שאלה!!

ליגו1

New member
שאלה!!

מישהו יודע למה פאניק הורידו את הסימן קריאה שלהם? בבקשה זה דחוף

3has3

New member
../images/Emo112.gif נמאס להם ממנו.

למה זה כל כך דחוף?O: אם אפשר לשאול, כמובן

ליגו1

New member
כןן ברור שאפשר לשאול

חחחחח כי אני פשוט חולה על הלהקה הזו ורוב החברים שלי לא אוהבים את המוסיקה הזו ושילדה אחת אמרה לי את זה כי היא יודעת שאני מתה עליהם אז היא רק אמרה לי שהיא קראה על זה איפהשהו אז הגעתי הבית והתחלתי לחפש פורומים או מאמרים שזה באמת כתוב והסיבה לזה... חחחח

3has3

New member
../images/Emo112.gif כמו כולנו D:

וכמובן שאת מוזמנת להישאר DDD: אני ממש ממליצה על זה
ואת מוזמנת לפתוח הודעה של חדשה ולהגיב בשאר המקומות XD נוו, בקיצור, הישארי עמנו D:

ליגו1

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחח אשמח מאוד להשאר סוף סוף אנשים שמבינים במוסיקה טובה!! חחחח אני לא מבינה כמוכם ! אני חולה על הלהקה הזו ועל הקליפים שלה כמה שהם שונים ומוזרים מאחרים! זה מה שמייחד! אם מישהו יודע איפה אפשר לראות את הפירוש של השירים שלהם פליז שיגיד לי!

DontWakeMeUp

New member
לא נראה לי מישהו עשה להם פירושים...

אבל אפשר לעשות.... פפינת ניתוחים או משו.. מתנדבים?

3has3

New member
../images/Emo112.gif חברינו מורפיקס, כמובן.

הוא תמיד מתנדב לתרגם D:

ליגו1

New member
!!!!!

חח תוכל/י להגיד לי איך אני עושה את זה? אני חדשה אני לא ממש מתמצאת פה חחח

DontWakeMeUp

New member
מממ הנה דוגמא..

לניתוח שיר: זה מפורום מכ"ר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1402&a=79072&c=6721&sc=2438&ssc=566 ובאמת כמו שסדריק [עדן XD] אמרה אז השירים שלהם ממש קשים לניתוח אולי בגלל זה אף אחד לא עושה להם ניתוח. אם את לא מבינה משהו תחפשי בגוגל מילון עברי אנגלי ותבחרי את הראשון [מורפיקס] וזהו

ליגו1

New member
!!!!!

חחחח לא ממש עזר לי אבל תודה רבה בכל מקרה... הסתכלי במילון של אוקספורד ונכון יש בשיר של laying...." יש את המילה הרלקווין שלזה לא מצאתי בכלל פירוש

3has3

New member
../images/Emo112.gif מה קורה, גבר?

סיון! זה החבר שלנו XD אגב, בקשר לחולצות, אני אעשה ב-19.03 |גבות|

חחחח זה קשה מידי לתרגם שירים של פאניק../images/Emo6.gif

הם מסובכים רצח אפילו את השמות של השירים שלהם לוקח לי שעה לתרגםXDDDDDDDDD *אני רצינית
*

ליגו1

New member
!!!!!

חחח תכלס גם של פול אווט בוי לפעמים זה ככה השם יותר ארוך מהשיר חחח קיצר אם מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה בצורה טובה אני אשמח לשמוע ולהביא לכולם פה למי שיש כבר דברים מתורגמים שלהם זה גם יהיה מעולה! תודה מראש! תגידו שמעתי שפאניק רוצים שהקליפים שלהם יהיו בהמשכים זה נכון?

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifבאמת? פעם ראשונה ששמעתי על זה

אם את יכולה להגיד לי איפה שמעת
?

ליגו1

New member
!!!!

על הקטע עם הקליפים? קראתי איפהשהו ביוטיוב בתגובות שלאחר הסרטון שלהם.. סורי על האי קשר אבל יש פה חבר'ה מהצופים? ואם כן אז באיזה שבט והנהגה?

fat lip

New member
כדי שפאקצות לא ירשמו

פאניק!!!!!!!!!!111111111111111111111111111 אט דה דיסקו

למעלה