D DarkRomance New member 28/2/08 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif
C chen010189 New member 28/2/08 #22 חחחחחחחחחחחחחחחח שירררר../images/Emo6.gif וואי אני מתה לפגוש אותך כבר כל הזמן אני נקרעת ממך!!
F fat lip New member 28/2/08 #28 ../images/Emo24.gif אני 90% רק מצחיקה אנשים מסביבי. או חושבת על דברים מצחיקים להגיד שאנשים יחשבו שהם מעליבים. מלא פעמים אנשים נעלבים. אבל הקטע החרא הוא, שאני לא יודעת להתמודד עם מצבים רעים או עצובים..שליליים יותר. לא ברצינות, לפחות. טוב נו.. כל אחד והדפקות שלו.
../images/Emo24.gif אני 90% רק מצחיקה אנשים מסביבי. או חושבת על דברים מצחיקים להגיד שאנשים יחשבו שהם מעליבים. מלא פעמים אנשים נעלבים. אבל הקטע החרא הוא, שאני לא יודעת להתמודד עם מצבים רעים או עצובים..שליליים יותר. לא ברצינות, לפחות. טוב נו.. כל אחד והדפקות שלו.
D DontWakeMeUp New member 29/2/08 #30 ../images/Emo45.gifשיר אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif גם אותך חן לא לקנא
A A v i v o o s h New member 28/2/08 #23 ../images/Emo204.gifלמה לא התחברת?../images/Emo7.gif היום אני ועוד ילד מהכיתה דיברנו על קורט קוביין