The German
New member
אין קשר
האותנטיות של האבסינת לא נבחנת בחוזק האלכוהולי, האסבינת הוא משקה שנחשב לנכס צאן ברזל בתרבות הצרפתית של המאה ה 19. היו שותים אותו מהול כלונג דרינק - בשעת ערביים. יש המון ציורים מפורסמים המתארים את אותה שעה אשר כונתה "השעה הירוקה". האבסנית הוא ליקר אניס (כן יש סוכר) עם עשבי תיבול ע"ב תזקיק ענבים בנוסף האביסנת ידוע כ"מעורר הזיות", זה בגלל חומר פעיל שהיה בעשבי תיבול שהשרו בו. במהלך המאה ה 19 המשקה הוצא מחוץ לחוק עקב תופעות אלימות שונות שנקשרו למשקה ולואי פרנו - זה שלקח את המתכון המקורי מאיזה בחור צרפתי אחר ונחשב בפי רבים ליצרן הכי גדול של אבסינת ייצר את התחליף הכי קרוב שיש לאבסינת האמיתי: הפרנו, כך שאם את רוצה להרגיש קצת איך היה האבסינת תטעמי את הפרנו. כיום יש מעט מקומות בעיקר במזרח אירופה שמייצרים אבסינת של פעם, אין יבוא סדיר לישראל, המחיר מאוד גבוה קרוב ל 200 דולאר לליטר. באותו אבסינת של פעם יש חומר פעיל נמצא בפקודת הסמים שאסור לייבא לכן אין סיכוי בעולם לייבא באופן סדיר רק באופן אישי להביא בקבוק או לבקש שישלחו. absinth.com החוזק האלכוהולי של האבסינת נע בסביבות ה 60 אחוז, היו מוהלים אותו עם מים קרים ולעיתים מעט סוכר מקורמל, שותים אותו לאיטו ולא בצ'ייסר. בישראל כמו בחו"ל יש כל מיני גימיקים, "אבסינת" בצבעים, "אבסינת" 90 אחוז וכל מני חרטות - זה אבסינת כמו שבישראל מיצרים טקילה ו"קרנבל" בסופר זה שמפניה וזהו....
האותנטיות של האבסינת לא נבחנת בחוזק האלכוהולי, האסבינת הוא משקה שנחשב לנכס צאן ברזל בתרבות הצרפתית של המאה ה 19. היו שותים אותו מהול כלונג דרינק - בשעת ערביים. יש המון ציורים מפורסמים המתארים את אותה שעה אשר כונתה "השעה הירוקה". האבסנית הוא ליקר אניס (כן יש סוכר) עם עשבי תיבול ע"ב תזקיק ענבים בנוסף האביסנת ידוע כ"מעורר הזיות", זה בגלל חומר פעיל שהיה בעשבי תיבול שהשרו בו. במהלך המאה ה 19 המשקה הוצא מחוץ לחוק עקב תופעות אלימות שונות שנקשרו למשקה ולואי פרנו - זה שלקח את המתכון המקורי מאיזה בחור צרפתי אחר ונחשב בפי רבים ליצרן הכי גדול של אבסינת ייצר את התחליף הכי קרוב שיש לאבסינת האמיתי: הפרנו, כך שאם את רוצה להרגיש קצת איך היה האבסינת תטעמי את הפרנו. כיום יש מעט מקומות בעיקר במזרח אירופה שמייצרים אבסינת של פעם, אין יבוא סדיר לישראל, המחיר מאוד גבוה קרוב ל 200 דולאר לליטר. באותו אבסינת של פעם יש חומר פעיל נמצא בפקודת הסמים שאסור לייבא לכן אין סיכוי בעולם לייבא באופן סדיר רק באופן אישי להביא בקבוק או לבקש שישלחו. absinth.com החוזק האלכוהולי של האבסינת נע בסביבות ה 60 אחוז, היו מוהלים אותו עם מים קרים ולעיתים מעט סוכר מקורמל, שותים אותו לאיטו ולא בצ'ייסר. בישראל כמו בחו"ל יש כל מיני גימיקים, "אבסינת" בצבעים, "אבסינת" 90 אחוז וכל מני חרטות - זה אבסינת כמו שבישראל מיצרים טקילה ו"קרנבל" בסופר זה שמפניה וזהו....