שאלה

שאלה

האם מישהו יודע אם בעונה האחרונה יגיעו כל מיני דמויות מהעבר, כמו ג'ודי? (אני ממש מתגעגעת אליה) האם העזיבה של קייט סופית, או שנראה אותה בהמשך, כי אחרי הכל היא בשיר הפתיחה. אולי דייב יעשה גיחה מאפריקה, וריילי יחזור מן המתים? האם יש סיכוי שנראה את אלכס, לפחות לקראת הלידה של סטיבי ?(אם היא בכלל תלד עד סיום העונה). אשמח לתגובה מאנשים שראו את מרבית הפרקים. תודה.

הנה תשובות

לפני המון זמן אני יודעת שהיו דיבורים על תפקיד אורח של ג'ודי . כי רייצל חזרה לאוסטרליה אבל אני לא יודעת מה קרה אם זה אם בכלל. קייט לא תחזור, מיקאלה עסוקה עכשיו בצילומים של שתי סדרות אחת מהן אגב עם בארט טאקר (AKA דייב). ריילי
הלוואי והיה חוזר מהמתים או משהו , אבל גם הוא לא ישוב. ואת אלכס תראו ממש ממש בקרוב לפרק אחד בלבד בהופעת אורח קטנה :( וזהו

תודה על התשובות וכמה מילים על הפרק אתמול

ואני רוצה לדבר על המוות הסתמי של אלכס. קודם כל דבר טוב, זה היה קיטשי ודרמתי כמו שרק בבנות מקלאוד מוות יכול להיות. זה היה פרק מרגש עם הרבה דמעות, כולל הכחשה של המוות ע"י מרקוס. אין מה להגיד. מהבחינה הזאת כמעט בכיתי כמה פעמים כשצפיתי בתוכנית. מצד שני, זה היה הזוי לחלוטין ובכלל לא אמין: הם היו מתחת לעץ והתנשקו, פתאום הם הבחינו שחלק מהעץ נופל עליהם. סטיבי ישר ברחה, ואפילו לא דחפה את אלכס (זאת אהבה, תגידו לי?) אלכס דחף אותה קצת, וצעק תזהרי. איפה היא הייתה בכל הקטע הזה, למה היא לא משכה אותו איתה כשהיא ברחה? ולמה הוא עמד שם כמו עץ נטוי (תסלחו לי על הדמוי), אם אתה רואה עץ שנופל עליך, אתה בורח. אתה חייב, כי אינסטנקט הישרדות זה משהו שטבוע באדם. אתה אפילו לא חושב, אתה עושה. ואם תגידו שהוא היה בהלם, ולא הספיק זה מעלה שתי שאלות מאוד מהותיות: א. אם הוא היה בהלם למה הוא דחף את סטיבי וצעק תזהרי (זה מראה על סוג מחשבה) ב. אם סטיבי הצליחה להיחלץ ללא פגע מהעץ, הרי גם הוא היה יכול. כשהוא רץ ודוחף אותה. מקסימום הוא היה נתפס ברגל, אם נאמר שהוא היה רומנטי ורצה להציל את אשתו בהריון. במילים אחרות, כמה לא מפתיע, התסריטאים שוב פישלו. לפחות אם הורגים אותו, אפשר לחשוב על משהו יותר טוב, כזה שישאיר חותם לשנים ארוכות (כמו התאונה של קלייר)

../images/Emo7.gifראיתי אתמול,והיום בשידור חוזר ולא ובכיתי

ברמות קשות.אלכס היפה,והחתיך והמדהים,וסטיבי המסכנה,ואיזה תינוק יפה.והשיר בסוף--גמר אותי.כל כך מרגש. אבל חסר לי משהו--אין הלוויה?הוא פשוט מת,וזהו נעלם? וכשהפרק מתחיל,וסטיבי חולמת,ורואה את המצבה שלו,איפה מוירה בכל הסיפור,עם הכוחות נעל טיבעיים שלה? וחוץ מזה,שיכלו להרוג את אלכס אחריי 20 דקות,למה הרגו אותו ישר על ההתחלה? אני נראה לי אכנס לדיכאון עמוק......כל כך עצוב.

yafash7

New member
תגידו פספסתי את ההלויה של אלכס?

היום ראיתי את סטיבי כבר ליד הקבר. מתי כבר הספיקו לקבור אותו? באישון לילה? בלי שאף אחד יראה. בכל זאת הוא שריד אחרון של וותיקי הסדרה ואחת מהדמויות הראשיות, הגיעה לו הלויה מכובדת ויפה. חוץ מזה גם לא הבנתי מה החיפזון בלהרוג אותו כבר בתחילת הפרק אחרי שנעדר כמעט עונה שלמה אי אפשר היה להרוג אותו בסוף הפרק כדי שהופעת האורח שלו תהיה ארוכה יותר (אנחנו דווקא היינו מארחות אותו ליותר) אבל התסריטאים המוכשרים צריכים להרוג אותו כדי שלא ירצה לחזור מי ישמע איזה סדרה מהממת מחכה לו. בכל מקרה המוות שלו לא אמין כלל, המשחק של סטיבי אנמי לגמרי ושאר השחקנים כמו בובות מריונטה חוץ ממוירה שתאמינו לי הכי אמיתית שם וטוב לראותה וכמובן שני הצעירים החמודים טיילור ופטריק .

לא פספסת כלום

באמת מאכזב ברמות קשות שלא הייתה לו הלוויה! אבל מצד שני הוא עזב את הסדרה בבום כנראה כעסו עליו שם ..

TvFrik

New member
סיבה אפשרית

1אם היו מראים את ההלויה של אלכס היון צריכים לתת לנו גם תרוץ עלוב למה ניק לא הגיע להלוייה של אחיו (בהלוייה של הארי נאמר שהם לא יכלו להגיע כי טס בשמירת הריון)

אבל הם לא הגיעו גם לחתונה של אלכס

ובדיוק כמו שאמרת, זה תירוץ עלוב. כי אולי טס הייתה בשמירת הריון, אבל זה לא משנה את העובדה שניק יכל לנסוע להלוויה של אבא שלו (!!!) וכן, הייתה צריכה להיות הלוויה, אבל אני חושבת שהיא בוטלה מטעמים טכניים, פשוט לא היו שחקנים שרצו לתת הופעת אורח.

yafash7

New member
שאלה

קודם כל רציתי לציין שהפורום המקסים הזה קיים כבר 4 שנים מנוב' 04 ומגיע חח לכל המנהלות שניהלו אותו ולכל המשתתפות שכל אחת בדרכה העירה, האירה את הפורום. ושאלתי היא מה קורה לפורום אחרי שהסדרה מסתיימת? אישית יהיה לי עצוב.

המשך הפורום אחרי הסדרה תלוי רק בנו

קודם כל למזלנו הרב (או משהו) תמיד אפשר לסמוך על עוד שידור חוזר ככה שיהיה אפשר למצוא על מה לדבר. וברגע שיגמרו לנו הנושאים לצערי יגמר לנו גם הפורום אבל אני לא מתייאשת כל כך מהר אני יותר מידי אוהבת את הפורום הזה.

TvFrik

New member
ברור

לפי הסדרה הזאת יש שמהו במים של ארגנטינה שגורמים לך לשכוח מכל מה שאהבת. אבא שלו מת, משהו זר מבחינתו מקבל חלק בקלאני, אח שלו מתחתן וחר כך מת אבל הבחור אפילו לא מתקשר כדי לשאול מה שלום כולם. אותו דבר לגבי טס. החווה שהיא אמורה לאהוב נמצאת בידי שלוש בנות דודות שהיא בקושי מכירה (היא בכלל לא פגשה את גרייס) אבל היא לא מתעניינת במה שקורה לה, שלא לדבר על ההתעלמות מהאחיינית שהיא הבטיחה לאחותה שתטפל בה.

טוב, נו, היא סומכת על פיטר

ובאותו נושא, לא היה מוזר לכם השיחה שהיא ניהלה עם הבנות במטבח? היא אמרה להם שהיא אחראית לחלק של אלכס בקלארני (ציטוט לא מדויק) ואף אחד לא חשב להגיד לה, רגע ומה עם החלק של בדרוברס? חוץ מזה, הפרק היה מצויין. נהניתי כמו שלא נהניתי זמן רב.

yafash7

New member
לי נראה שהתסריטאים

לא יודעים מה זה משפחתיות. הרי בשמחה ובאבל המשפחה מתכנסת וזה לא רק אצלנו זה ככה בכל העולם. מוזר לי שאת הפרטים האלה הם לא לקחו בחשבון. הרי החוות האלה והחברות שנוצרה היו חשובות הן לטס והן לניק ולאלכס. פתאום הם קמים ועוזבים ונגמר. בסדר שהשחקנים עזבו אבל למה לא משאירים אותם ברקע, מידי פעם מייל, מכתב, תמונות,טלפון.אני יודעת שהיה הטלפון של טס לסטיבי אבל זה עדיין לא משכנע. ואלכס בכל פעם שדיבר עם סטיבי היה באותה חולצה. מסכן היינו צריכות לשלוח לו כמה חולצות, זה נקרא זילזול באנטלגנציה של הצופה.

האמת הפשוטה

חבל על הזמן לנסות להבין יותר מדי או לנתח בצורות אבסורדיות ואף אובסיסיות כפי שמישהי כאן עשתה, למה הסדרה נהיתה מטופשת ושטחית. מספיק לצפות בראיון שנתנה התסריטאית ובו היא מלאה התלהבות מעצמה ומציינת הערות שנאמרו לה רק שהיא לא ממש הבינה את מה שמסתתר מאחוריהן... למה אלכס קיבל תפקיד שטחי ומהיר? פשוט כי הוא לא רצה להמשיך בסדרה, הוא לא היה חייב להם כלום, החוזה נגמר איתו בעונה הקודמת ולכן הוא "עשה טובה" תמורת סכום נאה והגיח לרגע. נראה לי שהתסריטאית סובלת ממחלת גדלות ומאמינה כי מול הראי בביתה ניצבת הנפש התאומה של שיקספיר עם מקבת' או משהו טרגי דומה...אלא שההבדל האיכותי הוא תהומי-אשרי המאמין.

yafash7

New member
אבסורד ואובססיה

קשה לי להשאר אדישה להערה של המקורית לגבי האבסורד והאובססיה שכן כולנו אוהבות את הסדרה וכולנו גם מבכות את המצב שאליו נקלעה הסדרה. בדרך כלל אני לא כל-כך מגיבה אבל אני נפגעתי, אני מכירה את הפורום כבר 4 שנים ונהנית ממנו ומכל מה שהבנות כותבות (גם שלך מקורית ויש לך דברים חכמים ומקוריים). לכולנו יש מכנה משותף וזו האהבה לבנות מקלאוד. לכן כל אחת לוקחת את השינוי ומנתחת אותו בדרכה שלה אז חבל לבוא ולהסתכל על הדברים מלמעלה.

רק קראתי לילד בשמו

גם אני מתלוננת ולא מעט על הטפשות והרדידות שבעונה 8 שבעצם התחיל עוד מעונה 7, אך הגיע למימדים קטסטרופים בעונה הנוכחית. יחד עם זאת, אי אפשר שלא להזדעזע מתגובה כמו זו: "מצד שני, זה היה הזוי לחלוטין ובכלל לא אמין: הם היו מתחת לעץ והתנשקו, פתאום הם הבחינו שחלק מהעץ נופל עליהם. סטיבי ישר ברחה, ואפילו לא דחפה את אלכס (זאת אהבה, תגידו לי?) אלכס דחף אותה קצת, וצעק תזהרי. איפה היא הייתה בכל הקטע הזה, למה היא לא משכה אותו איתה כשהיא ברחה? ולמה הוא עמד שם כמו עץ נטוי (תסלחו לי על הדמוי), אם אתה רואה עץ שנופל עליך, אתה בורח. אתה חייב, כי אינסטנקט הישרדות זה משהו שטבוע באדם. אתה אפילו לא חושב, אתה עושה. ואם תגידו שהוא היה בהלם, ולא הספיק זה מעלה שתי שאלות מאוד מהותיות: א. אם הוא היה בהלם למה הוא דחף את סטיבי וצעק תזהרי (זה מראה על סוג מחשבה) ב. אם סטיבי הצליחה להיחלץ ללא פגע מהעץ, הרי גם הוא היה יכול. כשהוא רץ ודוחף אותה. מקסימום הוא היה נתפס ברגל, אם נאמר שהוא היה רומנטי ורצה להציל את אשתו בהריון. " נו באמת!!!! ראבק!! אפילו את מקבת', מלחמה ושלום והחטא ועונשו לא ניתחנו עד כאלה רמות לבגרויות. זה א נראה לך כתיבה אובסיסבית?? ניתוח כל דקות של סרט! סרט.! תסריט הזוי! אני מצטערת אם ההערה שלי נראית לך כהתנשאות זו לא היתה כוונתי, רק הבעתי זעזוע מרמת הניתוח המאוד אובססי.

אויי כמה אהבתי את מה שכתבת כל מילה נכונה

אני כל הזמן אמרתי לעצמי "למה היו צריכים להרוג אותו בצורה כזו"? לא יותר פשוט להתקשר לסטיבי, להגיד לה "תשמעי, אני לא חוזר לאוסטרליה , נחמד לי בארגנטינה מאוד, מצאתי מישהי אחרת!" לא יותר פשוט? מאשר להרוג לנו אותו ? פשוט גועל נפש ועוד דבר - חייבים להזהיר את גרייס ואת מרכוס , כי אם שניהם הולכים לממש את אהבתם הם צריכים כבר לדעת שאחד מהם פשוט ימות...אז חבל, עדיף להם לבד...חחחחחחח

למעלה