אהא פאקין 3 דקותתתתתתתתתתתתתתתתתת למה אני בבית ולא במלון שלהם אהא למהההההההההה
L LiHiLuSh New member 5/10/07 #19 אהא פאקין 3 דקותתתתתתתתתתתתתתתתתת למה אני בבית ולא במלון שלהם אהא למהההההההההה
L LiHiLuSh New member 5/10/07 #20 הם פהה הם פאקין בבישראל הם פה XDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
הם פהה הם פאקין בבישראל הם פה XDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
P princesa de cuento New member 5/10/07 #23 דחוווווווווווףףףף שאללות דחוף דחוףףף!!!!!! אממ הם כבר בארץ או שהם באים עם המטוס נוסעים ב16:07 ????? ובאיזה מלון הם בסוף דן או אינטר??? אעע אני הולכת לשם וזה די דחוף...
דחוווווווווווףףףף שאללות דחוף דחוףףף!!!!!! אממ הם כבר בארץ או שהם באים עם המטוס נוסעים ב16:07 ????? ובאיזה מלון הם בסוף דן או אינטר??? אעע אני הולכת לשם וזה די דחוף...
E Ever Dream Of Me New member 5/10/07 #27 *עונה בדיליי* לפי מה שהבנתי הם באינטר.. (חח איך לא חשבנו על הקיצור הזה קודם!?) וואעיעעעעעאעעעע הם פההההה כבר איזה יותר מ-3 שעות111!! כזה מוזר אבל כזה כיףף יאיאיאיייא
*עונה בדיליי* לפי מה שהבנתי הם באינטר.. (חח איך לא חשבנו על הקיצור הזה קודם!?) וואעיעעעעעאעעעע הם פההההה כבר איזה יותר מ-3 שעות111!! כזה מוזר אבל כזה כיףף יאיאיאיייא