שאלה

amhay

New member
שאלה

שלום! לצערי הלילה קיבלתי את דו"ח הנהיגה הראשון שלי. השוטר עצר אותי בכביש תל אביב חיפה על כך שנסעתי בנתיב השמאלי, ולא בצמוד לימין כנדרש בחוק. הוא עצר אותי בשעה 02:45, ורשם את התאריך של יום שני, 12/10/2007,ועד כאן הוא דייק. אך במשבצת של יום בשבוע הוא כתב יום א',ומכיוון שעבר חצות, והתאריך כבר היה 12/11,הוא היה צריך לכתוב יום ב', או כך לפחות נדמה לי ע"פ ההגיון. רציתי לדעת אם זו עילה מספקת לביטול הדו"ח,ואיך אני מגיש בקשה כזו? דו"ח - בשפה משפטית, אני מניח שמדובר בהודעת תשלום קנס. תודה מראש!

shlang

New member
ראשית, הגיע הזמן לרשום דוחות לנהגים שנוסעים

בנתיב השמאלי, את העבירה עברת, הרי השוטר עצר אותך במקום, בגלל טעות של יום לא מאמין שיבטלו לך, הטעות הינה טעות טכנית. שנית, בשבילך אני מקווה שיהיה זה הדוח הראשון והאחרון שתקבל, סע בזהירות וכחוק.

Pullover

New member
תשובה

מדובר בטעות סופרים קטנה שניתן לתקנה. את הדו"ח הרי קיבלת ביד. ממש לא עילה לביטול הדו"ח. ודרך אגב, דוחות תנועה משלמים ולומדים מהם להבא, ולא מבטלים, היום כל מי שמקבל דו"ח דבר ראשון שהוא עושה - מחפש איך לבטל אותו.

only god

New member
זה התחום של BEE RO

ממה שלמדתי ממנה עד כה - אין שום סיכוי שהדוח יבוטל. אין משמעות לטעות טכנית ולא חשבוה בדוח, פשוט מאד יתקנו את הטעות ויגידו לך - עכשיו תשלם. ביטוול דוח יקרה רק כאשר הדו"ח והעובדות בו מונעות מהנאשם להגן על עצמ בצורה סבירה, או שפרט מהותי בדוח אינו נכון ואין דרך למצוא את הפרט הנכון - לדוגמה- שם הרחוב לא היה נכון ולמשטרה אין מושג מה היה שם הרחוב הנכון.

למעלה