שאלה

The German

New member
אין קשר

האותנטיות של האבסינת לא נבחנת בחוזק האלכוהולי, האסבינת הוא משקה שנחשב לנכס צאן ברזל בתרבות הצרפתית של המאה ה 19. היו שותים אותו מהול כלונג דרינק - בשעת ערביים. יש המון ציורים מפורסמים המתארים את אותה שעה אשר כונתה "השעה הירוקה". האבסנית הוא ליקר אניס (כן יש סוכר) עם עשבי תיבול ע"ב תזקיק ענבים בנוסף האביסנת ידוע כ"מעורר הזיות", זה בגלל חומר פעיל שהיה בעשבי תיבול שהשרו בו. במהלך המאה ה 19 המשקה הוצא מחוץ לחוק עקב תופעות אלימות שונות שנקשרו למשקה ולואי פרנו - זה שלקח את המתכון המקורי מאיזה בחור צרפתי אחר ונחשב בפי רבים ליצרן הכי גדול של אבסינת ייצר את התחליף הכי קרוב שיש לאבסינת האמיתי: הפרנו, כך שאם את רוצה להרגיש קצת איך היה האבסינת תטעמי את הפרנו. כיום יש מעט מקומות בעיקר במזרח אירופה שמייצרים אבסינת של פעם, אין יבוא סדיר לישראל, המחיר מאוד גבוה קרוב ל 200 דולאר לליטר. באותו אבסינת של פעם יש חומר פעיל נמצא בפקודת הסמים שאסור לייבא לכן אין סיכוי בעולם לייבא באופן סדיר רק באופן אישי להביא בקבוק או לבקש שישלחו. absinth.com החוזק האלכוהולי של האבסינת נע בסביבות ה 60 אחוז, היו מוהלים אותו עם מים קרים ולעיתים מעט סוכר מקורמל, שותים אותו לאיטו ולא בצ'ייסר. בישראל כמו בחו"ל יש כל מיני גימיקים, "אבסינת" בצבעים, "אבסינת" 90 אחוז וכל מני חרטות - זה אבסינת כמו שבישראל מיצרים טקילה ו"קרנבל" בסופר זה שמפניה וזהו....

foil6

New member
רגע

יש לי אבסינט כחול שקניתי בשוויץ 50 ומשהו אחוז. לא מוכרים כזה בארץ עד כמה שאני יודע. זה אבסנט אמיתי ?

foil6

New member
זה מה שיש לי בבית

ARTEMISIA Absinthe DU Val-De-Travers 53% VOL טעם חזק מאוד של אניס. קניתי בשוויץ ב200 שקל.

lb22

New member
אוי זה כ"כ מזכיר לי

את ה"גרין פריי" מיורוטריפ חחח

The German

New member
למרות מחירו היקר

האבסינת הזה מיובא לארה"ב ומישנות רבות באירופה כגון גרמניה - למרות שהוא מוכן בצורה מסורתית (והוא שקוף לא שזה משנה ) זיקוק דודי והכל...הוא "מעוקר" מהחומר הפעיל - אחרת ארה"ב לא הייתה מסכימה ליבוא שלו... אבל זה באמת מוצר שקרוב לדבר האמיתי!!!

lb22

New member
דבר ראשון..

אני בן... דבר שני , תודה על הסקירה.. בקיצור כולם שותים איזה חיקוי כלשהו של האמת....

lb22

New member
ד"א קבלו את התמונה

הבאה. התמונה הזו צולמה על ידי אחרי השוט ה5 של האבסנט באותו הערב .....

למעלה