. אז אני אחכה עד הצהריים ואם לא אתפוס את משה אזמין רגיל.

galush29

New member
התקשרתי לתמיר הוא אמר שאין לו כרטיסים

ומשה דפק אותו בעניין הזה.. אז אם לא יהיה לי כרטיס אין לי מממש למה לבוא להסעה:\

T h e B o Y1

New member
ירושלמים כנסו

קודם כול אני לא מבין למה אתם סומכים דרך הסעות לקנות כרטיסים ? תקנו באופן עצמאי הכי טוב , אולי קצת מאוחר מידי ... אבל להבא תעשו ככה... עכשיו לגבי ההסעות לדעתי כול הירושלמים שבינכם , הכי טוב שניסע בהלוך במוניות שירות מי שרוצה... ככה אנחנו נכסה מונית שלמה .... בכול מקרה מי שרוצה כדאי לו להיות שמה ב 6 וחצי (במידה ולא תהיה הסעה מבנייני האומה) לגבי החזור, אני בטוח שכולם אחרי ההופעה , לא ממש יתחילו לחפש ירושלמים לחזור איתם ולראות מה קורה עם הסעות .... לכן תמיד יש אחראי במה וציוד, אפשר לבקש מהם להודיע לפני שמתחיל המופע , או אחרי המופע להודיע ברמקול על הסעות וכ''ו .... ואם אתם רוצים לחזור בקבוצה ,פשוט שמישהו שיכול לארגן את זה שיודיע ברמקול איפה לחכות , ואיך חוזרים .... סתם יהיה בלאגן לדעתי הסעות מאורגנות כי לא כולכם מכירים את כולם בפורום , ולא תדעו מי בא ומי לא בא ..... סליחה על החפירה.... תהנו בהופעה!

galush29

New member
הרגע אמרו לי שיהיה מכירת כרטיסים

בקופות היום בערב.. אז כנראה שאני אבוא,אני וחברה אחת..השניה לא רוצה>< אבל אני חייבת את ההסעה כמה שיותר מוקדם שלא יגמר שם או משהו כי אני אחנוק מישהוP:

T h e B o Y1

New member
לא יודע למה אבל אני חושב שאת ההסעה הזאת צריך

לארגן לחזור ובהלוך שניקבע כולם במונית שירות בעיר.... שיהיה כמה שפחות בלאגן .... מי שרוצה ב 6 וחצי שיבוא למוניות שירות ....

למעלה