שאלה

בחור שאינו נפגש בסופ"ש ?????

בד"כ כי הוא נשוי, במיוחד אם אינו בא לביתך ואינו נשאר לישון.

rafagav

New member
מחייך מתוך לעג / אהבה?

המוסכמות הללו בעיתיות... אולי הוא נפלא ויתאים לה וכו'. אולי הוא האדם, שאין בלתי לגביה. ובענייני קשר זוגי - לדעתי צריך לתת צ'אנס ועוד אחד ועוד אחד. בעיקר בהתחלה, עת לא ממש מכירים. *** אולי - הוא מחייך מתוך זלזול, והאולי מתוך אהבה? איך נדע? לא ללכת כל-כך מהר ולהחליט על הדברים מנק' מבטנו, שהיא בד"כ באה ממקום של חוסר בטחון עצמי אדיר.

רון1977

New member
בחור עים סימנים להתעללות בעתיד,,,

יש לי יותר מתחושה שהוא בחור לא הגון ,שבימקום לומר לא מתאים הוא מושך את הקשר, אני כגבר אומר לך שכשאנו רוצים ומרגישים אנו הגברים עושים הכל בשביל קשר,צר לי לומר לך אך את לא עושה לו את זה,ואת הבחורה שיודעת בתוך ליבה שזה לא זה,אך בגלל שהוא לא משקיע אז את יותר נימשכת,צאי מהקשר הלא בריא הזה כמה שיותר מהר,,,, רון הגאון

../images/Emo124.gif רון1977

ברוך בואך לפורום בפורום הנ"ל נעשה יחד מאמצים לא לתת עצות. מצ"ב לינק מהו אימון להבדיל מייעוץ. תודות מראש עידית

shaxuca

New member
יש המשך

הבחור כמובן דחה אותי ליום ראשון לארוחת צהריים. באותו יום שלחתי לו הודעה איך היה לו בסופ"ש, ואם נוכל לדחות את הפגישה לערב. הוא אמר סבבה. אחהצ הוא שולח לי הודעה: "מתי את באה אליי"? אמרתי לו: "מה? קבענו להפגש לארוחת ערב לא?" הוא ענה: "אהההה, לא לא, אני עייף וגמור, אם את רוצה בואי אליי, ואם לא אז נקבע לצאת יום אחר". אז איך זה נשמע עכשיו? טוב?

shaxuca יקרה

לא נעסוק במסגרת הפורום הזה, בפתרון נקודתי. נשמח להושיט יד מקצועית לכליים ובמחויבות לשינוי שתלויה אך ורק בך. מזמינה אותך לקרוא מהו אימון. ערב טוב לך ולכולם

shaxuca

New member
עידית היקרה

זה מחזיר אותי לשאלתי מטה למה אימון? לשנות את החארות שנפוצו כמו פטריות אחרי הגשם שלא רוצים להשקיע, ומחפשים אישה שטיח? אל תדברי גבוהה גבוהה - היי מציאותית לא סתם יש כל כך הרבה גירושים..

אעשה מאמצים להבא בתשובותי לא לכתוב גבוהה גבוה

תודה על הערתך לוקחת לתשומת ליבי

rafagav

New member
אני חושב, שמגיעה לך עצה...

האם לא קרה לך, יקירתי, ששינית החלטה שלך באופן פתאומי וללא סיבה הרת גורל? האם לא קרה לך, שהצעת למישהי/ו משהו ובסוף נסוגות מהצעתך? האם את מעוניינת בקשר? כאן יש "תן וקח". אם את תהיי מעוניינת ללא הרף והוא, מצידו, יביע רק רתיעה - זה מצביע (אולי) על משחק כוחות מצידו, עת הוא מנסה לשחק את ה - Hard to get, וזה, כמו מגנט, מושך את השני, אם אינו מודע לכך. בד"כ - אתן המצויידות יותר באינטליגנציה הזו מאיתנו הגברים אך - אולי כאן הוא יותר מצוייד. בכל מקרה - אל תתייאשי אם את מעוניינת בקשר. חישבי לעצמך, והמתיני להצעתו הבאה. הבהירי לו, שלא מתאימים לך משחקיו. זה, בד"כ עובד כמו שרביט-קסם. יתכן מאוד שאז יבין, שאינך מתכוונת לשחק במשחקיו ואז יתחיל להיות יותר רציני. אך - כל עוד את מעוניינת בקשר (דבר אותו לא מבינות רבות, שנותרות רווקות ובודדות גם אחרי גיל ה - 40) תני צ'אנס ואל תשחקי, מצידך, יותר מדי במשחקים הללו.

שקשוקה נחמדת

נראה שחרצת את דינו כבר מהתחלה לפיכך כל מילה/מעשה נוספים שלו רק מחזקים את דעתך שצדקת. ויתכן ואת באמת צודקת. אני מאמינה באינטואיציות ואת נשמעת כבחורה אינטליגנטית בעלת אינטואציות חזקות. רק את והוא במערכת היחסים הזו. יחד עם זאת, עלייך לבדוק... אם זה קורה לך רק איתו. אז עזבי אותו והמשיכי הלאה. אם יש איזושהי מתכונת החוזרת על עצמה ואפילו בוואריאציות שונות בדקי את עצמך ואת ההסתכלות הסובייקטיבית שלך על המצב. בהצלחה!

shaxuca

New member
מיה חמודה

יש מחלה ממארת בארצינו בשנים האחרונות. מחלה חדשה של בחורים שלא רוצים יותר להשקיע בבחורה. המושג ג'נטלמניות פאסה מן העולם, וזאת בקרב רבים מבחורי ארצינו (בעיקר התל אביביים). פעם, בחור היה אוסף בחורה מביתה והיו יוצאים. היום, זה כבר לא מספיק - את צריכה לבוא למגרש שלהם, אחרת אין פגישה. לשלם? חס ושלום! תתחלקי בחשבון ורצוי שתשלמי את הטיפ. הבחור חושב במוחו - יש יותר מידי בחורות יפות ומצליחות, אבל איפה תימצא האחת שתרקוד לפי החליל שלי?? לא יודעת איך - אבל עדיין מוצאת שביב של תקווה, למרות שבחורה אחרת הייתה כבר מזמן פורשת לפנסיה, מהעבודה המתישה הזו למציאת בנזוג ראוי, שנשאר בו טיפת מצפון וכבוד לאשה.

ולי בכלל..........

"נשמעים" מכל ההודעות שלך אתותים של של לחץ! תייגת כבר את כל הבחורים סימנת את אופיים וקטלת את האפשרות שיש אולי איזה מישהו "גנטלמן" ראוי שיצעד אתך לעבר השקיעה......... תרגיעי........ תני לעצמך לזרום בלי התניות בלי פרשנויות בלי השוואות . נראה לך שיכול להווצר אתו קשר לכי איתו כשאת קשובה גם לצד השני, יתכן והוא קלט את השדרים שלך וגם הוא לחוץ ויתכן שהוא איננו רציני כדבריך אז למה להתפלסף ולחפש מגרעות. ברגע שתניחי לדברים ותהיי פחות אובססיבית , אותו מיועד יגיע גם יגיע! יש פתגם אותו אני מיישמת בכל שטחי חיי הוא עבד בשעתו בעת שיצאתי ל"שדת הצייד" בפרק ב' "עם צלוחית ריבה תופשים יותר זבובים מאשר עם צלוחית חומץ" ויסלחו לי הגברים שבחבורה כאן על האנלוגיה במקרה הנוכחי. לעיתים אנו משדרות בטון הדיבור, בשפת הגוף יותר ממה שאנו משדרות במילים

שיקפת...שיתפת...

מהרהרת בהודעתך ושואלת האם: יש אפשרות להזיז הר ממקומו מבלי להתחיל עם האבנים הכי קטנות
יום מחויך לך ולכולם

ברור

שצריך סקול תחילה רובנו די מקובעים בהשקפות עולמנו ובגישותינו אני גם לא חושבת שניתן לשנותן ללא התנסות כל שאני אומרת הוא שאם הלכנו בדרך מסויימת ונתקלנו שוב ושוב באותו קיר אולי כדאי לנסות דרך שונה .

שיר שהגיע הרגע במייל...אין מקריות בחיים.

החלטות/איתן מוזדן מחשבה והתלבטות לעיתים מעכבות החלטות מאידך מאפשרות יצירת רעיונות כמו הלידה כך ההחלטה לפעמים היא קשה ופעמים קלה יש מצבים שהיא מסובכת אבל כאשר היא מתרחשת אנחת רווחה, חיוך והקלה מאיתנו מוציאה החלטה כמו החלטה איך שהיא נולדה מיד נדרשת אחת חדשה ושוב נדרשנו לחשיבה הטומנת בחובה יצירה כי החלטות היום יום כמוהן כיצירת חזון

chenby

New member
ערב טוב לך

רציתי רק לשתף אותך שפעם חשבתי כמוך. פעם הרגשתי שכל תל אביב היא שוק בשר אחד גדול ותמיד יהיה או תהיה מישהי טובה יותר. עזבתי את תל אביב, גרתי בצפון תקופה,אני מאוד אוהבת את הצפון ולפני כמה ימים חזרתי לתל אביב כדי לקדם עסקים.. יחד עם זאת, השתניתי המון בשנה האחרונה... אני למדתי ועודני לומדת אימון, ולומדת עסקים וכל ההתנהלות שלי היא הרבה יותר בוגרת ועסקית היום (זה שלי) ואני החלטתי שתל אביב מקבלת אותי באהבה... מה שקורה בינתיים, פתאום כולם רוצים קשר, גם אלו שמפחדים, כשהם נתקלים בי היום, פתאום הם רציניים. זה מטורף, אני בעצמי עוד בהלם מזה, וכמובן מקבלת את זה באהבה :) מה שאני מנסה להגיד בעצם, ששתינו גרות באותה עיר, שתינו רווקות, ולכל אחת מאיתנו יש פרשנות אחרת על המצב של הגברים... נכון שלמסע זוגי צריך שיהיה שניים. אבל למסע החיים שלך - זה עבודה שלך בלבד. אך אחד אחר לא יכול לעשות בשבילך את העבודה העצמית שלך יש לעשות. השאלה היא האם את בכלל רוצה לעשות.. ואם כן, האם תהיי מחוייבת לכך בלי לבחון את התוצאות שלך? ופשוט לתת לעצמך לא לדעת מה יהיה, להנות מהרגע, להעריך את הדברים הכי הכי קטנים המסרים הקטנים של החיים שהם ענקיים, החיבוקים, המתנות הקטנות, ככל שתראי אותם יותר, ככה הם יגיעו עוד ועוד.. כי דומה מושך דומה. וכשאת במצב רוח באסה, תמשכי משהו דומה, כשתתמקדי בהוא לא מתקשר אליי, או הוא לא רוצה אותי בסופש, זה מה שימשיך לקרות. כשאת מתמקדת באני מדהימה, רוצים אותי, מחזרים אחרי, רוצים להעניק לי ולקבל ממני, זה מה שתמשכי. מנסיון מוחלט שלי :) הכל תלוי בגישה. איך את בוחרת לראות את הדברים, הכל זו בחירה שלך. חן

אל תמהרי לחתוך תשאלי

אולי יש סיבה חזקה ומוצקה לזה והיה ואין תחתכי זאת לא הדרך לחתוך מיד דברים אפשר קודם להבין למה ואם לא נראה לחתוך בכל מערכת יחסים יש אי אלו דברים מציקים אז מדברים עלייהם בודקים ואם לא מספק חותכים בהצלחה

למעלה