ערב טוב לך
רציתי רק לשתף אותך שפעם חשבתי כמוך. פעם הרגשתי שכל תל אביב היא שוק בשר אחד גדול ותמיד יהיה או תהיה מישהי טובה יותר. עזבתי את תל אביב, גרתי בצפון תקופה,אני מאוד אוהבת את הצפון ולפני כמה ימים חזרתי לתל אביב כדי לקדם עסקים.. יחד עם זאת, השתניתי המון בשנה האחרונה... אני למדתי ועודני לומדת אימון, ולומדת עסקים וכל ההתנהלות שלי היא הרבה יותר בוגרת ועסקית היום (זה שלי) ואני החלטתי שתל אביב מקבלת אותי באהבה... מה שקורה בינתיים, פתאום כולם רוצים קשר, גם אלו שמפחדים, כשהם נתקלים בי היום, פתאום הם רציניים. זה מטורף, אני בעצמי עוד בהלם מזה, וכמובן מקבלת את זה באהבה
מה שאני מנסה להגיד בעצם, ששתינו גרות באותה עיר, שתינו רווקות, ולכל אחת מאיתנו יש פרשנות אחרת על המצב של הגברים... נכון שלמסע זוגי צריך שיהיה שניים. אבל למסע החיים שלך - זה עבודה שלך בלבד. אך אחד אחר לא יכול לעשות בשבילך את העבודה העצמית שלך יש לעשות. השאלה היא האם את בכלל רוצה לעשות.. ואם כן, האם תהיי מחוייבת לכך בלי לבחון את התוצאות שלך? ופשוט לתת לעצמך לא לדעת מה יהיה, להנות מהרגע, להעריך את הדברים הכי הכי קטנים המסרים הקטנים של החיים שהם ענקיים, החיבוקים, המתנות הקטנות, ככל שתראי אותם יותר, ככה הם יגיעו עוד ועוד.. כי דומה מושך דומה. וכשאת במצב רוח באסה, תמשכי משהו דומה, כשתתמקדי בהוא לא מתקשר אליי, או הוא לא רוצה אותי בסופש, זה מה שימשיך לקרות. כשאת מתמקדת באני מדהימה, רוצים אותי, מחזרים אחרי, רוצים להעניק לי ולקבל ממני, זה מה שתמשכי. מנסיון מוחלט שלי
הכל תלוי בגישה. איך את בוחרת לראות את הדברים, הכל זו בחירה שלך. חן