שאלה..

אי אפשר להתעלם מזה שיש איזהשהוא מדד של איכות

יש בן אדם שיאוהב לך טוקיו הוטל ברמות מטורפות ויש אחד שיאהב פינק פלויד ברמות מטורפות ובלי קשר למה שאתה מעדיף טוקיו או פינק. אי אפשר להתעלם מזה שפינק פלויד זה יותר איכותי וזו כבר עובדה, אתה מבין?

Gaius Octavius

New member
בולשיט.

זה שפינק פלויד יותר נחשבים לא אומר שהם יותר איכותיים. מצדי שטוקיו הוטל יזייפו, לא ידעו לכוון את הגיטרות ושישתמשו רק בתוף אחד, עדיין אפשר לומר שזה יוצר אפקט הרבה יותר מעניין, מרגש ואיכותי מהמוזיקה הטכנית של פינק פלויד. נסה להשוות בין סופרים, נראה איך ילך לך. אין מדד של איכות כי אין לך אמות מידה. ללא יחידת מידה לא ניתן לקיים מד, זה מובן מאליו.

איכותי היא לא מילה נכונה במקומות כאלה

אפשר לומר שפינק פלויד עשו מוזיקה מורכבת יותר, נסיונית יותר, ואובייקטיבית, מעניינת יותר. אבל אי אפשר לומר איכותית יותר

M e n s R e a

New member
חחח, איכותית יותר

כן, ממש פינק פלויד גאונים, בלה בלה בלה, זה מה שיגידו כל המעריצים שלהם. חלקם יגידו את זה כי זה פופולארי לומר זאת. זה שמוסיקה פרוגרסיבית, או משתנה, ושליינים משתנים במהלך השיר, בטח לא הופך את הכותבים שלה לחכמים יותר, מוסיקאים מוכשרים יותר, או את המוסיקה לאיכותית יותר

M e n s R e a

New member
אמרתי כבר

זה לא ממש נגדם כמו נגד אלו שמעריצים אותם רק כי זה מגניב לומר-פינק פלויד גאונים, פינק פלויד הלהקה הכי מדהימה בעולם. דעתי היא, שהם להקת רוק טובה, אולי טובה מאד, אבל לא מהטובים שהיו, והגיטריסט שלהם לא כזה מדהים כמו שעושים ממנו. צליל בחצי שעה בסולו מותח כבר את הגבול של כמה אפשר לבסס יכולת גיטריסט רק על הפיל שלו

genz

New member
אורי יכול ללכת לעזאזל

בוא מין!!! ועכשיו ברצינות, לא ראיתי בנאדם כל כך צודק בנושא הזה מאז שדיברתי עם עצמי מול המראה.

M e n s R e a

New member
תודה, בוא

חחח, אני כבר לא יודע מי יותר אוברייטד-פינק פלויד או גילמור

JumpInTheFire

New member
חחחחחחח

ולטל- האמת, בסביבה שלי אני בכלל לא רואה שעושים מהם גאונים וכל זה. על הלהקה אני עוד יודעת על מה אתה מדבר, אבל על גילמור? לא ממש בכל מקרה, שמעת דברים מהקריירת סולו שלו? אולי על זה מדברים (אני לא, אגב)

M e n s R e a

New member
למען האמת לא

אני לא יודע אם על זה מדברים. אני לא חושב שאני צריך לשמוע כל סולו שהבן אדם ניגן בשביל לחוות דעה.

JumpInTheFire

New member
לא אמרתי שצריך

אבל אם שמעת דברים רק מפינק פלויד זה לא בהכרח משקף, כי יכול להיות שכל ההתלהבות היא מקריירת הסולו שלו

לשניים שמעליי

חח אוקי הבנתי אתכם. אז אתם אומרים שהאיכות של המוזיקה היא בעצם טעם של כל אחד ואחד? זה מוזר, כי לרוב כל הזמן צוחקים על להקות אימו שבאות לפה כי זה לא איכות וזה חרא וזה. ועכשיו אתם אומרים שבסך הכל , הכל טעם אישי. חח ועל סופרים אין לנו על מה לדבר, אני וסופרים זה כמו סט אנגר וסולואים

genz

New member
אני יכול לכתוב לך כאן חפירה גדולה מאוד

על הקטע הזה, שכביכול נראה צבוע, למרות שלפי פילוסופיות מסויימות זה לא, ולהשתמש בכל מיני מושגים פסואדו-אינטלקטואליים כמו "פוסט-מודרניזם", "ה-Id" ו"פסואדו-אינטלקטואלי", אבל אין לי זין לזה כרגע. בקיצור: כן, מוזיקה זה טעם אישי, ולפי כך נקבעת האיכות. זאת זכותי להיות צבוע כמה שבא לי, ואף מניאק צדקני לא ישנה את זה. באשר לכל אלה שמגיעים הנה עם "יווו לינקין פארק שולתים!!11" וכד', שיבושם להם. אני יותר מדי גבוה מעליהם מכדי שיהיה לי אכפת.

Gaius Octavius

New member
וזה כי זה נורא כיף לומר

"תקשיב, אתה שומע חרא, אני שומע איכות, אני מעליך בשרשרת המזון" וכו'. ברור שהכל סובייקטיבי.

מסכים עם שניכם לגמרי

פשוט היה פה דיון בעבר לגבי איכות והיו כמה שאמרו שלאיכות יד מדד ניתן למדוד מה איכותי יותר ומה פחות. ואני שמח לראות את מה שכתבתם עכשיו:] ואין כמו לרדת על המוזיקה של האחרים /m\

Hola Monkey

New member
כן

אני לא אסלח לעצמי אם אני אפסיד הופעה של מטאליקה בארץ. וכמו שאמרו בחלק מהתגובות- עדיף שינגנו יותר מהחומרים הישנים, במיוחד מkill 'em all אם אני לא טועה- הם לא היו בארץ ב93?

למעלה