שאלה

דנה195

New member
שאלה

שלום רב, יש לי רעיון לעסק/ חברה שהרעיון העומד מאחוריה לא קיים עדיין ובהנחה (תאורטית) שהרעיון מבריק ובעל פוטנציאל לעורר עניין : הייתי מעוניינת לרשום את הרעיון ולמכור בבוא היום למשקיע שיתעניין. היכן אני רושמת את הבעלות על הרעיון? ובכלל,מה עליי לעשות על מנת להגן עליו ועל מנת להרוויח ממנו בעתיד (ולא ע"י הקמתו בעצמי)? תודה, דנה

הפניה

שלום דנה, אני ממליץ שתתחילי בקריאת מאמר זה. אם יהיו לך לאחר קריאת המאמר שאלות ספציפיות יותר, אשמח לענות. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

דנה195

New member
שאלה

אפלפלד זר פישר שלום רב לכם, תודה על תגובתכם המהירה. קראתי את המאמר ולפי הבנתי ניתן בעיקרון לרשום פטנט על רעיון לחברה על פי עקרון הסעיפים הבאים במאמר: מבחן החסר המתמשך , מבחן ההצלחה המסחרית של המוצר או התהליך נשוא הפטנט , התגובה שעוררה ההמצאה בקרב קהיליית אנשי המקצוע בתחום הרלבנטי, העתקת ההמצאה על ידי מתחרים בענף. כל זאת כמובן רק אם רשם הפטנטים מצא את אחד מהסעיפים הנ"ל כמתקיימים ברעיון המבקש להיות מוכר. האם אני צודקת ויש עילה לנסות ולגיש בקשה? תודה, דנה

שאלה

פטנט ניתן לקבל בגין המצאה. אני ממליץ שתפני לייעוץ מסודר במשרד עורכי פטנטים על מנת לשמוע חוות דעת בנושא. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

למעלה